Skocz do zawartości
Forum

Czerwcowe maleństwa 2010 :))))

Gość panterka

Rekomendowane odpowiedzi

justysia_k
Elffik
justysia_k
u nas dzis o 7 rano -20 na dworze
brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
jak dobrze lezec w lozeczku pod kolderka w taka pogode :D

milego dnia mamuski!

U mnie w tej chwili - 15 brrrrrrrrrrrrr
...a ja z psem już musiałam wyjśc :sarcastic:

ale ze psu sie chcialo?ja bym na jego miejscu 3mala na maksa :36_1_22:

:sofunny::sofunny::sofunny:

A mnie własnie sie wydawało ze To Dziewczyna była pokazana jako głowna bohaterka, jak przezywała chorobe i smierc matki, potem przezyła smierc ojca, potem zdradziła, alkohol balangi itp. Wszystko kreciło sie wokół niej, a choroba i smierc matki były głównymi watkami filmu... Filmu, bo w życiu to wiadomo jak to powinno wygladac... A to takie moje refleksje :D I wiadomo każdy odbiera inaczej :D

Ale mam dzisiaj lenia, nic mi sie nie chce, siedze sama w domu... Ehh...

Pozdrawiam Was cieplutko :Kiss of love:

http://dziecko.haczewski.pl/suwaczek/2009/9/14/28.png

Witam mamusie w ten środowy dzień :yuppi:

U nas znow zaczyna padac śnieg,ach......ta zimaaa!!!
Justysia k wszystko bedzie dobrze,trzymam kciuki:Kiss of love::36_2_25:
Asia 30 nie martw się ze nie czujesz jeszcze ruchów,ja tez nie czuje i juz sie martwie.Też dawno nie widziałam dzidzi i strasznie mi tęskno do niej :36_1_22:

Usg pewnie będę miała dopiero pod koniec lutego albo na początku marca :leeee:Kiedy to będzie!!!
A dziś mam wizytę u dentysty,o ranyyyy........!!!
Nie byłam bardzo,bardzo długo.I nawet nie wiem co to znaczy ból zęba.
Boję się........

:Kiss of love:Dla Was Mamuśki

http://s7.suwaczek.com/20070630310122.png

http://www.suwaczki.com/tickers/iv096iye7n65iq96.png

http://www.suwaczki.com/tickers/1usa2n0a7fqhoio9.png

witam sie środowo :)

http://g.mycommentspace.com/msgfx/25/2520.jpg

ja dzisiaj wstałam wcześniej ale za to poleżałam przed tv eheh

co do pogody to u nas tez spada temp bo niedawno było +8 a teraz ok 0 tylko a nawet na Minusie czasami i zimno sie zrobiło wogóle mam nadzieję ze u nas juz nie bedzie takiej zimy bo znowu wszytsko bedzie spraliżowane :hahaha::hahaha::hahaha:

Wspólczuję wam w Polsce bo zima tego roku niezła trzyma kurdeee i najbardziej współczuje pieskom i ich właściciela Biedactwa

Dorotta trzymam :big_whoo::big_whoo: za wizytę i zeby wszystko było dobrze Ja tez mam we czawterk kolejne usg i powiem wam ze sie troszke boję Ale jestem napełnioną nadzieją ze wszystko jest dobrze i że koszmar sie nie powtórzy Jednak takie częste wizyty z jednej strony sa fajne ale z drugiej człowiek myśli i sie boi co tam sie dzieje czy wszystkowporządku i wogóle Wiecie co mamna myśli ...

co do siary to ja jeszcze nic nie zauważyłam ale tą linę mam na brzuszku widoczna juz :)

a co do porodów rodziinnych to ja też jestem za i nie wyobrażan sobie inaczej U mnie najgorsze jest to że mój M pracuje jako kierowca i jeśli bym zaczeła rodzić rano to mogłby nie zdążyć na poród wiec mam nadzieję ze zacznę w nocy albo wieczorem albo na weekendzie :) heheh

dziś odebrałam wyniki i tylko cukier mam ok - tzn. 86 mg/ dl.
Mocz w miarę dobry, ale jest w nim bardzo dużo płatów śluzu i przez to jest mętny.
Nie mogę w necie się doczytać, co taki śluz powoduje???

Może Wy się orientujecie?
Nabłonki pł. 2 - 4. eryt. 0- 2
leukocyty 0- 3.
Niby ok, tylko ten śluz ???????

Zelazo we krwi mi podskoczyło do 85 !
:yuppi::yuppi::yuppi:

Z kolei bardzo mi spadły PLT do 151 z 205, a PDW mam za wysokie 17, 3 .
Pozostałe wyniki krwi ok.
Szkoda, że wizytę mam we wtorek dopiero, bo nie wiem, jak odczytać te wyniki ???

