Skocz do zawartości
Forum

Majówki 2010

Rekomendowane odpowiedzi

Dziękuję za poparcie mojego "imiennego" pomysłu :) Zauroczyłam się tym imieniem i chyba jednak takie nadam Maleńkiej.
Dziewczynki - skonsultowałam z moim ginem te moje bóle z prawej strony sugerując, że to może być nerka, a ten mi odpisał, że proponuje wizytę na oddziale położniczo-ginekologicznym! Aaa! Ale ja nie chcę do szpitala! Nie dziś! Przecież jak mnie przyjmą to mnie nie wypuszczą przez przynajmniej 3 doby.. idę wziąc może ciepłą kąpiel, może te bóle ustąpią... No chyba, że tak się to zaczyna? Eee, niemożliwe... Nie to, że się chwalę i w ogóle.. ale dziś mam urodzinki... Moja mama miała 3 dni temu i już od paru miesięcy sobie myślałam, żeby Mała się urodziła 3 dni po mnie, czyli 25, jak wejdę już w bezpieczny 37 tc. Ale dziś? Nieee, to musi być jakiś nerwoból wywołany moją podświadomością... Aaaa!

Pozdrawiam serdecznie,

Justyna

http://s2.suwaczek.com/201209171762.png
http://s10.suwaczek.com/201005245365.png

justi-wszystko bedzie o.k.a moze nie beda cie trzymac,moja przyjaciołka tez jest w ciazy i niedawno tak ja nerka bolała ze az oddychac nie mogła-pojechała do szpitala i okazało sie,ze to malutki ja tak okopał,niewiem dokładnie co jej robili ale puscili ja tego samego dnia.A i wszystkiego najcudniejszego z okazji urodzin.:)

http://www.ticker.7910.org/as1cHmE0g410000Nzc3MjVsenwwMDAzMzVkfEFudG8mIzM0NzsgbWE.gif

Justi tak jak dziewczyny piszą, lepiej nie lekceważyć. Jak po kąpieli i leżeniu nie przejdzie to na izbę przyjęć. Zbadają Cię, zrobią ktg i jak nie będzie powodu wrócisz do domu. Lepiej pojechać jeden raz za dużo do szpitala niż o jeden za mało.

No i Sto lat!!! :D

Pozdrawiam emIlka
Rozbójnik Ksawcio 2010.05.11 i Gagatek Agatka 2012.01.10

Rany ale gonicie! Normalnie nie normalne to na majówkach :) dziec mi padł na drzemkę i teściowa namówiła mnie żeby już dziś zacząć tak więc obie zrobiłysmy biszkopt do tortu i się piecze właśnie :) może wieczorem ta zebre zrobię to jutro zostanie mi sałatka i sprzątanie a reszta na sobotę. Sama nie wiem..

Witam nowe majówki :) życzę miłego pisania z nami :)

co do jedzenia po porodzie to mam zamiar ograniczyć głównie mleczne rzeczy wzdymajace i mocno smażone :) tak jak z Mateuszem i powinno być ok :) a mężowi i pierworodnemu nic nie szykuje bo teściowa o nich zadba :) gotujemy na przemian ale w większości i tak mnie uprzedza żebym mogła odpocząć.

Na zimno zawsze pomagał mi właśnie kuchenny zmywak i pasta do zębów :) tak więc polecam :)

pogoda różna. Była nawet chwilowa zamiec śnieżna :) a teraz piękne słońce ale wieje strasznie.

Witaj wśród nas Bursztynka :)
Ale dziś piszecie... Mnie jakieś lenistwo dopadło. Położyłam się na chwilkę po kawie... i znowu spałam! Zaraz Misiek z pracy wróci i będzie koniec spokoju :P Mama zrobiła dziś bigosik dla wszystkich.. mniami! Takiego jedzenia to chyba też po porodzie się długo nie doproszę ;)
Gosia.. nie wpadłabym na to żeby eliminować mleczne przetwory w czasie karmienia.. ale na logikę, to masz rację.. z nadmiaru może to być produkt uczulający i stąd się bierze skaza białkowa tak?

Ola - super brzusio i fryzurka się pięknie prezentuje! A motylki i karuzela słodziutkie!

justi_m82 - spełnienia marzeń!! i zaciskaj nogi, bo maleństwo ma jeszcze czas do wyjścia ;)