Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Dziewczyny prosto po nocce poleciałam do szpitala, bo wczoraj Wam nie pisałam, ale jak ta pielęgniara do mnie zadzwoniła to zaczęła od dupy strony i pyta czy ten zabieg jest aktualny jak powiedziałam, że tak to pyta czy się nie spodziewam okresu:Rozgniewany: Ja mówię że nie! A ona dopiero, że zabieg odwołany bo awaria sprzętu! :Wściekły: Chciała mi w ogóle nic nie mówić i liczyła, że sama zrezygnuję! Więc coś mi tu nie pasowało i chciałam pogadać z ordynatorem. Wątpiłam, że to coś zmieni, ale dorwałam go i po nie wnoszącej niczego nowego rozmowie zanotował moje nazwisko, więc albo (jak w końcu kiedyś dojdzie do zabiegu) mnie dobije, albo może nie będzie tak źle:Oczko: Niestety o cokolwiek mogę pytać dopiero w poniedziałek a i to niewiele wyjaśnia i wcale nie jest pewne czy czegoś się dowiem:Wściekły: Nadal mam nerwy... Jestem zła i smutna... Chore to wszystko...
Za to dzień fajny. Nie kładłam się po nocce tylko pojechałam z młodym na jego ulubiony plac zabaw. Siedzieliśmy tam ponad 3h i gdyby nie to, że P. miał przyjść po południu to jeszcze byśmy posiedzieli. A najlepsze jest to, że P. dzwoni nagle, że chce odwołać spotkanie bo źle się czuje:Histeria: Znowu *****! A ja mu mówię: nie dość, że zeszliśmy z placu to jeszcze młodemu już powiedziałam i niech sam mu teraz powie, że nie przyjdzie! Próbował później jeszcze raz się wykręcić ale postawiłam na swoim i przylazł. Wcale nie wyglądał jakby źle się czuł:Kiepsko:
Młody szybko zasnął, ja obżarłam się pizzą i idę zaraz spać... Buźka kochane:Całus: Śpijcie dobrze!

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Mei

Gosia
i jak wizyta u fryzjera? Młody dał radę? Ja Wam zawsze sypię takimi tasiemcami i nie narzekacie:D
Ja też przeżywam coraz bardziej:yes:

Mei u fryzjera suuuuper:) U teściów w miejscowości dorwaliśmy taką fajną fryzjerkę, która ma suuuuper podejście do dzieci, a więc Kuba siedzi wytrwale i sobie z nią gada:) i robi wszystko co ona mu każe:)

andzia
veronica_20
Andzia jak widac, jak chce to potrafi, wniosek nasuwa się sam, nalezy częściej wystawiac w pokoju torbę turystyczną :Oczko:
Rozpierduchy nie zazdroszcze, ale będzie na pewno ładnie.....

Vercia
mój mozg o tej porze już mega zlasowany i za Chiny nie kumam???

Andzia chodzi mi o to, ze jak się "wyprowadzasz" nagle to wszystko szybko się zmienia i mozna pójść nawet na kompromis, dziecko wziąć, więc trzeba to robić częściej:Oczko:

veronica_20
andzia
veronica_20
Andzia jak widac, jak chce to potrafi, wniosek nasuwa się sam, nalezy częściej wystawiac w pokoju torbę turystyczną :Oczko:
Rozpierduchy nie zazdroszcze, ale będzie na pewno ładnie.....

Vercia
mój mozg o tej porze już mega zlasowany i za Chiny nie kumam???

Andzia chodzi mi o to, ze jak się "wyprowadzasz" nagle to wszystko szybko się zmienia i mozna pójść nawet na kompromis, dziecko wziąć, więc trzeba to robić częściej:Oczko:

Aaaa, teraz czaję:lol:

Andzia z tą wagą to może zrób jakieś badania.....ale ktos u ciebie choruje na tarczycę?
Jesli chodzi o zachowanie dzieci, to marcel anioł też nie jest i równiez potrafi opluć, wrzeszczeć itp. Nie robi tylko krzywdy tzn. nie bije. I tez obawiam się, jak to będzie w tym przedszkolu, na dodatek większość wychowawczyń znajomych , no i małe miasto. Tutaj patrzą przez pryzmat dziecko nauczyciela musi być nienaganne. I to mnie przeraża, ze będa oceniać.

veronica_20
Gosia, dobrze jest własnie trafić do takiego fryzjera co ma cierpliwość i chęci do dzieci. :yes: U nas tez podania zostawia się w marcu, kwietniu bo w maju sa plenerowe posiedzenia i dyrekcja zgłasza zapotzrebowanie, ale w ciągu roku zawsze może coś się wydarzyć. Warto składać tak co pół roku, dla odświeżenia.

Tak, tak ja wiem o tych wszystkich planowaniach, zapotrzebowaniach i innych :Oczko: tylko zdziwiło mnie podejście dyrektorki... bo tak jak mówisz w ciągu roku może się wiele wydarzyć i jak dla mnie czy ja to zaniosę w marcu czy w sierpniu to nie ma dużego znaczenia... Zwłaszcza teraz kiedy i w szkołach raczej redukuje się etaty...

hej

przeczytalam wszsytko ale nic nie wiem,przepraszam
leb mi peka
podczas drzemki chlopakow machnelam muffinki,bo jutro jedziemy do chrzestnej czarka
przetrzymalam ich jeszcze 20 minut w lozeczkach i wlasnie skonczylam

jeszce obiad dla nich wstawilam
ide zaraz blenderowac,mam nadzieje,ze na jutro tez zostanie

ta monotonia mnie wykancza

na 17 mam jazde,dzis 3 godziny
nie moge sie doczekac!normalnie odpoczywam
a instruktor,mlody chlopak...mozna pogadac
ostatnio jak jezdzilismy to byly pierwsze 2 godziny bez dzieci od 8 miesiecy

hej

przeczytalam wszsytko ale nic nie wiem,przepraszam
leb mi peka
podczas drzemki chlopakow machnelam muffinki,bo jutro jedziemy do chrzestnej czarka
przetrzymalam ich jeszcze 20 minut w lozeczkach i wlasnie skonczylam

jeszce obiad dla nich wstawilam
ide zaraz blenderowac,mam nadzieje,ze na jutro tez zostanie

ta monotonia mnie wykancza

na 17 mam jazde,dzis 3 godziny
nie moge sie doczekac!normalnie odpoczywam
a instruktor,mlody chlopak...mozna pogadac
ostatnio jak jezdzilismy to byly pierwsze 2 godziny bez dzieci od 8 miesiecy

Hej!
Cafe a jeździcie caly czas po mieście, czy po placu? Ja robiłam dawno prawko, ale najpierw męczyli nas na placu.:Oczko: Już niedługo zaczniesz jeździć na studia i przynajmniej w weekendy oderwiesz się od codzienności
G. pojechał w trasę, zaraz zbieramy się na zakupy. Liczyłam na to, ze dzisiaj będzie słoneczko i posiedze chociaż w altanie, ale jakos szaro-buro i duszno. :Padnięty:

I ja witam,
Stachu fochmistrz już w Ck, laski wariują, ale zaraz idziemy do basenu, w końcu lato się trochę rozkręciło:)
W niedziele robie urodziny lasek, będzie 20 osób, ale zrobimy na działce, kawka i grill. Tylko nie wiem kiedy wszystko przygotuje:Histeria:

Vercia nikt w rodzinie nie chorował na tarczyce, musze się zabrac porzadnie za swoje zdrowie od wrzesnia.
Dobrze, że u Ciebie już lepiej, ale nie szalej, na spokojnie wszystko!!!

Cafe super, że możesz odreagować od dzieciuf, doskonale wiem jakie to fajne uczucie:)
Powiedz mi te muffinki, na które podałaś przepis to te same co jadłam u Was? Co Ty dawałaś do środka? I ile wychodzi z jednej porcji?

Gosia o kurcze, współczuje!!! Poleż, póki młody zajęty bajami:yes:

andzia
I ja witam,
Stachu fochmistrz już w Ck, laski wariują, ale zaraz idziemy do basenu, w końcu lato się trochę rozkręciło:)
W niedziele robie urodziny lasek, będzie 20 osób, ale zrobimy na działce, kawka i grill. Tylko nie wiem kiedy wszystko przygotuje:Histeria:

Vercia nikt w rodzinie nie chorował na tarczyce, musze się zabrac porzadnie za swoje zdrowie od wrzesnia.
Dobrze, że u Ciebie już lepiej, ale nie szalej, na spokojnie wszystko!!!

Cafe super, że możesz odreagować od dzieciuf, doskonale wiem jakie to fajne uczucie:)
Powiedz mi te muffinki, na które podałaś przepis to te same co jadłam u Was? Co Ty dawałaś do środka? I ile wychodzi z jednej porcji?

Gosia o kurcze, współczuje!!! Poleż, póki młody zajęty bajami:yes:

tak andziula z tego przepisu
z dwoch porcji dzisiaj robilam i wyszlo mi cos kolo 50szt,takich srednich

dodalam dzis powidla sliwkowe
a w innych czekolade(1.5 tabliczki blenderuje-ale nie ma miazge tylko takie kawaleczki)
mozna z makiem,z budyniem,z kokosem...z nutella kiedys robilam-pychaaaa

robi sie naprawde szybko
najwiecej czasu zajmuje pieczenie-ja mam tylko 10 foremek,musze kupic sobie jescze z 10
no i robie w papilotkach

Cafe troche lepiej dzisiaj z samopoczuciem, no i już okres na koncówce...moża wyjsć gdzieś....po tych lekach czuję się silniejsza......zakupow wielkich nie było, takie podstawowe....ale umówiłam się z siostrą, ze jutro przyjadę do niej z Marcelem. Myślę, ze spoko dam radę, jakby co to nas odwiozą samochodem. Szukam teraz połączenia rawicza na wrocław, G. rano nas zawiezie.......
Cafe tel T. nie zazdroszczę :Oczko:

Nas w basenie złapał deszcz:Histeria:
Przechwaliłam pogode. I nie wiem jak odbiore stasia z CK:Szok:
A na obiedzie mam dzisiaj tate i brata, bo mama się urlopuje, w zeszłą sobotę pojechała z 3 koleżankami do Szklarskiej i wracają rowerami:)

Cafe
ja też robie w papilotkach. A ta nutellę i te powidła to normalnie do ciasta dajesz i mieszasz? A budyń rozumiem już ugotowany, tak? Ja ciemna masa w te klocki, bo dotychczas babeczki robiłam głównie z gotowców:)