Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem, jestem. Ale cos dzisiaj weny brak. Jakos zle sie czuje :(
A do tego full pracy, na co akurat nie narzekam, bo czas szybko zleci.

Cafe co do ksiazek to nie pomoge, bo mam akurat pustke w glowie i zaden tytul nie przychodzi mi do glowy. Jak Olek?

Andzia no no, plazowicze. Czekamy na fotki! Nasze postaram sie wyslac Ci dzisiaj na maila.

Justynka ja odkad wrocilam do pracy to tez lepiej sie czuje. Niby jak przyhcodzi poniedzialek to sie nie chce wstac, ale na pewno energii mam wiecej, no i kontakt z innymi!
Czekamy na fotki poremontowe :)

Vercia ale smigasz rowerem :) My juz dawno nie jezdzilismy, ale mamy czas tylko w weekendy i zazwyczaj pogoda nie dopisuje albo mamy inen plany.

Wczoraj pojechalismy do P. na boisko, ale bylo taaaak zimno :( Normalnie jesien w pelni. Co za popieprzona pogoda :(
Dzisiaj przyjedzie moja mama, wiec tez jakos dzien zleci. Mam sprawe do zalatwienia, wiec zostanie z mlodym.

Misiek przezywa jak po weekendzie wracam do pracy i taki smieszny wtedy jest. Wczoraj caly wieczor sie tulil i opowiadal jak on placze strasznie jak mnie nie ma, jak mnie kocha, teskni i martwi sie o mnie :)

cafe82
magdaco jest?:Całus:

tak wypalilam z tymi ksiazkami,bo wieczorkami delektujemy sie cisza
K to jeszcze cos z pracowych rzeczy robi
a ja bym z checia cos poczytala
kiedys duuuzo czytalam a teraz nic,wstyd

Ja czytam duzo, ale w ogole nie pamietam tytulow :lup: Zawsze mialam z tym problem.
Andzia jest w temacie to pewnie cos Ci poradzi.

A u mnie jakis kryzys i tyle.

I ja się witam :Oczko:
Cafe może jak przyjdzie jesień to chłopaki dadzą pospac mamuśce :Oczko: Marcel wstaje o 10 lae iodzie spać o 22, cos za coś, chociaż korzyści marne. Wolałabym mieć o 20 spokój w domu. Z książek to czytalam sagę Zmierzch, teraz PicoULT JUdi Deszczowa noc, mam Coehlo Paulo Piąta Góra i Atwood Margaret Dancing Girls.
Magda ja zazdrosze poniedziałkowego wstawania do pracy:whistle: a najbardziej kontaktu z ludźmi. Zawsze mozna pożartowac, pośmiać się i jakoś człowiek ma tą motywację każdego dnia.

magda_79
Poki co to chce isc do p-kola. Zobaczymy w rzeczywistosci jak bedzie. niby rozumie, ze mama i tata do pracy, a on tam z innymi dziecmi. Ale teraz ciagle albo ze mna albo z P. i podejrzewam, ze moze byc ciezko :(

A Olas niezle kombinuje :hahaha: Madry chlopak :)

Marcel tez nie może się doczekać...ale pewnie będzie pklakał na początku......Teraz przynajmniej ma etap, ze chce do dzieci, bo jeszcze w maju uciekał od dzieciaków na placu zabaw :lup:

cafe82
oczywiscie jak ja mam pare spraw
zdjecia musze zrobic do szkoly,zlozyc dokumenty
wydzial komunikacji mnie czeka w zwiazku z prawkiem
to K wypadl jeszcze jakis klient a jutro i w czw do wieczora go nie bedzie
:Zły:
moze w piatek sie uda

jak ja nie znosze byc zalezna
ale z cala trojca nie daje rady

Cafe a może masz jakas bliższa koleżankę? Nie zostałaby z chłopakami na kilka godzin? Ja kiedys mialam taka koleżankę, ze w razie w zawsze mogłysmy na siebie liczyć. Raz ona zostala, nastepnym razem ja.

veronica_20
cafe82
moze w piatek sie uda

Cafe a może masz jakas bliższa koleżankę? Nie zostałaby z chłopakami na kilka godzin? Ja kiedys mialam taka koleżankę, ze w razie w zawsze mogłysmy na siebie liczyć. Raz ona zostala, nastepnym razem ja.

wszsyscy pracuja
a po 15 to nic nie zalatwie

a poza tym nie wiem czy ktos zostalby sam z nasza trojka,naprawde

U nas też pogoda do niczego. Raz grzeje, a za chwile chmura, deszcz i zimny wiatr, Nie wiadomo jak się ubrać na spacer. Nam udało się dzisaj obciąć wlosy młodego. Zawzięłam się i koniec. Ostatnio jak obcinalam to zrobiłam taaakie schody, ze tydzień w czapce chodził. Dzisiaj najpierw płakał, ze nie idzie, później da się przekupić samochodem i lodem, ale jak przyszlo co do czego to uciekł mi z zakladu fryzjerskiego. Na szczęście fryzjer to mój znajomy, więc zabralam go z powrotem i siedzialam 2 godziny aż w końcu daL się posadzić i obciąc. Może następnym razem będzie lepiej.:Padnięty:

cafe82
veronica_20
cafe82
moze w piatek sie uda

wszsyscy pracuja
a po 15 to nic nie zalatwie

a poza tym nie wiem czy ktos zostalby sam z nasza trojka,naprawde
Szkoda....Olka zawsze możesz wziąć ze sobą, gorzej z chłopcami. Ehhh powinni robić w urzędch itp. takie okienka dla matek z dziećmi albo jakąs alternatywę......co za społeczeństwo.....ja ostatnio byłam załatwiac te papiery z prawem jazdy z młodym to nie dośc, ze baby w urzędzie patrzyły się jak na małpę w cyrku to jeszcze goście, ktorzy sobie stali w kolejce nawet nie pomysleli, zeby cie wpuścić do okienka pierwszą....jeszcze jak odeszłam od okienka, bo marcel poleciał w stronę wyjścia to koleś bezczelnie chciał wejść przede mna.....ale go zrugalam i weszłam!