Może pomożecie ?

Natali
dziś odebrałam wyniki i tylko cukier mam ok - tzn. 86 mg/ dl.
Mocz w miarę dobry, ale jest w nim bardzo dużo płatów śluzu i przez to jest mętny.
Nie mogę w necie się doczytać, co taki śluz powoduje???

Może Wy się orientujecie?
Nabłonki pł. 2 - 4. eryt. 0- 2
leukocyty 0- 3.
Niby ok, tylko ten śluz ???????

Zelazo we krwi mi podskoczyło do 85 !
:yuppi::yuppi::yuppi:

Z kolei bardzo mi spadły PLT do 151 z 205, a PDW mam za wysokie 17, 3 .
Pozostałe wyniki krwi ok.
Szkoda, że wizytę mam we wtorek dopiero, bo nie wiem, jak odczytać te wyniki ???

Może pomożecie ?

zadne tam ze mnie lekarz ale sprawdzilam na swoich badaniach i w ostatnim tez mialam napisane - pasma sluzu liczne
ja bym sie nie stresowala bo mysle ze to normalne skoro mi lekarka a ni polozna nie zwrocila uwagi :) :Kiss of love:

http://www.suwaczki.com/tickers/k0kdk6nlyedkrutq.png

Witajcie,

Ja pomalu wracam do codziennosci...wczoraj pochowalismy tatulka no i trzeba sie pozbierac jakos...tesknie jak cholerka, ale tak z dnia na dzien nie idzie sie z tym pogodzic jak widzielismy sie kazdziutki dzien...

Postaram si enadrobic zaleglosci i wbic sie z powrotem do rozmowy...
Wczoraj skonczylam brac te tabletki na ten moj mocz...chyba to bylo jakies lagodne zapalenie pecherza... ale mam nadzieje ze teraz ju zbeda wyniki ok... wizyta w sumei dopiero za 3 tygodnie...

A za wszystkie mamusie ktore maja wizyty w najblizszym czasie trzymam mocno kciuki i wiem ze wszystko jest i nadal wszystko bedzie ok!!
Pozdrawiam Was goraco!

panterka
powiem wam ze sie troszke boję Ale jestem napełnioną nadzieją ze wszystko jest dobrze i że koszmar sie nie powtórzy Jednak takie częste wizyty z jednej strony sa fajne ale z drugiej człowiek myśli i sie boi co tam sie dzieje czy wszystkowporządku i wogóle Wiecie co mamna myśli ...

co do siary to ja jeszcze nic nie zauważyłam ale tą linę mam na brzuszku widoczna juz :)

doskonale cie rozumiem tez zawsze czekam na lekarza i usg i zawsze siedzac pod tym gabinetem sie obawiam czego sie dowiem
takie to dziwne bo z jednej strony czlowiek by chcial tam latac codziennie zeby tylko dzidzie zobaczyc uslyszec a jak juz przychodi co do czego to sie stresuje

a linia to moze bys sie pochwalila coooo? zdjecia brzunia prosze a nie
ja tam na swoja ciagle czekam :)

ewcia_k
Witajcie,

Ja pomalu wracam do codziennosci...wczoraj pochowalismy tatulka no i trzeba sie pozbierac jakos...tesknie jak cholerka, ale tak z dnia na dzien nie idzie sie z tym pogodzic jak widzielismy sie kazdziutki dzien...

Postaram si enadrobic zaleglosci i wbic sie z powrotem do rozmowy...
Wczoraj skonczylam brac te tabletki na ten moj mocz...chyba to bylo jakies lagodne zapalenie pecherza... ale mam nadzieje ze teraz ju zbeda wyniki ok... wizyta w sumei dopiero za 3 tygodnie...

A za wszystkie mamusie ktore maja wizyty w najblizszym czasie trzymam mocno kciuki i wiem ze wszystko jest i nadal wszystko bedzie ok!!
Pozdrawiam Was goraco!

