Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

andzia
magda_79
Andzia mam pomysl. Niech K. Ciebie nagra w trakcie brzuszkow i na YouTube wrzucisz, obejrzymy i ocenimy :sofunny:

A na powaznie to 50 mozna zrobic. Tylko zwiekszaj codziennie o 10, zeby dziennie ok. 200 robic.

:sofunny::sofunny:

Ale 200 to chyba seriami, nie na raz?
Bo ja 50 zrobiłam na 2 razy

Jakimi seriami. No dobra - 2 x 100. Ale po 25 to juz przesada :sofunny:

rena_674
dzieciaki szybko ucza sie "fajnych" slowek
szlismy kiedys z moim bratankiem, a ten ze chce na plac zabaw ( a bylo zimno) wiec uslyszal ze jak beda dzieci to on tez sie pobawi i niestety nikogo nie bylo i jakie bylo haslo mlogego?
i huj nie ma żadnych dzieci

:hahaha:

Ja przechodziłam ostatnio ze STasiem obok szkoły i pyta mnie, ile bedzie miec lat, jak pojdzie do szkoły. Ja odpowiadam, ze 7. A on: O k..., 7 lat?
Pierwszy raz (i mam nadzieje, ze ostatni) usłyszałam z jego ust to słowo, a co najlepsze, z bardzo wyraznym "r". którego normalnie nie potrafi.

magda_79
andzia
magda_79
Andzia mam pomysl. Niech K. Ciebie nagra w trakcie brzuszkow i na YouTube wrzucisz, obejrzymy i ocenimy :sofunny:

A na powaznie to 50 mozna zrobic. Tylko zwiekszaj codziennie o 10, zeby dziennie ok. 200 robic.

:sofunny::sofunny:

Ale 200 to chyba seriami, nie na raz?
Bo ja 50 zrobiłam na 2 razy

Jakimi seriami. No dobra - 2 x 100. Ale po 25 to juz przesada :sofunny:

:ass:

andzia
rena_674
dzieciaki szybko ucza sie "fajnych" slowek
szlismy kiedys z moim bratankiem, a ten ze chce na plac zabaw ( a bylo zimno) wiec uslyszal ze jak beda dzieci to on tez sie pobawi i niestety nikogo nie bylo i jakie bylo haslo mlogego?
i huj nie ma żadnych dzieci

:hahaha:

Ja przechodziłam ostatnio ze STasiem obok szkoły i pyta mnie, ile bedzie miec lat, jak pojdzie do szkoły. Ja odpowiadam, ze 7. A on: O k..., 7 lat?
Pierwszy raz (i mam nadzieje, ze ostatni) usłyszałam z jego ust to słowo, a co najlepsze, z bardzo wyraznym "r". którego normalnie nie potrafi.

przepraszam Andzia pewnie ci die do smiechu, ale nie moglam się powstrzymać...:sofunny::sofunny::sofunny::sofunny::sofunny::sofunny:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif