Skocz do zawartości
Forum

Majówki 2010

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie Dziewczyny!
Serdecznie witam wszystkie nowe Majówki :-)) Piszcie z nami jak najcześciej!
Ja próbuję codziennie coś napisać, ale mam bezprzewodowy internet i kiedy już napiszę długaśnego posta to zrywa mi połączenie i post idzie w kosmos :36_2_24:

Kaskam - śliczny sweterek! Podziwiam :) Kiedyś też robiłazm na drutach. Może jak już przebrnę przez przeprowadzkowe porządki to też wezmę się za dzierganie.

To tyle teraz, zanim znów mnie wyrzuci :(

Pozdrawiam gorąco i życzę Wam miłej reszty dnia!
Ewa

http://www.suwaczek.pl/cache/6d29163036.png

http://www.suwaczek.pl/cache/622709a6b3.png

Dzięki za miłe przywitanie Dziewczyny:)
Kaskam - podziwiam sweterek, jest prześliczny! Ja niestety do drutów wogóle nie mam talentu, tak jak do jakiegokolwiek szycia. Jedyne co mi wychodzi z robótek ręcznych to haft krzyżykowy:)
Pogoda jest dziś prześliczna - mam nadzieję, że u Was też tak pięknie świeci słonko. Tęsknię już za wiosną...
Z radości, że wreszcie to słonko widać poszłam dziś na długi spacer (jestem już na zwolnieniu) i oczywiście nie wytrzymałam, żeby nie zajrzeć do sklepu z tymi wszystkimi cudeńkami dla maluchów. Obiecywałam sobie, że nic na razie nie kupię, bo niedługo się przeprowadzamy, ale nie wytrzymałam:smile_move:
To wszystko jest takie malutkie i takie śliczne... W ten sposób mój Michałek został właścicielem sporej garderoby na pierwsze miesiące życia. Teraz to sobie porozkładałam, oglądam i myślę jak będzie fajnie jak w środku już będzie ludzik :smile_move:

Cześć Dziewczęta!
Parę dni nie zaglądałam na forum, a tutaj tyle nowego!
Najpierw witam serdecznie nowe koleżanki :36_2_53:
Kaskam - prześliczny sweterek,nie podlizując się stwierdzam,że masz talent.Ja ostatnio na drutach zrobiłam jeden szalik jeszcze w podstawówce i z tego co pamiętam jednym ściegiem (czy jak to sie nazywa...):36_13_14:
Moje Maleńswo też bawi się ze mna w stuk-puk, a wczoraj wieczorem tak szalał,że postanowiliśmy wykorzystać okazję z moim J i mąż przyłożył ręke, po czym dostał solidnego kopniaczka:36_2_15: Do tej pory też Skarbuś się cofał, gdy mąż przykładał rękę.Macie rację,ruchy dzieciątka to niesamowite uczucie...cudne...
Zauważyłam,że Maleństwo jak na razie upodobało sobie tylko lewą i środkową część brzuszka.Z prawej strony go nie czuję.Mam zamiar zapytać o to gina przy następnej wizycie.A Wy dziewczyny, też tak macie, czy raczej Wasze Skarby szaleją po całym brzuszku?

wiewiórka10 ja już pytałam o to gina. Ja moją Kruszynę wyczuwam najczęsciej po prawej stronie, po lewej prawie nigdy. Gin powiedział że nie ma tu żadnej zależności i widocznie tam gdzie Dzidzię wyczuwa się najczęściej nasza skóra jest najwrażliwsza na bodźce (czyt. kopniaczki).

http://www.suwaczek.pl/cache/701d84889d.png

... w oczekiwaniu na największy cud świata... - Hania :*

Cos dla relaksu...

.....i jakby się zastanowić to wszystko prawda.

1. Bramki w sklepie - mimo że nic nie zwinąłaś, i tak boisz się, że zapiszczą.
2. Babcie - pod blokiem mogą sterczeć dwie godziny, ale w tramwaju pięciu minut nie ustoją.
3. Sprawiedliwość - jazda na rowerze pod wpływem alkoholu: 5 lat, molestowanie seksualne: 3 lata w zawieszeniu.
4. Potrzeba jednej iskry, by spalić las, ale całej paczki zapałek, by rozpalić grilla.
5. Kiedyś będę tak bogaty, że jednorazówką będę golił się tylko raz.
6. Polsat - oglądasz sobie z rodzinką reklamy, a tu nagle film.
7. Polska - tutaj nawet kryzys się nie udał.
8. Bill Gates - okrada go 75% ludzkości, a i tak jest najbogatszy.
9. Podawanie pensji brutto to jak podawanie długości członka wraz z kręgosłupem.
10. Leżakowanie w przedszkolu - kiedyś kara, a teraz każdy chciałby te 2 godziny snu w ciągu dnia...
11. Mleko na gazie tylko czeka, aż się odwrócisz.
12. -Mamo, co to znaczy orgazm? -Ja nie wiem, zapytaj taty.
13. Łacina - jedyny język, w którym nawet "gówno" brzmi mądrze.
14. Nawet, jakby papier toaletowy miał 8 warstw, to i tak złożysz go na pół.
15. A4 - jedyna płatna jednopasmówka na świecie.
16. Najlepszym dowodem na to, że w kosmosie istnieje inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują.
17. Tesco - nigdzie indziej nie znajdziesz wody LEKKO NIEGAZOWANEJ za pół ceny.
18. Jak Polacy uniknęli korków na autostradach? Nie wybudowali autostrad!
19. Seks jest jak skok na bungee - dodaje adrenaliny, a gdy pęknie guma, masz przerąbane.
20. Jeżeli trzeci dzień nie chce ci się pracować, to znaczy, że to już środa.
21. Kość piszczelowa - urządzenie do znajdywania mebli w ciemnym pokoju.
22. Polska: jak kupisz mi spodnie, to zrobię ci loda. Azja: jak kupisz mi loda, zrobię ci spodnie.
23. Chleb - zero marketingu, najwyższa sprzedaż.
24. Britney Spears: "Jestem za karą śmierci. Przestępca powinien mieć nauczkę na przyszłość."
25. Egzamin - na korytarzu każdy wmawia ci, że nic nie umie.
26. Szacunek do nauczyciela - istnieje wtedy, gdy uczniowie po usłyszeniu dzwonka pozwalają mu dokończyć wypowiedź.
27. Paradoks seksualny - seks można uprawiać od 15 roku życia, a oglądać - od 18.
28. Okres i wypłata - jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma, to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał.
29. Paradoks Szymborskiej - dla testu napisała maturę, interpretując swoje wiersze - i dostała 60%.
30. Studenci pierwszego roku - spieszmy się ich poznawać, tak szybko odchodzą...
31. Piesek - u nas słodki, w Azji słodko-kwaśny.
32. Gdy umrę, rozsypcie moje prochy pod Tesco - wtedy będziecie mnie odwiedzać co niedzielę.
33. Pieniądze szczęścia nie dają. Ale pozwalają wygodnie być nieszczęśliwym.
34. Mały palec u nogi powstał tylko po to, by boleśniej walnąć się o szafkę.
35. Kanapka studencka - chleb posmarowany nożem.
36. Pieniądze z pierwszej komunii - do dziś nie wiesz, gdzie się podziały.
37. Nimfomanka - kobieta, która pragnie seksu tak często jak przeciętny mężczyzna.
38. Polska waluta - tylko tutaj złoty jest srebrny.
39. Na uczelni poranna fizyka zagina czas. Po 30 minutach jest 08:05.
40. Feminizm kończy się, gdy trzeba wnieść szafę na 8. piętro...

http://s3.suwaczek.com/201004134865.png

:36_27_3: 13 kwiecien 2010 - Wielki Dzien !!!

Dusiula
Cos dla relaksu...

.....i jakby się zastanowić to wszystko prawda.

2. Babcie - pod blokiem mogą sterczeć dwie godziny, ale w tramwaju pięciu minut nie ustoją.
6. Polsat - oglądasz sobie z rodzinką reklamy, a tu nagle film.
7. Polska - tutaj nawet kryzys się nie udał.
8. Bill Gates - okrada go 75% ludzkości, a i tak jest najbogatszy.
9. Podawanie pensji brutto to jak podawanie długości członka wraz z kręgosłupem.
16. Najlepszym dowodem na to, że w kosmosie istnieje inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują.
20. Jeżeli trzeci dzień nie chce ci się pracować, to znaczy, że to już środa.
28. Okres i wypłata - jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma, to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał.
32. Gdy umrę, rozsypcie moje prochy pod Tesco - wtedy będziecie mnie odwiedzać co niedzielę.
36. Pieniądze z pierwszej komunii - do dziś nie wiesz, gdzie się podziały.
40. Feminizm kończy się, gdy trzeba wnieść szafę na 8. piętro...

:sofunny::sofunny::sofunny::sofunny::sofunny:

Kaskam- pełen podziw i szacun - ja drutów mogłabym używać najwyżej w samoobronie:smile_move:
Anginka- nie przejmuj się że na usg wyszedł chlopiec, zawsze w sumie jest szansa na pomylkę lekarza :36_17_1:

U mnie synek szaleje po całym brzuchu, wczoraj wieczorem tak mi się dawał we znak że usnąć nie mogłam - niezależnie od tego, czy na prawym czy na lewym boku leżałam - boksował strasznie!

Dziewczyny muszę się Wam pochwalić! Wczoraj się dowiedziałam, że moja bratowa też jest w ciąży :smile_move: Moi rodzice czekali z utęsknieniem na wnuki, ale ani mi ani bratu się nie spieszyło, a teraz będą mieli od razu dwójkę w jednym roku!!! Bardzo się cieszę, między maluchami będzie 4 m-cy różnicy, więc bardzo mało, będą razem dokazywały :D

http://www.suwaczki.com/tickers/wff2wn1545r9qxhk.png

http://s2.pierwszezabki.pl/034/0341899d0.png?346
Pozdrawiamy,
Kasia i Jaś

Witam po krótkiej przerwie.. Złapało mnie przeziębienie (leżąc cały czas w łóżku!!) i nie miałam siły zaglądać do komputera. Na szczęście niedyspozycja trwała tylko 3 dni.. uporałam się dzięki gorącemu mleku z miodem i czosnkiem :D. Ginek potwierdził mi już drugi raz że raczej w moim brzuszku mieszka dziewczynka - Natalia Marta - takie sobie imiona dla niej wybraliśmy.

A teraz trochę zaległości do nadrobienia...

Sopfie i ifonka81 - Witam Was serdecznie!

kaskam - Śliczny sweterek - życzę zadowolenia z rozwoju nowej pasji! Ja też troszkę dziergam.. może uda mi się wkleić jakąś fotkę z tym co zrobiłam podczas mojego "leżącego" pierwszego trymestru.
Wracam też do Twojej fotki :) i podziwiam brzuszek :)

anginka - śliczny malutki jeszcze brzusio :) przy Twoim zdjęciu zaczynam się zastanawiać, czy nie mam w sobie więcej niż jedno ;) - a 3 syn to skarb!! Córeczki też na pewno się doczekasz - trzymam za to kciuki :)

bigbitówka
- to dopiero okaz.. a mnie się wydaje, że ja mam już taki w 22tc jaki Ty nam w 26tc pokazujesz!!

asiabambo - piękna przekrojowa sesja przez kilka tygodni ciąży :) zgrabniutka z Ciebie babeczka :)

AnkaS - hehe nie da się ukryć, że ciąża Ci służy - co szczególnie po okazałości biustu wnioskuję ;)

Ewcia 36 - Serdecznie Ci gratuluję i życzę wielu szczęśliwych chwil i dużo miłosci na Nowej Drodze Życia! Ślicznie wyglądałaś w sukni ślubnej :) Mam nadzieję, że każda kolejna rocznica tego pięknego Dnia będzie dla Was jeszcze szczęśliwsza!!

Chantrel - również piękny brzusio masz!!

Oj.. mam nadzieję, że żadnego brzusia pokazanego na forum nie pominęłam ;) Kilka stron miałam do nadrobienia, stąd tyle ode mnie..

P.S.

jeżykowa - moja bratowa też spodziewa się dzidziusia.. a konkretnie syna i jest dokładnie o miesiąc bardziej "zaawansowana", tak więc moi rodzice także zostaną dziadkami do kwadratu!