dobrze ze jestes z nami :*****

hmmm coś o sobie... nie jest tak łątwo pisać o sobie... jestem już teraz pogodną, nastawioną pozytywnie do życia 22 latką, mężatką od niedawna, przyszłą mamą - jeszcze niewiadomo czy Oliwii czy też Oliwierka. Miałam jeszcze 20 lat jak stwierdziliśly z moim już teraz mężem, iż po 5 latach bycia razem czas założyć rodzinę, zaplanować ślub i takie tam... odstawiłam tabletki które brałam na wyregulowanie miesiączki okazało się, że okresu nie ma :( no to niby nasze plany zaczęły wchodzć w życie, poszłąm do lekarza - szczęśliwa a wyszłam zapłakana - okazało się że mam PCO i od lekarza usłyszałam pani nie ma owulacji bez dlugiego leczenia dzieci pani miec nie bedzie.... to było jak wyrok :( po pół roku doktor powiedzial ze on nie bedzie mi robil zludnych nadzieji i odesłął nas do poznania do kliniki niepłodnosci, tam ponad rok... aż ktos znajomy polecił mi znakomitego doktora z pleszewa - mówie co nam szkodzi no i tak na trzeciej wizycie okazało się iż bedziemy rodzicami :))) nasz planowany wielki ślub był na 2 czerwca 2010 - a termin porodu na 19 czerwca wiec postanowilismy zrobic rewolucje i slub odbył sie 19 grudnia 2009 aby wszystko mało rece i nogi hehehe :)) teraz wypoczywam w domku i czekam na naszego skarbenka :)) jako chyba najszczesliwsza kobieta pod sloncem... no i wreszcie wierze, że niemozliwe jest możliwe :))) hmmm co tu jeszcze napisac... nie wiem mysle ze tyle narazie wystarczy ;) pozdrawiamy :*:*:*

http://www.suwaczek.pl/cache/21bf5be776.png

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpr9vvjnccpzwtr.png
http://www.suwaczki.com/tickers/1o4uqh4stit1fjem.png
http://www.suwaczek.pl/cache/94e51015ab.png

ktosia0
hmmm coś o sobie... nie jest tak łątwo pisać o sobie... jestem już teraz pogodną, nastawioną pozytywnie do życia 22 latką, mężatką od niedawna, przyszłą mamą - jeszcze niewiadomo czy Oliwii czy też Oliwierka. Miałam jeszcze 20 lat jak stwierdziliśly z moim już teraz mężem, iż po 5 latach bycia razem czas założyć rodzinę, zaplanować ślub i takie tam... odstawiłam tabletki które brałam na wyregulowanie miesiączki okazało się, że okresu nie ma :( no to niby nasze plany zaczęły wchodzć w życie, poszłąm do lekarza - szczęśliwa a wyszłam zapłakana - okazało się że mam PCO i od lekarza usłyszałam pani nie ma owulacji bez dlugiego leczenia dzieci pani miec nie bedzie.... to było jak wyrok :( po pół roku doktor powiedzial ze on nie bedzie mi robil zludnych nadzieji i odesłął nas do poznania do kliniki niepłodnosci, tam ponad rok... aż ktos znajomy polecił mi znakomitego doktora z pleszewa - mówie co nam szkodzi no i tak na trzeciej wizycie okazało się iż bedziemy rodzicami :))) nasz planowany wielki ślub był na 2 czerwca 2010 - a termin porodu na 19 czerwca wiec postanowilismy zrobic rewolucje i slub odbył sie 19 grudnia 2009 aby wszystko mało rece i nogi hehehe :)) teraz wypoczywam w domku i czekam na naszego skarbenka :)) jako chyba najszczesliwsza kobieta pod sloncem... no i wreszcie wierze, że niemozliwe jest możliwe :))) hmmm co tu jeszcze napisac... nie wiem mysle ze tyle narazie wystarczy ;) pozdrawiamy :*:*:*

piekna historia
wzruszylam sie :)
zycze Wam duzo zdrowka i spokojnej drugiej połowki ciazy :Kiss of love:

ktosia0

Witam i gratuluję! Wyczekane i wymarzone, więc mam nadzieję, że będziesz często nam pisać co tam u Was słychać :bye:

http://www.suwaczki.com/tickers/tb73krhms7q16006.png

ktosia0
witam wszystkie czerwcówki :))) my również oczekujemy tego miesiąca :) termin mamy na 19 czerwca, pozdrawiamy gorąco :))

ktosia0

Witam nową Koleżankę i przyszłą mamusię :)

Historia poprostu jak jakiś sen Bardzo sie ciesze że wam sie udało i że czekacie teraz na dzieciaczka Powiem cie że znam własnie jedną dziewczynę co lekarz jej pow że nigdy nie będzie miała dzieci a za rok urodziła synka wiec niema co słuchac lekarzy W sumie mojej kuzynce tez lekarz pow że ma bardzo mała macice i ze raczej dzieci nie bedzie miała a też ma synka wiec naprawdę co to lekarze mówią tez trzeba patrzeć przez przymryżenie oka Bardzo sie cieszę ze i wam sie udało :) pisz na nami śmiało o wszystkim :zwyrazami_milosci::zwyrazami_milosci: