Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

veronica_20
Udało mi się jeszcze zahaczyć o bibliotekę i w sumie na nowości to się nie załapałam, ale wzięłam Julia&Julia rok niebezpiecznego gotowania i Białą czarownicę. Zaraz zabieram się za tą pierwszą książkę. Wybrałam dosyć cienkie, żeby szybko zacząć następne (u mnie normalne chyba :lol:).
.

Czytałam Julie, fajna:yes:

magda_79
A ja sie zabieram zaraz za "Jedz, módl się, kochaj". Jest film na podstawie tej ksiazki z Julia Roberts, ale nie widzialam, bo nie lubie zaczynac od ogladania filmu. Wole najpierw przeczytac ksiazke.

To tez czytałam, rewelacja:great:

Czesc dziewczyny:)
Maly w domu... Biore go do mamy bo P. zajety:/ do konca tygodnia zostaje w domu:/ Do Hiszpanii jedziemy do Santa Susanna, do tego hotelu: Home | Hoteles de playa costa Barcelona Maresme Santa Susana
My mamy kurtki z tamtego roku, rozmiar 104 i sa takie akurat... mam nadzieje, ze na przecenach cos znow znajdziemy i kupimy rozmiar wieksze, tak zeby bylo na drugi rok:)
Veronica bardzo fajne te sweterki:)
Magda podziwiam Cie:) ping pong w ciazy:)hehe niesamowita jestes:)
Andzia zdrowka dla Zosi!
Cafe sil!
Przepraszam dziewczyny, ze nie ma w poscie polskich znakow ale komputer cos szwankuje:/

Hej!

Gosia fajny hotelik :yes:

Andzia ja wlasnie zostawiam ten tydzień, a od poniedziałku wysyłam, chyba że będzie nadal kaszel to pomyślę. U nas w okolicy nie ma żadnych super lekarzy, z reszta marcel w tamtym roku był chory może 2 razy, tak że musiałam wziąć l4. Dlatego nie znam też żadnego dobrego lekarza i cięzko mi wyrażac opinię, bo faktycznie rzadko chodziliśmy.

W tym roku też będę czaić na kurtkę z przeceny. Kiedys kupiłam młodemu kurtkę za 39 zł przecenioną z 170zł.

Sweterki wyglądają na chińszczyznę, chyba 100% akryl albo poliester::(: Później skoczymy na targ, zobaczę za czyms podobnym. Zalezy mi, zeby było chociaż trochę bawełny.

Dzisiaj tak mnie bolą zębiska, że całą noc nie spałam....nie mogę jeść, gryźć...zwariuję!:Wściekły::Wściekły: Wzięłam rano ketanol 1000 i dalej mnie rwą i drętwieją. No i standardowo mam pokaleczone skórki w buzi, wszystko piecze :glass:

wysiadam dziewczyny wysiadam
chyba bede kopiowac posty andzia sprzed 2 lat,ja pierdole
tez po sniadaniu jeszcze nie zdazylam posparzatac bo to oni wyrabiaja-a przede wszsytkim olek ,to szkoda gadac

poza tym olek kaszle i julek tez zaczyna

i co ja mam z tym robic?
przeciez od wrzesnia sa faszerowali syropami,inhalacjami...olek 2 razy antybiotyk,julian tez 2 razy...cezar raz-taki jest bilans
wysiadam,naprawde wysiadam

przepraszam,ze tak tylko o sobie
ale musze komus sie wyzalic

Andzia ja uwielbiam brokułową, ale reszta nie. Ja zaraz lece wstawić warzywną z makaronem i coś dla G. chyba chińszczyznę zrobię......po za tym zaczyna trzepać mnie zimno.....:Wściekły:

Cafe młody tez juz miał 2 razy antybiotyk. I tak nie jest źle, w grupie są dzieciaki co leciały na zastrzykach i zaliczyły pobyt w szpitalu. W grupie marcela Kacper miał właśnie bezgorączkowe zapalenie płuc i jego mama napędziła mi stracha ostatnio, bo była u tego samego lekarza co my i stwierdził, ze wszystko ok i dal syropy i inhalacje a po 2 dniach wylądowała na izbie przyjęć. Dlatego po wizycie u niego pojechaliśmy do Leszna.

Cafe kochana wiem, że ten kaszel może doprowadzać do szału, my tez tak mieliśmy w zeszłym roku i dwa lata temu. nasz lekarz twierdzi, że w tym wieku dzieci w 90% łapią wirusa i nadają się tylko do leczenia objawowego, na pewno nic im nie będzie:Całus:
A dla Ciebie duuuużo sił i moc cierpliwości kochana!!!

Magda teraz mi się przypomniało, w kwiaciarniach można kupić sztuczne liście, na pewno coś znajdziesz. Są z pewnością trwalsze niż zwykłe czy papierowe

Dzień dobry!

Ja po usg tarczycy, musiałam jechać az do Ustki bo w Słupsku tego nie robią :Szok: pojechałam z moim tatą, bo sama jeszcze się bałam, nawet chwile udało mi się pospacerować po plaży ::):

Gosia hotelik piękny :Podziw:

Veronica a co z tymi zębami u Ciebie? to od aparatu czy co? bo nosisz jeszcze aparat, tak???

Andzia zdrówka dla Zosi! ale kochana jest jak jest sama bez siorki, coo?:Oczko:

Cafe siiiił kochana :Całus:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

andzianasza lekarka tez tak twierdzi ale widzisz,ze juz jakies swisty byly-wiem,ze mogly byc rownie dobrze od flegmy ale po tym zap pluc naprawde mam stracha
a najbardziej wkurwia mnie to,ze olek tak przynosi wszystkie gowna,to jest najgorsze
jest 11.,30 a ja za chwile z nerwow zejde na zawal-a halas jest taki,ze nie wytrzymuje
no lata i krzyczy,sprzeciwia sie mlodym a ci placza na dwa gardla
mam ochote tak mu wpieprzyc ale wiem,ze to nic nie da
w kacie stal chyba z 10 razy i nic,nic do niego nie dociera

andzia
Anielinka ale czad ze spacerowaniem po plaży!!!
Jak po USG? Ty chorujesz na tarczyce?

Tak choruje na niedoczynność tarczycy kupe lat, ale biore codziennie tabletki hormonalne, na wizyty chodze mniej więcej co pół roku no i raz na jakiś czas robią mi usg, też kontrolnie...
A dzisiejsze usg jest w porządku, na szczęście. Ogólnie czuje się dobrze, jedynym baaardzo uciążliwym i krępującym problemem jest to że się strasznie poce, pomimo tego że wcale nie jest mi gorąco... zwykłe antyperspiranty nie pomagają, szukałam juz na necie czegoś skutecznego i widze że jest Etiaxil, ten sztyft kosztuje ok 40 zł. ale musze koniecznie go kupić, oby tylko pomogło, bo nie wyrabiam juz z tym :Padnięty:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif