Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie kobietki:)
Ja już dzisiaj po pracy:) Na szczęście:) Wczoraj byłam u dentysty na wyrwaniu czwórki i powiem wam, że to wyrwanie to pikuś, ale jak znieczulenie puściło to byłam nie do życia:/ odmierzałam czas aż będę mogła wziąć coś przeciwbólowego, a dzisiaj mi naszła ropa i muszę jechać do kontroli... nic nie boli, ale wolę skontrolować przed Hiszpanią... ehhh a jak sobie pomyślę o usuwaniu ósemek:/ brrr

Witajcie!

Ja siedzę w pracy i nie mogę się wyrobić z robotą:Szok:
Wczoraj nadarłam się na młodego i mam okropne wrzuty sumienia::(: Nie wiem skąd, ale ma durny odruch lizania wszystkiego:Kiepsko: Podchodzi się przytulić i oblizuje mi policzek... Wczoraj w przychodni oblizał oparcie krzesła a w domu ścianę i framugę:wściekły: Nie wiem o co mu chodzi ale poniosło mnie kiedy po raz enty coś polizał i odstawił histerię jak dostał jakąś tam śmieszną karę, bardziej upomnienie...
Przeszłam się z nim jednak do lekarza bo nie podobał mi się ten kaszel. Na szczęście nic złego się nie dzieje, ale do p-kola go nie puściłam. Dzisiaj miał po niego przyjść P. ale jednak nie przyjdzie i tylko mi ciśnienie podniósł... Kij mu w oko.

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Magda focz focz! My zawsze chętne! Obłędne Alka ma oczy! Ciekawe czy też będzie miała takie ciemne jak Michu? Z t. powiem szczerze... dawno się tak nie uśmiałam! Wiem, że Ciebie to tknęło, ale na prawdę... Nie przejmuj się... Szkoda Twoich nerwów...
Dlaczego P. tak szybko poszedł z pikniku to mogę się tylko domyślać... Mam swoje teorie, ale tak naprawdę to mam to w dupie. Jego strata::):
Dobrze, że Was ten grad gdzieś w drodze nie złapał:Histeria:

Cafe hehe mnie nawet na używane książki czasem nie stać! Poluję w bibliotekach a w akcie desperacji (mimo, że niewygodnie się czyta) szukam e-booków.
Co do pracy, to naprawdę nie mam pojęcia... Chciałabym tylko dorobić parę groszy. Myślałam o sprzedaży czegoś przez allegro, ale czego to jeszcze nie wiem:( Wiesz, chciałabym mieć kasę na te nieszczęsne studia które tak bardzo chciałabym skończyć, albo raczej zacząć od nowa, bo mam niecały rok za sobą::(: Chociaż zależy mi już na tym co raz mniej. Na dzień dzisiejszy nic po prostu nie wiem::): A co do mamy i jej pomocy, to temat rzeka. Wątpię, czy byłaby chętna na kolejne obowiązki i to wcale nie małe. Jakby nie było, ona też ma swoje życie. Mama to mama a nie mąż:D

Gosia dobrze, że masz już to za sobą. Oby ładnie Ci się wygoiło tylko...

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Siedze z dzieciorami i tez odliczam do 19, bo wtedy zaczynam ganiac i kapac i usyspiac :)
Zaliczylismy spacer, teraz Alka na szczescie szczerzy dziasla w bujaczku :) I tylko czeka az na nia spojrze :)

Cafe tak, kontrolujemy morfologie i zelazo. MAm nadzieje, ze bede mogla odstawic je od piatku. Co prawda codziennie nie daje, ale i tak mnie wkurza.
Wspolczuje tych dni bez K.
Mi P. dopiero we wrzesniu na 3 dni wyjezdza i juz mysle co tu wykombinowac. I nie chodzi o to, ze z dziecmi nie dam rady, bo i tak sama robie wszystko, ale nie chce sama siedziec w domu.

Bo nie pisalam Wam, ale P. dostal wychowawstwo w najlepszej klasie. To taka nagroda za jego kontakt z mlodzieza. nie spodziewal sie, myslal, ze bedzie mial przerwe. Tyle osob mialo chrapke na ta klase :) No i juz maja zaplanowana integracje, wyjazd na 3 dni.

Gosia wrrr, wyrywanie zeba. Okropne! Oby nic tam sie nei dzialo!

Mei wcale Ci sie nie dziwe, ze nakrzyczalas na Filipa. Mnie takie zachowania strasznie wyprowadzaja z rownowagi. Michał np. ciagle mowi: golaski albo gapcie. Niby nic, a wkurza tak, ze w furie wpadam :lup:
Masz racje co do mamy, tez ma prawo do wlasnego zycia.

Ja dzisiaj tez sie smieje z t. Ale nie zapomne. No bo jak mam sie z nia spotkac i udawac, ze nic sie nei stalo. Jakie ona ma zdanie na nasz temat? JA pierdziele!

julek i olek jeszcze spia
a cezar od godziny na nogach:Szok:
juz pare dni tak jest
tamci spia a ten wyspany o 5

nocka srednio
bez K nie potrafie spac
nie moge najpierw zasnac a pozniej budze sie co chwile i zawsze pod jego nieobecnosc snia mi sie pierdoly
na szczescie i dzisiaj i jutro jestem w sklepie a tam czas szybko leci
o 15 po mlodziez i byle do 19:oczko:

hejka
a ja dzisiaj dalam ciala. mialam rano wstac, ogarnac i polatac z alka po sklepach. a tu zonk, bo wstalysmy przed 11 :lup:
wstalysmy najpierw po 6, bo przy mlodym to nie ma szans pospac, a jak chlopaki poszli to my znowu do wyrka :)
Ogarne, zjem i po Michała.

cafe z tym dogadywaniem t. to kicha, bo ona i tak nie zrozumie :hahaha:
szkoda, ze i C nie pospi dluzej, to i Ty bys skorzystala. chpciaz i tak fajnie, ze nie budzi J.
Miłego dnia! niech szybko leci :)

dzien dobry

dzisiaj dla odmiany i cezar i juliano przed 5 spiewali
ehhh
ale odpukac zjedli i bawia sie ladnie
a ja ogarniam i popijam kawke

wczoraj poklocilam sie przez tel z K:Nieśmiały:
w sumie to wyzylam sie na nim:Nieśmiały:
ale wiecie jak cholernie trudno jest mi samej to wszsytko ogarnac??
w dodatku uszkodzilam auto a wieczorem okazalo sie,ze piec nie dziala i nie ma cieplej wody
pieeeknie

magdauuuu do 11 sie spi:whistle:
a powaznie suuuper,naprwde fajnie ,ze sobie odsypiasz

olek dzis ostatni dzien do przedszkola
kupilam merci dla pan
moja mama ma teraz 2 tyg urlopu,nigdzie nie wyjezdza w tym roku i zapowiedziala,ze zaopiekuje sie olkiem do poludnia kiedy jestem w pracy
w drugiej polowie lipca z kolei druga babcia zapowiedziala,ze go zabierze na kilka dni
ale w to akurat uwierze jak zobacze:oczko:

hejka
ja tez w biegu. P. niezapowiedzianie podjechal z pracy i udalo sie zjesc razem sniadanie :)
Dzisiaj wroci bardzo pozno, bo po 20 jedzie jeszcze na spotkanie ludzi z pray, wiec sie nie zoabczymy. Cale szczescie, ze weekend ma wolny.

Zaraz lece z młodą po wyniki i do lekarza. Tak juz bym chciala odstawic to zelazo.

A potem po mlodego, moze jakies male zakupy, bo w lodowce tylko przeciag :(

Cafe ale z Olasa slodziak! Jak pieknie podziekowal pani!
Michał poszedl z kwiatkami, ale pewnie sie nawet nie odezwie.
Wcle sie nie dziwie, ze wyzalilas sie K. Ja siedzie na dupie, a popoludnia i wieczory z dzieciakami czesto mnie dobijaja, a co dopiero Ty.
NA szczescie K. dzisiaj wraca, co?

andzia i mi obiecalas, ze sie w koncu odezwiesz :(

magdawidze,ze zakupowy weekend macie:lol:
i fajnie
mam nadzieje,ze ogolnie zakupy beda udane

a moj K w pracy
jechac o 3:(
mamy pozniej zaproszenie na grilla,bo mama miala wczoraj imieniny,ale zobaczymy na ile K bedzie zmeczony
juz widze focha moich rodzicow jak nie pojedziemy,hehehe
a ja musze tez wieczorkiem do pracy