Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Babeczqo my lego nie kupowaliśmy (ma) ale obkupiłam ją w podkoszulki, do tego kreda i zegarek (będą na dzień dziecka). Prosiłam D. żeby dokupił jeszcze jedno pudełko tych klocków waflowych, ale nie wiem czy jeszcze będą.
Ala puzzle układa rzadko, stąd też nie kupiłam. Ma sporo i tylko stoją. Jest na etapie wiecznego rysowania - jak nie zapomnę to Wam jutro zeskanuję kilka jej "prac" i wstawię. Hitem był niedzielny świnioszczur - cokolwiek to znaczy :sofunny:

http://www.suwaczek.pl/cache/794ad0390a.png

http://www.suwaczek.pl/cache/1f485226f6.png

Witam wtorkowo :)

Wczoraj nie zaglądnęłam, bo po weekendzie było sporo spraw do załatwienia/ogarnięcia, a popołudniu byliśmy na Dniu Rodzica w Maciusia grupie :). Były cudne występny dzieciaczków, ale nastąpiła niespodzianka, bo Maciusia… zjadła trema :Szok:. Potem jego panie powiedziały, że spodziewały się tej tremy po wszystkich dzieciach oprócz Maćka :Śmiech:. No to miały niezłego surprisa :sofunny:

Asiu, Alutko, najlepsze życzenia imieninowe! Zdrówka, szczęścia i powodzenia w realizacji planów!

Asia
- cieszę się, że urodziny Poli się udały :great:
Fajny sposób na pozbycie mleczaków :D

Renia - biedny Mikołajek, swoje przeszedł :(, ale dobrze, że jest poprawa :)

Isa - jak się czujesz? Nadal dieta?
Czekam na fotki rysunków Ali :)

Kwiaciarko – a „Gnomeo i Julia” rzeczywiście nudne? Warto iść?

Lema

A wczoraj dostal od nas ksiazeczke w prezencie, zeby nie przezywal tak bardzo uroczystosci Antosia i zeby zazdrosc go nie zzerala, mowimy mu, ze mamy dla niego maly przencik, a Franek: o, ciekawe co to bedzie, mam nadzieje, ze nie ksiazka, bo ciagle od Was ksiazki dstaje, juz mam dosc- no ile mozna ksiazek miec:sofunny: Ale zreflektowal sie jak zobaczyl ksiazke, mowi: jednak sie ciesze, przypomniaolem sobie, ze uwielbiam ksiazki::): Nie chcial nam sprawic przykrosci:Oczko:

Świetny Franio z tekstami :sofunny:

kwiaciarka

Ela mowi :
dziewczyny maliny, chlopaki slimaki ... i za chwile dodaje - oprocz Milosza, on nie jest slimak :sofunny:

Nie ślimak :sofunny:

Dziubalko, dawaj zdjecia szybciutko, pliss::):

Czy Wy dajecie dzieciom jakies drobiazgi z tej okazji, ze robia przedstawienie dla Was?
Babcie daly Franiowi po ksiazeczce na Dzien Babci, po przedstawieniu z podziekowaniem, ze tak ladnie wystepowal. A ja nie wiem- kupic cos czy nie? Hehe, zawsze w takich sytuacjach ksiazeczka byla fajnym drobiazgiem, ale rzeczywiscie, Franek ostatnio czetso je dostawal:Oczko:
Najlepszym wyjsciem z sytuacji byloby pojscie np. na lody po przedstwieniu, ale u nas takie wyjscie odpada z wiadomych wzgledow::(:

http://www.suwaczek.pl/cache/f06af92aaa.png