Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

goska na pewno dzieki tej fryzurze ci lepiej:)
trzymam kciuki,zeby kubus dal pospac wreszcie

K juz spi,olek tez....a ja siedzie i szukam zaproszec,jakis ciuchow na ten slub....i dla mnie,i dla K....ja oczywiscie bez bialej sukni.....mylalam o jakies skromnej,prostej sykience....albo zwykle rurki i tunika....musi cos wpasc w oko...a ze mna nie jest latwo....wybredna jestem do szescianu:36_2_49:

vercia ciacho super wygląda:) mmm pysznie:) ja zrobiłąm karpatkę, ale jakoś mi nie wyszla... krem coś jakiś do kitu...
Cafe super, ze zaczynacie dzialać ze ślubem my też chyba musimy się wkońcu zabrać, za jakieś działąnia..ale kiedy jak ciagle moj R.jest w pracy, albo śpi po pracy;/
Gosia dobrze że się trzymasz ja bym chyba padłą..no i pokaż się w nowej fryzurce;)

a ja siedze, przed kompem, bo Kacper spi,a R.poszedl z kolega na piwo, zamiast posiedzieć ze mną...ehhhh

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

czesc kasioleqq...no zmoim K tez tak jest...ze ciagle go nie ma.....ale musimyw koncu sie za to zabrac....i jak tylko mial dzien wolnego,to myk i pozalatwialismy troche,....a najwazniejsze,ze umowilismy sie z ksiedzem....przynajmniej jutro bedzie wiadomo co i jak....chcemy miec juz to za soba....niby nic a jednak jest masa spraw organizacyjnych....robimy skromne przyjecie ale chce ,zeby wszsytko bylo elegancko....
no i wiadomo jak to z olkiem i pod ciagla nieobecnosc K mozna cokolwiek zrobic....