Skocz do zawartości
Forum

Szczęśliwe Marcowe Mamy 2010... :)

Rekomendowane odpowiedzi

martab0
dzieewczyny a kupuje ktoras pompke do odciagania pokarmu??? bo u mnie przeceny i za 50% moge dostac do konca stycznia tylko nie wiem czy bedzie mi potrzebna???

Obawiam się ze pompką niewiele zdziałasz, dobre są dość laktatory aventu, tyle ze dość drogie, chociaż ja patzryłam dzisiaj to zestaw na dobry początek aventu kosztuje ok 300 zł a masz tam laktator, steryzlzator do kuchenki mikrofalowej, butelki 2szt i coś tam jeszcze. Takze fajny zestaw i cena. Ja miała laktator aventu pożyczony przy Szymku i bardzo bardzo się przydał bo miałam naprawdę dużo pokarmu, miałam też dokładnie ten sterylizator i super nam się sprawdził, wygodny jak ma się mikrofalówkę.

http://kobietaintymnie.pl/suwaczek/cache/d3fd7e8a.gif
Szaymon 10 lat
Franio 5 lat

stokrotka_87
laninia
dzień doberek! dalsze poszukiwanie wózka czas zacząć...

na allegro ??

tak ogólnie w necie, szukam, czytam opinie... i ogłupiała jestem całkowicie.
podoba mi się ten co racuszek wybrała, bo ma w zestawie też takie nosidło z uszami a mi by się takie przydało, ale niestety czytałam sporo negatywnych opinii, a on jest niedostępny w normalnych sklepach, żeby sobie obejrzeć. dlaczego inne wózki nie mają takiego nosidła???

http://www.suwaczki.com/tickers/bhywtv7381gy5t28.png

Redberry
Właśnie kupiłam na motherhood.pl takie oto rzeczy:

Podkładka pod prześcieradło - | Motherhood.pl - sztuk 2 :smile:
Kocyk dwustronny - | Motherhood.pl :smile:

śliczny ten kocyczek :) rewelka :)

laninia
stokrotka_87
laninia
dzień doberek! dalsze poszukiwanie wózka czas zacząć...

na allegro ??

tak ogólnie w necie, szukam, czytam opinie... i ogłupiała jestem całkowicie.
podoba mi się ten co racuszek wybrała, bo ma w zestawie też takie nosidło z uszami a mi by się takie przydało, ale niestety czytałam sporo negatywnych opinii, a on jest niedostępny w normalnych sklepach, żeby sobie obejrzeć. dlaczego inne wózki nie mają takiego nosidła???

Mają, mają, mój skrzat też takie miał :)

qmpeela

śliczny ten kocyczek :) rewelka :)

dzięki! wzięłam kolor brązowy, choć zastanawialm się nad zielonym :)

Agunia
Witajcie dziewczynki :smile:
Redberry ja mam z Motherhoda taki otulaczek dla maleństwa,ponoć fajnie uspokaja dziecko i niby ma wlaściwosci antykolkowe (ale kto wie) Dzidzi jest w nim jak w brzuchu mamy. Fajna sprawa :))

Hej Agunia! Czytalam i oglądałam ten otulaczek :-) Faktycznie-fajna rzecz. Te rzeczy z motherhood sa porządne :)

http://miko.aguagu.pl/suwaczek/suwak1/a.png

Teraz jeśli zdecyduje się na wózek, a sądzę że raczej nie, bo tak jak pisałam głęboki będę mieć od siostry a spacerówke mam, to zakupie coś takiego:
WOZEK CHICCO TRIO ENJOY FUN ASIA FOTELIK WYS. 0 ZL (878691544) - Aukcje internetowe Allegro
Nie wepchnę się drugi raz w wielką, ciężką krowę z nieporęczną spacerówką. Bardziej takie wózki mnie przekonują :)

Redberry
qmpeela
Ja dla Leny miałam coś takiego, ale bez fotelika, fotelik mam innej firmy :)
ZESTAW SKRZAT W�ZEK SPEED+FOTELIK KO�A POMPOWA (865044224) - Aukcje internetowe Allegro

Kurcze, fajoski ten wózek? Jak Ci się go używało?Był cięzki?

Ciężki jak cholera, ale do mnie do lasu na spacery super:) Jest bardzo zabudowany i małej było w nim cieplusio. Zrezygnowałam bo nie miałam prawka i jezdziłam autobusem, teraz zaczne najprawdopodobniej takim samym wózkiem tylko innej firmy, ale ja nie musze biegac z wózkiem po schodach w bloku ani go dzwigac juz teraz to mi rybka .:)