Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

klaudia ja karmilam cyckiem....zaczelam od 1 butli....po kapieli.....i tak dlugo,dlugo....
pozniej piersze obiadki,kaszki,soczki.....i tym sposobem moj maly cwaniak w dzien nie chce w ogole cyca....wiec juz jakies 2 tyg wcale nie dostaje w ciagu dnia....oczywiscie tym sposobem mam malutko pokarmu i czuje ze w kazdym dniem coraz mniej a teraz przez ten paluch to mamna razie wcale nie karmic...przynajmniej do poniedz!!!wiec odpadaja nawet nocne kamienia-do poniedz to moje cycki beda puste

klaudia
Magda Michalek boski!
usmiechniety, no i wykapany tata.. :usmiech:
a co do psiaka jeszcze dlugo go macie? mlody jest prawda?
jak on do Michalka? nie boisz sie? wiesz pytam bo ja bardzo chce labka kupic, tylko wszyscy mi odradzaja ze franek maly, zeby sie wstrzymac..

Psiak jest mlody. ma dopiero 15 m-cy. JEst na maksa zakochany w P. :)

Na Michałka na razie za bardzo uwagi nie zwraca. Czasem tylko przynosi mu pilke i kladzie do lezaczka albo polize po raczce. Ja troche popytalam inne mamy, ktore maja labki i juz starsze dzieci jak to bylo i wszystkie sa zachwycone. Wszedzie dzieci i psiaki to najlepsi kumple. Mam nadzieje, ze u nas tez tak bedzie. Fakt, ze pierwsze pol roku z psem to jak z dzieckiem ,wiec jeszcze soe wstrzymajcie. Ale za rok? Super sprawa! Tyle smiechu i radosci z takiego glupola.