Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

cafe82
magda popieram andzie....nie chce cie namawiac...sama podejmiesz decyzje...ale jedna butla na noc to nic takiego....chociaz ja przy pierwszej butli doslownie ryczalam....

i baaardzo podziwiam twoja wytrwalosc:o_master:

Ja tez miałam doła, jak musiałam podawac butle.
A ty Madzia i tak super długo wytrwałaś i po kolejnej nieprzespanej nocy ze stoickim spokojem mówisz: tak mi żal Michała...ja bym chyba dawno wykitowała!!!

cafe82
andzia
cafe82
:taniec1::jejejeje nasza dzielna mamuska zgarnela 1000stronke:brawo::brawo::brawo:

magda_79
Andziula kochana! I tak jak chcialam masz 1000 strone :))))

Ogłupiały???
Aż mi łezka poleciała...

ja tam glupol od zawsze....:hahaha:

czy ja wam juz mowilam ,ze baaaaaaardzo baaaaaaaaaaaaaaaardzo sie ciesze,ze was mam

A jak ja sie ciesze.... nawet sobie nie wyobrazacie jak bardzo. Co ja bym bez Was zrobila ...:36_3_15::36_3_15::36_3_15:

cafe82
andzia
cafe82
:taniec1::jejejeje nasza dzielna mamuska zgarnela 1000stronke:brawo::brawo::brawo:

magda_79
Andziula kochana! I tak jak chcialam masz 1000 strone :))))

Ogłupiały???
Aż mi łezka poleciała...

ja tam glupol od zawsze....:hahaha:

czy ja wam juz mowilam ,ze baaaaaaardzo baaaaaaaaaaaaaaaardzo sie ciesze,ze was mam

Cafe mówiłaś, ale możesz powtarzac czesciej:na::na::na:
Ja tez się baaaardzo, baaaardzo cieszę...

andzia
cafe82
magda popieram andzie....nie chce cie namawiac...sama podejmiesz decyzje...ale jedna butla na noc to nic takiego....chociaz ja przy pierwszej butli doslownie ryczalam....

i baaardzo podziwiam twoja wytrwalosc:o_master:

Ja tez miałam doła, jak musiałam podawac butle.
A ty Madzia i tak super długo wytrwałaś i po kolejnej nieprzespanej nocy ze stoickim spokojem mówisz: tak mi żal Michała...ja bym chyba dawno wykitowała!!!

Teraz to i mi lezka poplynela. Kochane jestescie :36_3_15:

JA chce mu dac ta butle, tylko jak?

W dzien karmie go juz bardzo malo, 2-3 razy. No chyba, ze ma bardzo zly dzien to wtedy wiecej, bo nie je nic wiecej, ale to sie ostatnio przytrafilo tylko 2 razy. tylko te noce, a skoro kaszka poprawiona cycem nie pomogla to samo mleko pomoze???

Gosia no wlasnie wolalabym zostac juz tylko przy kubeczku, ale powiedzialam P., ze jak chce to niech go uczy butli. Powodzenia!

Magda większość dzieci na sztucznym mleku zaczyna przesypiac nocki.
I u Was na pewno tez tak bedzie, moze nie po pierwszej butli, ale po jakimś czasie.
I moze lepiej, zeby P. dał mu tą butlę, nawet troche na siłę, zeby mały nie czuł Twojego zapachu.
I nie miej wyrzutów sumienia, wiesz co inne matki robia, zeby cyca oduczyc??? Smarują brodawki musztardą, czosnkiem, bandażują się itd. Zanm nawet przypadek, gdzie matka na kilka dni wyjechała, zeby dziecko wypiło butle.

trzymam za Was kciuki. Musicie sie w koncu wyspac, bo długo tak nie pociagniecie.
I Michał tez musi sie w koncu nauczyc przesypiac nocki.

cafe82
i znow sie zgadzam z andzia....
a krecenie sie w lozeczku dobrze znam....a do tego patrze w nocy...a mlody sobie stoi ....od kiedy zaczal wstawac to sama budze sie i zagladam do niego

hahahaha! Michał jak na razie do perfekcji opanowal sztuke wkladania glowy pod ochronke co jest na szczebelkach. I wtedy glowa wali w szczebelki i jest ryk. a ze smoka nie ma to wtedy do cycka i w kolko to samo.