Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Hej,
tak jak przypuszczałam boli mnie dzisiaj każda częśc ciała, a najbardziej ręce. Normalnie nie mogłam chleba masłem posmarować:hahaha:
Dzieciory już od rana nosi, zaraz wyjdę z siebie:Padnięty:

Cafe ja jak pisałam też nie byłam jakoś szczególnie tym Rogowem zachwycona, dinozaury tak jak piszesz stare i popękane, ale nie kojarze ani trampoliny ani zamku dmuchanego. Wiem, że były dwa duże place zabaw, park linowy, jakieś łódki, którymi dzieciaki mogły pływać itp.
Dobrze, że drugi plac lepszy i mimo wszystko spędziliście fajny dzień. Teraz czekamy na fotki::):

Gosia ale super to miejsce, które pokazałas. Tylko od nas 230 km, trochę dużo:Niewiniątko:
Fajnie, że weekend taki udany.

hej

andzia zajebiste foty! juz wczoraj widzialam na fb. nie wiem czy ja bym sie odwazyla. mam lek wysokosci.
a splyw kajakowy to zajebista sprawa. duzo splywow zaliczylam jak pracowalam we wczesniejszej firmie. bajka. P. zabralam na jeden tydzien po tym jak sie poznalismy - 3 dni :)
jak tylko macie opieke dla mlodych to jedzcie!
K. juz w lepszym nastroju? juz mu sie chcialo? :)

gosia ło matko, ze Ty jezcze ogarniasz co kiedy i gdzie :lup:
O tym safari zoo w Swierkocinie slyszalam same dobre opinie. chyba warto pojechac.

cafe wrzucaj fotki z tego Solca. super, ze tam pojechaliscie.
Ty leniwa? nie wierze :)
a co do Micha to fakt - lepiej dogaduje sie ze starszymi.

magda_79
Kupilismy w koncu tego Forda C-maxa. Ciezki byl wybor, ale chcielismy juz cos innego, a jak dla nas jest wystarczajaco pakowny. Taki podwyzszony kompakcik z duzym bagaznikiem, ale nie kombi.

wiem wiem jaki to,bo K mi pokazywal
wydaje sie fajny
choc przyznam,ze ja ciagle jestem pod wrazeniem kangurow,partnerow itd:)
my powoli rozgladamy sie tez za czyms innym,bo K drynda juz na wykonczeniu
on wezmie moj a ja znow dostane inny
ale to jeszcze nie teraz

w kazdym razie dobrze,ze juz kupiliscie
niech sie dobrze jezdzi

dalam chlopakom mleko pol godziny temu
leza i gadaja
ja oczywiscie sie juz nie klade
kuzwa pospie kiedys do 6???

dzisiaj jestem calutki dzien w sklepie
na szczescie K ma uzniejsyz dzien i poodbiera dzieciaki
moze uda mi sie troche porobic

bede zagladac,bo mezus sprawil mi tablet na imieniny
i wreszcie sie troche do niego przyzwyczailam

cafe82
magda_79
Kupilismy w koncu tego Forda C-maxa. Ciezki byl wybor, ale chcielismy juz cos innego, a jak dla nas jest wystarczajaco pakowny. Taki podwyzszony kompakcik z duzym bagaznikiem, ale nie kombi.

wiem wiem jaki to,bo K mi pokazywal
wydaje sie fajny
choc przyznam,ze ja ciagle jestem pod wrazeniem kangurow,partnerow itd:)
my powoli rozgladamy sie tez za czyms innym,bo K drynda juz na wykonczeniu
on wezmie moj a ja znow dostane inny
ale to jeszcze nie teraz

w kazdym razie dobrze,ze juz kupiliscie
niech sie dobrze jezdzi

nam tez podobaly sie te partnery i berlingo, ale w nowych budach, czyli od 2008 r., a na taki nas nie stac :(
Szukalismy tez tyc hstarszych, ale same szroty po firmach. stan masakryczny, a kasa duza, wiec odpuscilismy.
C-max jest maly, kompaktowy, ale wygodny, bo wysoko sie siedzi. Bagaznik akurat, wiec jest ok. ja kdla mnie bez szalu, wolalam inny, a dzisiaj juz odebralismy i jechalam i mega ywgodnie sie jedzie.

Hej,
nie mam na nic czasu::(: Ciągle coś, albo ktoś przychodzi, albo ktoś coś ode mnie chce, syf w chacie rośnie, chociaż w piątek wysprzątałąm, ech...życie.
Dzisiaj prosto po pracy pojechaliśmy do Poznania, musieliśmy załatwić kilka rzeczy, połaziliśmy po galerii, ale bez szału.
A jutro jedziemy ze znajomymi i z dzieciakami oczywiście na piknik. Bierzemy koce, kosze z żarciem, grilla i będziemy się byczyć na łonie natury::):

Magda super, że auto kupione!!! Niech się dobrze jeździ!!!
I trzymam kciuki za szybkiego kupca na punto.
Cieszę się, że Michał trochę odpuścił z fochami. Każdy dzieciak ma takie etapy, trzeba to jakoś przeżyć:Oczko:

Cafe współczuje wczesnych pobudek. U mnie Stasiu od zawsze wstawał bardzo wcześnie i tak mu zostało, ale laski śpią teraz do 8-mej:) Co prawda chodzą później spać, przez co ja mam mniej czasu wieczorami i z niczym się nie wyrabiam.
Co do lenia to raz na jakiś czas nie zaszkodzi:Oczko:

Cześć Piękne:Całus:
Ciężki czas za mną... W pracy urwanie dupy, w chacie syf kiła i mogiła:Kiepsko: Nic nowego i na nic nie mam czasu i siły:/ Jutro mamy w planach wyskoczyć nad wodę jak będzie pogoda, więc znów się po nocce nie położę i jak wrócę to padnę. Filip chodzi na treningi, dzisiaj został sam i było ok, chociaż ostatnio chciał już zrezygnować, bo nie było jego kolegi i kuzyna więc mu się nie podobało, ale dzisiaj było już lepiej. Trochę za późno są te treningi. Są na 18 i trwają aż półtorej godziny! Mogłyby być o godzinę wcześniej...
W ogóle kotka nam się okociła (czekaliśmy na te kotki i w ogóle, ale spodziewaliśmy się ich we wrześniu:Histeria: a tu taka niespodzianka!), no mówię Wam, ciągle coś! Normalnie wymiękam... Ostatnio w pracy jakiś gostek nawalony wyskoczył z okna (wysokość I piętra) no i oczywiście nic sobie dziad nie zrobił! A wyobraźcie sobie jakby trzeźwy wypadł... Na bank skończyłby na wózku...
Przepraszam, że się nie odzywałam, ale naprawdę nie miałam kiedy porządnie odpalić komputera:Kiepsko: Właśnie siedzę na nocce i ktoś mi się tam tłucze po pokojach:Rozgniewany:

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Magda superowo, że autko kupione! Dzisiaj właśnie o Tobie myślałam... jak tam Michu i jego humory... Dobrze, że jest już lepiej:yes: Miałam pisać do Ciebie, ale zanim usiadłam to było już po północy:(
Jak tam wspólnie spędzony dzień? Fajnie, że P. chociaż dzisiaj miał wolne::):

Andzia ale bajer z tym parkiem:yes: Nigdy nie byłam ani na spływie ani w takim parku... Mam nadzieję, że kiedyś nadrobię:Oczko:

Cafe niezmiennie współczuję wczesnych pobudek! Dla mnie to koszmar. Na szczęście ostatnio Filipowi udaje się dłużej pospać...
No ładne z autkiem plany:Oczko: Co byś teraz chciała?

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png