Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

justynka1984
przed chwilka bylam zajrzec do oleczka a ten moj synek spi na brzuchu i tylek w gorze, a ostatnio spal wykrzywiony jak paragraw mial nogi kolo glowy i jakos tak jeszcze przekrecony byl do tego ja nie wiem jak mu tak wysoko ale tesciowa sie smieje ze to po mnie tak ma bo ja tez tak sie wykrzywiam i spie na brzuchu....

jak spie z mlodym to on zawsze w poprzek lozka

http://parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/P9280406.JPGhttp://suwaczki.maluchy.pl/li-31234.pnghttp://s2.pierwszezabki.pl/009/0092369a0.png?3641

u nas wszsytko dobrze
najwazniejsze ze olus zdrowy no i robi sie z niego niezly rojber!
jesli dobrze pamietam to andziula pisala cos o jogurtach....wlasnie mam zamiar dawac....to taki normalny naturalny dajecie??
moj glodomor zjada taaaaaaakie ilosci....dzisiaj zjadl 3 duze ziemniaki,kawal kalafiora,4 mlode marchewki i polowe golebia....jedno porcja o 13 a druga o 15....i tak codziennie.....skoiba chleba to dla niego za malo:36_19_1:

a ja nadal w biegu ale jakos powoli zaczynam ogarniac tylko ciagle mieszkamy na dwa domy i to jest najbardziej jak dla mnie uciazliwe....a tesciowa nie ulatwia.....ale mysle,ze jeszcze troszke i codziennie jednak bedziemy dojezdzac....a przynajmniej czesciej niz teraz....w tym tyg od spalismy tam z wt na sr....a pozniej z czw na pt i z pt na sob...jak dla mnie za duzo

magda_79
Cafe super, ze w ogole udalo Ci sie do nas zajrzec.
No i ,ze Olek zdrowy. Faktycznie ma spust.
Michał ostatnio prawie w ogole nie je :((( Obiadek maly to max i nie codziennie.

oj magda naprawde mysle o was czesto.....i w sumie wieczorami moglabym zajrzec ale zapomnielismy laptopa a z tesciow kompa nie chce korzystac....

micha na pewno przez zabki nie ma apetytu,bidulek....ale na pewno nadrobi,bez obaw

rena_674
Magda i jak Michalek zasnal? a cyca ile razy mu dajesz
Cafe glodomorek z Olusia, ale duzo "chodzi" to i glodniejszy, mojego tez w domu wiecej puszczam po podlodze i tez wiecej zjada, swoj obiadek a potem z nami, dzisiaj zaraz po kaszce prawie pol bulki wciagnal

Zasnal u P. na rekach. Ale drarzezywal, bo mama go zostawila.
Cycka je 1-2 razy dziennie. No iw nocy. A to roznie, bo juz byl czas, zebu dzil sie tylko 2 razy, a ostatnie 3 noce to co chwila.

Podczytywałam was cały dzień ale coś weny nie miałam do pisania:/
Andzia no gust się ma;) a tarta wyszła pycha:)
Anielinka już ostatnio tak sobie myślałam, że nasze dzieciaczki nie dość że nie raczkują to jeszcze zębów nie mają... Może zęby są potrzebne do raczkowania:smile_move: ;)
Cafe miło Cię znów poczytać:) a Olek ładny głodomorek:) ale najważniejsze, że zdrowy:) i kochana więcej laptopa nie zapominaj, a to dla Ciebie: :36_2_51:
Magda sił na kolejną nockę, mam nadzieję, że w końcu u was będzie z tym spaniem Michasia lepiej!
Justynka w ciekawych pozycjach Olek sypia:smile_move: mój Kuba praktycznie w nocy wogóle się nie kręci, ale on tak ma już od czasów ciąży, ja mogę policzyć na palcach jednej ręki noce podczas których mały mnie kopał... jak ja szłam spać to on też grzecznie zasypiał:11_9_16:

U nas dzień dzisiaj miły i leniwy:)
najpierw spaliśmy do 9:30 (oczywiście od 6 do 8 z Kubą nie spałam, ale jak tylko zasnął po 8 to stwierdziłam, że mi też się coś od życia należy;)) pospalibyśmy jeszcze dłużej ale do P. rozdzwoniły się telefony z życzeniami (ma dzisiaj urodziny). Potem poszliśmy na spacer - ładna pogoda była dzisiaj u nas cały dzień... Potem szybciutki obiadek i placek Anielinki :smile_move:
Lubię takie rodzinne dni:)