Skocz do zawartości
Forum

Szczęśliwe Marcowe Mamy 2010... :)

Rekomendowane odpowiedzi

Madziarka0109
Dziasla swoja droga tez mi krwawia, ale nie zawsze. Ja dopiero pierwszy raz bede miala badana krew za tydzien od bardzo dawna, to Wam powiem jak z moim zelazem. Poprzednio wszystko mialam w normie. Wogole tak mnie plecy bola dzisiaj, ze az mi sie chce plakac. Wszystko mi dokucza naraz, brzuch mam napiety, bo od kilku dni, chyba trzech nie moge sie zalatwic. Mam zgage straszna, a teraz jeszcze te plecy. Chyba sobie poduszke przyniose do pracy i zostawie jako staly element wykonczenia mojego biurka.

Mam tak samo ale mi nie leciała krew tak o tylko po smarkaniu a że mam katar cały czas tooo... i przeszło na miesiąc gdzieś i teraz od 3 dni znowu tylko,że jak zrobiłam wyniki krwi to sie okazalo,że są średnie więc biore dodatkowe wit z żelazem ale sa straszne-to te w tych kapsułkach a kapsulki są dosć duże więc mam problem z połykaniem i jak wezme do buzi to odruchowo odginam glowe do tyłu żeby było łatwiej i wtedy kapsułka o zęby mi się obija bo ma powietrze w srodku :/na koniec połykam ją z głową prawie między nogami paranoja :/
A co do słabych naczynek to nie tylko w nosie mi pękaja bo na policzkach też zauważyłam i na dekolcie pare a do tego jak mam zaparcia to hemoroidy się odzywają tak wiec u mnie ti full wypas pod tym względem :D

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49y2v4q82ra9xr.png

Niezapominajkaa

Byłam na chwile u moich rodziców dzisiaj i zatrzasnęłam sobie kluczyki w w aucie. Naszczescie okazało sie ze mam w torbie drugie, ale jak je znlazłam myślałam że to te właściwe i sie zdziwiłam jak wsiadłam do auta - patrzę a tam kluczyk w stacyjce:36_11_1:
Załapałam sie u mamy na pyszne naleśniki:36_1_21::36_1_21::36_1_21:

Niezła przygoda...dobrze ze miałaś zapasowe kluczyki...a swoją drogą TE NALEŚNIKI!!!!!:36_2_25::36_2_25::36_2_25:

Niezapominajkaa
Witam wieczorkiem
u mnie ani krwawienia z nosa ani problemów z dziąsłami na razie nie ma. Ale w tamtej ciaży dziąsła mi dokuczały fest. Może teraz zamiast tego mam problem z cerą, bo naprawdę na dekolcie i ramionach jakiś dramat, dobrze że to nie lato bo nie wiem jak bym w bluzce na ramiączkach wyszła.
Agunia ile czasu czekałaś na te bluzeczki z allegro?????

Co do spania męża po powrocie z pracy, trafia mnie totalnie, a dzisiaj tez mój mąż zasnał na kanapie. :Real mad::Real mad:
A poza tym ma jeszcze jedną durną przypadłość, ze jak przychodzi to nie cierpi czyjejś czytaj mojej obecności w kuchni, on musi mieć dużo miejsca a ja mu się plącze:hmm::hmm:

Byłam na chwile u moich rodziców dzisiaj i zatrzasnęłam sobie kluczyki w w aucie. Naszczescie okazało sie ze mam w torbie drugie, ale jak je znlazłam myślałam że to te właściwe i sie zdziwiłam jak wsiadłam do auta - patrzę a tam kluczyk w stacyjce:36_11_1:
Załapałam sie u mamy na pyszne naleśniki:36_1_21::36_1_21::36_1_21:
Niezapominajko ok tygodnia czekałam,ale szybko przyszly w gruncie rzeczy,czasem dłużej się czeka aż przyjdzie paczka a tu oki :)

http://suwaczki.maluchy.pl/li-63498.png

http://suwaczki.maluchy.pl/li-63499.png

Madziarka0109
Maksymalny czas przechowywania tych komorek to 18 lat jesli sie nie myle, to troche krotko. A z tego co mi sie przypomina z jakiegos artykulu na ten temat, to przydalaby sie ta krew szczegolnie w leczeniu chorob, ktore dopadaja ludzi na starosc. Chyba, ze cos pokrecilam. Zdania wydaje sie sa mimo wszystko podzielone. A ja nie wiem co o tym mysle.

