Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

hej
Za nami calkiem udany weekend. Wczoraj moja mama zaprosila nas mikołajkowo do zaj.... włoskiej knajpki. Nareszcie, od lat, jadlam prawdziw wloska pizze :) Mmmm, w ogole wszystko pyszne. A wieczorkiem wpadli moi przyjaciele z moim chrzesniakiem. Dawno sie tak nie nasmialam :) Chlopaki jak znikneli u Michała w pokoju to w ogole nie wiedzialam, ze dziecko mam :) Super razem sie bawia.
No, a dzisiaj juz melanz w domu. Ja nawet na chwile nie wylazlam, chlopacy zaliczyli 2 spacery. Staram sie lezec ile moge. P. we wszystkim mnie wyrecza, wiec ok. Juz czuje, ze mloda wyzej i nie naciska na szyjke.
Zaraz Michał idzie spac, a ja znowu do wyrka. Niesttey od jutra znowu ciagle sami. Strasznie mnie to juz wkurza. I juz zaczynam jakis glupi nstroj lapac :(

Gosia ale poszalalas zakupowo!!! Super!
No i brawa dla Kubusia! Wuprawa do lasu to swietny pomysl.

Mei zagladaj czesciej i pisz jak tam Filippo!! Moze jakies fotki Wasze wrzucisz?

Cafe jak u Was weekendowo?

Justynka jak Olek? Jak Wy sie czujecie? Ja bym chciala, zeby Michał teraz ospe zlapal, mielibysmy juz to z glowy.

Dzisiaj P. przyniosl kartony z ciuchami po Michale. No i wychodzi na to, ze Ala bedzie nosic niebieskie, zielone albo brazowe ciuchy :lup: Posegregowalismy, powkladalam do szafy, a popiore juz pozniej.
Teraz tylko po lumpach polatam i poszukam troche bardziej dziewczecych i dokupie body z krotkim i chyba bedzie ok. A jak cos to na biezaco.

magda_79
Dzisiaj P. przyniosl kartony z ciuchami po Michale. No i wychodzi na to, ze Ala bedzie nosic niebieskie, zielone albo brazowe ciuchy :lup: Posegregowalismy, powkladalam do szafy, a popiore juz pozniej.
Teraz tylko po lumpach polatam i poszukam troche bardziej dziewczecych i dokupie body z krotkim i chyba bedzie ok. A jak cos to na biezaco.

i dobrze
jak dla mnie rozowe ciuchy moglyby nie istniec
wiem wiem,ze wiele mam mnie teraz opieprzy ale takie jest moje zdanie
gdybym miala corke to tylko brazy,fiolety ...zadnego rozu

ale fajnie znowu myslec o wyprawce,co?

G. w między czasie zamontował młodemu 2 telewizorki w pokoju. jeden ma na górze, drugi na dole łóżka....nie jest teleholikiem, ale cieszę się, ze będzie mógł oglądać w swoim pokoju. Czasem chcemy coś oglądać i każdy chce coś innego. Fajnie, jakbyśmy mieli jeszcze w sypialni.....to w ogóle nie byłoby kłótni o pilota.

veronica_20
G. w między czasie zamontował młodemu 2 telewizorki w pokoju. jeden ma na górze, drugi na dole łóżka....nie jest teleholikiem, ale cieszę się, ze będzie mógł oglądać w swoim pokoju. Czasem chcemy coś oglądać i każdy chce coś innego. Fajnie, jakbyśmy mieli jeszcze w sypialni.....to w ogóle nie byłoby kłótni o pilota.

jak jeszcze bylam w ciazy to tez chcielismy kupic olasowi
ale ciesze sie,ze jednak nie kupilsimy
pewnie by ogladal duzo wiecej niz teraz

cafe82
verciawiem,ze wiekszosc mam uwielbia rozowe bezy
i nawet to staram sie rozumiec

ja za to wyobrazam sobie moja corke w rurkach i czarnej,gladkiej bluzce
i traperkach
tyle

Bezy to bez przesady....ale wiem, ze ty ogólnie lubisz gładkie dla chlopców też...tzn, w sensie bez zygzaków, pokemonów itp. Mi różowy podoba się w wieku niemowlęcym, bo później to też wolalabym rurki, a nie primabalerina.....Do tego dla takich malutkich dziewczynek jest full ciuszków i wszystkie prawie przesłodzone.

veronica_20
cafe82
verciawiem,ze wiekszosc mam uwielbia rozowe bezy
i nawet to staram sie rozumiec

ja za to wyobrazam sobie moja corke w rurkach i czarnej,gladkiej bluzce
i traperkach
tyle

Bezy to bez przesady....ale wiem, ze ty ogólnie lubisz gładkie dla chlopców też...tzn, w sensie bez zygzaków, pokemonów itp. Mi różowy podoba się w wieku niemowlęcym, bo później to też wolalabym rurki, a nie primabalerina.....Do tego dla takich malutkich dziewczynek jest full ciuszków i wszystkie prawie przesłodzone.

nie no spoko
naprawde rozumiem,ze wiekszosc rodzicow lubi misie ,autka itd
jak ze wszsytkim-kazdy ma swoj gust

veronica_20
U nas marcel ogląda najwięcej wieczorem przed spaniem. Od 18 do 20. Wcześniej zawsze bawi się albo coś sobie robi w pokoju. Nie ma tak, ze musi mieć włączony telewizor, zeby się bawić.

a ja wlasnie obawiam sie,ze bym poszla na latwizne
a tak to sila rzeczy musze sie zmobilizowac i cos wymyslac
na szczescie u nas powrot puzzli
od kilku dni musi sobie ulozyc kilka kompletow

cafe82
veronica_20
U nas marcel ogląda najwięcej wieczorem przed spaniem. Od 18 do 20. Wcześniej zawsze bawi się albo coś sobie robi w pokoju. Nie ma tak, ze musi mieć włączony telewizor, zeby się bawić.

a ja wlasnie obawiam sie,ze bym poszla na latwizne
a tak to sila rzeczy musze sie zmobilizowac i cos wymyslac
na szczescie u nas powrot puzzli
od kilku dni musi sobie ulozyc kilka kompletow

W sumie to bajkę latwiej puścić....ale my znowu więcej jestesmy poza domem niz w domu...i marcel oglada tylko 3 ulubione bajki, więc żadna inna go nie interesuje. Czasem po 15 minutach zaczyna się bawić i nie gapi się w tv wcale. Na pewno nie ejst to super rozwiązanie, podobno z komputerem ale z rozsądkiem nie zaszkodzi.