Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

andzia
magda_79
dla mnie topmodel sie kosnczyl wlasnie jak odeszla t co nie chciala sie rozebrac. Dla mnie to byla rasowa modelka - idealna pod kazdym wzgledem.
A tak to wygra ta idiotka ania, kotra jak gebe otwiera to nie iwem czy mam sie smiac czy plakac.
Olga w finale to dla mnie w ogole nieporozumienie, michalina tez.

No, ale teraz nie moge doczekac sie 3 edycji :yuppi: andzia osrana, ale wyrosnieta :sofunny:

:sofunny::sofunny::sofunny:

:8_2_96:

Znalazlam rekawiczki skorzane dla siebie, kilka fajnych spódnic i rudy pleciony sweter, a taki wczoraj widzialam w cubusie za 139zł.

Anielinka baaardzo ładna kiecka, ja takie lubię :yes: heheh ja w ogole kocham ciuchy i buty :lup: wiem, wiem to taka próżnośc, ale co zrobić :lup: upatrzylam sobie buty, chyba poprosze gwiazdora https://www.deezee.pl/obuwie_damskie/botki/dolce_vita_sdn30_black_pu_bootie_1.html lub https://www.deezee.pl/trendy/block_heels/jc4_black_heeled_bootie.html

Młody bawi się w pokoju, G. zjadł obiad i poleciał do pracy. I mamy cos nie teges z obrazem w telewizorze, jest fonia nie ma wizji:Wściekły: Nie wiem o co kaman, ale jak na moje oko to dekoder coś źle przesyła z satelity, bo telegazeta i ustawienia wyświetlają się normalnie.:Wściekły: Mam nadzieję, ze G to naprawi, bo chcę ogladać finał top model:Wściekły:

Dzisiaj dowiedzialam się, ze moja sis przejeżdzala koło nas w weekend i pojechala do Mateusza rodziców w gości. Trochę niefajnie, bo jest chrzestną i nawet nie zadzwonila. Mama tylko powiedziała, ze była rzęsy doczepić w sobotę i musiala prace napisac na komputerze itp. i wrocili prosto do wrocka. Co, jak co ale rzęsy wazniejsze.....chyba nadal żyjemy w dwóch różnych światach....

anielinka
Veronica ale pech z tym dekoderem i co ty teraz bedziesz ogladała?:)
co jak co ale top model trza dzis obejrzec koniecznie :D
a tych szperów to i ja zazdroszcze :))
fajne butki upatrzyłas, podobaja mi sie ale u kogos bo ja w takich wysokich bym sie zabiła :Szok:

Anielinka wcale nie sa wysokie i niewygodne....mam podobne botki z platformą i noszą się lepiej niż niskie obcasy. Jak masz platformę to stopa leży nisko w bucie i wbrew pzoorom są wygodne. Jak odejmiesz platformę to wychodzi średni szeroki slupek.

Pisze jedna reka, bo druga przytulam Amelke :Szok:
dzis jak odebrałam ja z p-kola to pani mówiła ze Amelka dzis jakas spokojna, nic sie nie odzywała, a jak zamknełam tylko drzwi od sali to Amelka wybuchła płaczem, taka histerie odstwiła w szatni ze szok, nawet słowa nie chciała powiedziec co sie stało :Histeria: ryk był tez cała droge w samochodzie, pózniej tez w domu...wkoncu jak ja przytuliłam to usneła, ale pospała jakies pół godz. i obudziła sie znowu z płaczem i ....goraczka 38 st. i mówi ze boli ja gardło i ucho :Histeria: Kuzwa angina nam sie szykuje???:Histeria: teraz non stop płcze i tylko chce zeby ja tulic....ehh

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

veronica_20
anielinka
Veronica ale pech z tym dekoderem i co ty teraz bedziesz ogladała?:)
co jak co ale top model trza dzis obejrzec koniecznie :D
a tych szperów to i ja zazdroszcze :))
fajne butki upatrzyłas, podobaja mi sie ale u kogos bo ja w takich wysokich bym sie zabiła :Szok:

Anielinka wcale nie sa wysokie i niewygodne....mam podobne botki z platformą i noszą się lepiej niż niskie obcasy. Jak masz platformę to stopa leży nisko w bucie i wbrew pzoorom są wygodne. Jak odejmiesz platformę to wychodzi średni szeroki slupek.

Moze i tak, ale ja nie mam zadnych na platformie wiec nawet nie wiem :D

a ja ostatnio wyczaiłam w ccc botki własnie na platformie i obcasie takie za kostke z futerkiem, aaaale mi sie spodobały:)) ale cóz popatrzałam na nie na wystawie, podjarałam sie i poszłam dalej :D ale nastepnym razem musze je chociaz przymierzyc :Oczko:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Maryśka kaszle przeokrutnie::(: I znowu popołudnie swini za mną, no jak s a w trójke to nie do ogarnięcia. I nie wiem czy kiedykolwiek będzie lepiej. Stasiu z jedna potrafi sie dogadać, z obiema juz nie, one obydwie miedzy sobą to juz w ogóle dramat:Padnięty::Padnięty::Padnięty:
Rysowali wszyscy przy stole i ta mu zabrala kredke, ta mu coś popisała i Staschu ukłul Zośke długopisem w policzek, no kawałeczek od oka. Nawet wole nie myślec jak się to mogło skończyć

Vercia ano zazdroszcze:lol:
Buty fajne, ale ja bym sie w nich na bank zabiła. Aż takie kory mnie nie kręca:)
Masz już tą fonię i wizję?

Anielinka zdrówka dla Amelki. Powiem Ci, że uszy to jest cholerstwo i zaraza jakich mało, u lasek w grupie wciąż słyszę, że dzieci chorują na uszy. Jagoda trzeci raz od września ma zap. ucha. Buziak dla Amelki!!!
A sernikiem mozesz rzucic

Anielinka oby to nie były uszy! Zdrowka dla Amelki!
Rzuc serniczkiem do mnie! Do Sz-na masz najblizej :)

Andzia zdrowka dla Marysi!
Naprawde musisz miec oczy wokol glowy :(

Młody spi, a ja musze isc sie ogarnac i polozyc, bo brzuch twardnieje. P. bedzie pozno :(

Dzisiaj rozmawialam z pania Michała i mowi, ze na 30 dzieciakow najmniej jest 25, a tak zazwyczaj 28. Szok! Prawie nikt nie choruje :)