No zdania są podzielone jak to bywa a takich sprawach zawsze. Ale ja tez gdzieś czytałam już ze to ściema trochę i nabijanie kasy. Nie pamiętam juz teraz o co dokładnie chodziło,muszę to poszukać jeszcze, ale to nie było na necie.
Ja się nie zastanawiam, nie bedę tego robić, kasa straszna a pewności nie ma czy ma to sens.
Ale znam mamy które się na to zdecydowały, wiec widać że ludzie korzystają z tego.
Cóż tzreba przemyśleć, poczytać,popytać i tyle.

http://kobietaintymnie.pl/suwaczek/cache/d3fd7e8a.gif
Szaymon 10 lat
Franio 5 lat

Hej dziewczynki! Witam się środowo-na chwilkę! :smile:

Jeszcze nie gratulowałam qmpeeli - a więc gratuluję córci! :party::party: Kochana, odpoczywaj i nie martw sie na zapas-wszystko musi być dobrze.! :great:

Witam też nowe marcowe mamy! :party::party:

Ja wczoraj zaliczyłam Wrocław i Ikea-a M zostawił mnie samą w niej na pól dnia-wszystko w końcu obeszłam, choć chyba nie wszystko.... bo nie sposób, tam tyle pierdółek - nogi mi odpadały wczoraj...uf...

W końcu kupiłam tam masę rzeczy do mieszkania (!), a dla maleństwa ręczniki kąpielowe, pluszaki, mate do przewijania i takie tam drobiazgi :smile:

Łóżeczka w Ikea są fajne, niedrogie, materace też, pościel tak samo-ale jeszcze zdecydowałam, że obejrzę gdzie indziej-do Wro zawsze można skoczyć znów.

Mam nadzieję, że u Was też takie słoneczko jak u mnie? :great: Pozdrawiam serdecznie :smile:

http://miko.aguagu.pl/suwaczek/suwak1/a.png

stokrotka_87
hej hej dziewczyny...
jak tak dalej pójdzie to chyba przestane pisać na forum....
jakaś wredna,złośliwa osoba podpiernicza mnie co chwile za naruszenia... dziś mnie zaraportowano za słowo "wali* to" więc nerwy mi troche wysiadają...nie uważam żeby to było brzydkie słowo... a punkcik dostałam....
dramat

Hej hej Stokrota! :love::love::love:

żartujesz??? hmm.. to dziwne bardzo-nie opuszczaj nas-będzie nam smutno bez Ciebie.

Bez sensu... na jakim dziale?

ja nie wiem czy tu na forum, ale w ogóle razi mnie błędna pisownia polska, na niektórych forach za to karają/upominają. ale czy tu? nie wiem. Przecież jak ktos ma zainstalowany Firefox, to mu podkreśla błędy? Internet explorer nie wiem.. :-/

Sama na pewno nie jestem Miodek, ale kurcze staram się, ktoś te posty moje przecież czyta i jak to potem wygląda.

Redberry
Hej dziewczynki! Witam się środowo-na chwilkę! :smile:

Jeszcze nie gratulowałam qmpeeli - a więc gratuluję córci! :party::party: Kochana, odpoczywaj i nie martw sie na zapas-wszystko musi być dobrze.! :great:

Witam też nowe marcowe mamy! :party::party:

Ja wczoraj zaliczyłam Wrocław i Ikea-a M zostawił mnie samą w niej na pól dnia-wszystko w końcu obeszłam, choć chyba nie wszystko.... bo nie sposób, tam tyle pierdółek - nogi mi odpadały wczoraj...uf...

W końcu kupiłam tam masę rzeczy do mieszkania (!), a dla maleństwa ręczniki kąpielowe, pluszaki, mate do przewijania i takie tam drobiazgi :smile:

Łóżeczka w Ikea są fajne, niedrogie, materace też, pościel tak samo-ale jeszcze zdecydowałam, że obejrzę gdzie indziej-do Wro zawsze można skoczyć znów.

Mam nadzieję, że u Was też takie słoneczko jak u mnie? :great: Pozdrawiam serdecznie :smile:

Witaj Redberry!!!! to ładną wycieczkę sobie zrobiłaś, super ze zakupy są zrobione !!!! Mąż Cię zostawił ,ale chyba ze swoją kartą kredytową , no nie :sofunny::sofunny:...Super, fajnie , na pewno sie troszkę przez te zakupy zregenerowałaś :):36_2_15:

stokrotka_87
hej hej dziewczyny...
jak tak dalej pójdzie to chyba przestane pisać na forum....
jakaś wredna,złośliwa osoba podpiernicza mnie co chwile za naruszenia... dziś mnie zaraportowano za słowo "wali* to" więc nerwy mi troche wysiadają...nie uważam żeby to było brzydkie słowo... a punkcik dostałam....
dramat

Ale kto Stociu????

stysiapysia

Witaj Redberry!!!! to ładną wycieczkę sobie zrobiłaś, super ze zakupy są zrobione !!!! Mąż Cię zostawił ,ale chyba ze swoją kartą kredytową , no nie :sofunny::sofunny:...Super, fajnie , na pewno sie troszkę przez te zakupy zregenerowałaś :):36_2_15

Tak, na koniec zapłacił :P

zregeneruje się dopiero dziś-na masażu-bo nadal mam wrażenie, że moje nogi zostały jeszcze w Ikea i łażą między pólkami... :no:

Stocia-a co Ty tam szukasz na kreseczkach? :lol: