Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Gosia fajny dzień za wami.....młody dal pospać, bo do 23 latał wczoraj.....coś za coś :Oczko:
My byliśmy na zakupach i znowu moge pochwalic młodego. Zachowywal się grzecznie i miałam wrażenie, ze rozumie co wolno a co nie. W nagrodę za obiad chcial blok i farbki. Zaliczyliśmy też kawe u koleżanki i plotki. Niestety u nas od 18 pada, a teraz mamy burzę:Wściekły:

A ja wam jeszcze nie opowiedziałam akcji jaką tata miał z Kubą na działce. Dzieci miały sok w szklankach i Kuba napił się soku, a za chwile tacie powiedział, że połknął robaka i buzia go boli... Tata pierwsze co pomyślał to to, że jakaś osa albo pszczoła:/ Wziął go na ręce i już chciał jechać na pogotowie, ale że nic takiego się nie działo, sąsiadka stwierdziła, że najlepiej obserwować... i do teraz w sumie nie wiemy czy był tam jakiś robak, czy po prostu Kuba stwierdził, żę dziadka nastraszy... Ale najlepszy był okrzyk Emilki - kochającej kuzynki, jak się dowiedziała, że Kuba coś połknął: "Hurrrra, Kuba połknął osę!" :lup:

ja wczoraj umowilam sie z kolezanka
i poszlismy
ale olas jest tak nieznosny,ze wracalismy do domu
no nie daje sobie z nim rady
nie slucha wcale
krzyczy,zaczepia inne dzieci i wariuje
a w domu co chwile cos robic chlopcom:(
najwieksze nerwy mam przez niego i nie potrafie juz sobie z nim dac rady
musialabym non stop lac albo krzyczec

hej kochane!

gosia ale wczoraj Kuba aktywnie spedzil czas. Suuuuper :)
Moze wlasnie tylko muszke polknal albo zazartowal. Najwazniejsze, ze nic sie nie dzieje.

Cafe kurcze, wspolczuje problemow z Olasem :( Nie wiem nawet co poradzic.

A my wczoaj sympatycznie spedzilismy czas. co prawda P. musial jechac do pracy, ale przyjechali moi rodzice. Byl tort, kawka, troche posedzieli. Michal szczesliwy, bo mial w koncu swojego ukochanego dziadka. I tyle.

cafe82
veronica_20
Ciekawe co u Anielinki i KasioleQ....tyle czasu nie zaglądają do nas :no:

no wlasnie
zaczepialam,zagadywalam,pisalam
i wiecej nie zamierzem
i to nie foch
tylko po prostu nie bede sie narzucac

a wlasnie na fb przeczytalam,ze kasioleqq kornelcia zaczela chodzi
szkoda,ze sie nam nie pochwali:(

Ja dokladnie tak samo mysle. Nic na sile. Jak ktos nie chce miec z nami kontaktu to trudno, przeciez prosic nie bedziemy :(
Ale szkoda, bo jestem ciekawa co u dziewczyn.

magda_79
cafe82
veronica_20
Ciekawe co u Anielinki i KasioleQ....tyle czasu nie zaglądają do nas :no:

no wlasnie
i wiecej nie zamierzem
i to nie foch

Ja dokladnie tak samo mysle. Nic na sile. Jak ktos nie chce miec z nami kontaktu to trudno, przeciez prosic nie bedziemy :(

wielka szkoda
rozumiem problemy,trudny czas
ale kazda z nas ma gorsze dni czy momenty w zyciu
no szkoda i tyle

cafe82
magda_79
cafe82

no wlasnie
i wiecej nie zamierzem
i to nie foch

wielka szkoda
no szkoda i tyle

Dokładnie dziewczyny:kiepsko: po coś w końcu tutaj jesteśmy.... Zawsze jak któraś ma problemy wspieramy, ja wiem, że zawsze można wam wszystko napisać i zrozumiecie... Już nawet nie mówię, żeby dziewczyny nam wszystko pisały - bo nie każdy ma taką potrzebę... Ale po prostu żeby z nami były...

cafe82
magda_79
cafe82

no wlasnie
i wiecej nie zamierzem
i to nie foch

wielka szkoda
no szkoda i tyle

Mi tez jest baaaaardzo szkoda. Tym bardziej, ze wspieramy sie tu w roznych sytuacjach. I jak sie okazuje to zadna z nas w roznych momentach zycia nie miala/nie ma rozowo.

I ja się witam :Oczko:
Gosia może faktycznie polknał muszkę.....
Cafe współczuję problemów z Olkiem......kurcze nie bardzo wiem nawet co napisac, zeby dodać otuchy....wciąż wydaje mi się, że jest zazdrosny i stąd ta złosliwość. Jakby nie patrzec przy maluchach i tak zawsze jest więcej roboty i jest ich dwóch a on sam. Może dlatego, ale wiem też, ze poświęcasz duzo czasu Olkowi. Trudno to wytłumaczyć. Sił kochana :Całus:
Magda fajne popołudnie.

cześc dziewczyny ja sie melduje, dzisiaj mam troszke wolniejszy dzien wczoraj posprzatalam a dzisiaj w sumie sie lenie....u nas dzisiaj wyszlo slonko ale tylko na chwilke ale nie pada jak julek wstanie to poloze olka spac i pojde z julem na dluzszy spacer....

cafe nie przejmuj sie olkowie moze tak maja pociesze cie ze ja tez nie mam cierpliwosci a olek robi mi na zlosc jak mowie ze nie wolno i to po kilka razy to ten na zlosc dalej tak robi to mnie tak wkurza ze albo sie dre jak opetana albo klaps w pupe.

magda wszystiego najlepszego z okazji urodzin, spełnienia marzeń a przede wszystkim jeszcze jednego dzidziola ci zycze co byś nie miała za łatwo to i nawet dwóch.

veronika ty to masz powera przy @ ci sie jeszcze sprzatac chce....

a ja caly czas obserwuje moja kocice bo na dniach bedzie rodzic mowie wam no myslalam ze jednak nie zaszła a ta jednak jest plodna, dosc ze mam dwójke bąblów to wracam do pracy i jeszcze kocieta do tego jakbym nie miala co robic.

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

Dzisiaj ja mam dyzur tutaj chyba :lol:

Popołudniu pojechlaiśmy z młodym rowerem na działkę do mojej mamy "męża", przy okazji podrzucilam bratu pizze. Teraz bez mamy to maja krucho z obiadami. Trochę się przejechaliśmy bo na działki mamy 5 km. Ale co tam :Oczko:, szkoda tylko, ze gdzies jęczmień zlapałam po drodze. Jutro rano umówiłam się na szpery :Oczko: Teraz robię bulki na sniadanie :lup::lup: Zostala mi połowka drożdży i chcialam jakoś wykorzystać, a znalazłam fajny przepis, ze częsc mozna zamrozić przed pieczeniem albo zostawic na drugi dzień w lodówce. Zmykam kochane. Mam nadzieję, ze jutro będzie nas tutaj więcej.:Całus: