Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

hej magda
bardzo zazdroszcze ci tego ruchu,potem wszsytko boli ale i tak sie czlowiem super czuje

ty tez wrzuc fotki,jestem ciekawa jak wyszedl ten wasz koolorek

a spotkanie super
bardzo sie polubilismy
tym razem my jedziemydo wroclawia na weekend!

tylko olek dzikuje strasznie,trzeba ciagle pilnowac
to ma taki etap-ciagle krzyczy,wszsytko zabiera...ehhh
ciezko mi z nim,bo musialabym ciagle drzec pape albo lac
kat nic nie daje chociaz sa dni,ze po kilkanascie razy w nim stoi
przeprasza i dawas robi to samo:Histeria:

Jeszcze jakbym miala mozliwosc czesciej sie poruszac to byloby idealnie :)

A ja Wam zazdroszcze tych spotkan. Michal nie ma zbyt duzego kontaktu z rowiesnikami. I w ogole super, ze tacy fajni ludzie!
Co do Olka to pewnie taki moment, trzeba jakos przezyc, przeczekac i mu przejdzie. A moze warto jednak dac go do p-kola. jakie macie plany?

Fotki pokoju juz zrobilam, kolorek jasniutenki, ale pokoj jakis taki pusty. Brakuje jakiejs poleczki i tych naklejek. Jak bede w domu to wrzuce fotki.

magda_79
A ja musze swojego dziecia pochwalic. Wczoraj znowu udalo mu sie zrobic kupke na nocnik, znowu po bieganiu i wielkiej histerii, ale jakby juz lpeiej niz w sobote.
A przed chwila dzwoni P., ze Michał poprosil o nocnik, bo chce kupke, 2 minuty i po sprawie :yuppi:
Nawet sobie nie wyobrazacie jak sie ciesze! Kamien z serca przed przedszkolem :)

suuuper!
najgorsze za wami
a jeszcze troszke czasu zostalo do wrzesnia

cafe82
magda_79
A ja musze swojego dziecia pochwalic. Wczoraj znowu udalo mu sie zrobic kupke na nocnik, znowu po bieganiu i wielkiej histerii, ale jakby juz lpeiej niz w sobote.
A przed chwila dzwoni P., ze Michał poprosil o nocnik, bo chce kupke, 2 minuty i po sprawie :yuppi:
Nawet sobie nie wyobrazacie jak sie ciesze! Kamien z serca przed przedszkolem :)

suuuper!
najgorsze za wami
a jeszcze troszke czasu zostalo do wrzesnia

No, ale nie ma nic za darmo.
Od razu nas poinformowal, ze obiecalismy mu rower za robienie kupki na nocnik, a ze juz ja robi to musimy kupic :lup:
No i co, faktycznie mu to obiecywalismy jakis m-c temu :) Trzeba kupic.

Cześć dziewczyny:)
Matko ledwo wstałam a już bym spać poszła:/ Śpiąca jestem strasznie:/ Wczoraj się wkurzyłam oglądając pogodę długoterminową, bo teraz ma się niby ładnie robić a na te dni co my jedziemy ma przyjść ochłodzenie:/ MASAKRA:/

Cafe kolory super:) Pokój chłopców baaaardzo fajny!!! A kolorek w waszym pokoju faktycznie podobny, tylko chyba troszkę ciemniejszy:)
Magda brawo dla Michałka za kupkę na nocnik:) haha ale on pamiętliwy!!

cafe82
magda_79
Ciekawa jestem jak tam Andzi stopa. Mam nadzieje, ze juz troche lepiej. No i ciekawe o ktorej dojada na miejsce.

pisalam do niej
stopa srednio ale bardziej nie puchnie,na szczescie
za to zocha rzyga

Ja pier....! Zawsze cos? O ikle dobrze pamietam to w tamtym roku tez ktoras rzygala. Masakra! Oby wszystko sie uspokoilo jak juz beda na miejscu!

cafe82
a misiek ale cwaniak:hahaha:

jaki rower kupujecie
macie cos na oku?
my czaimy na szperach ale nic ciekwego nie trafilismy

Najpierw chcielismy jakis juz porzadny rower, ale jak chodzimy na boisko to tam przychodza tacy znajomi z chlopocem, ktory ma rower raczej nie taki z gornej polki. Ale zat o jest mega lekki i jak sie popycha to pedaly sie kreca. No i Michal wczoraj jezdzil na nim i juz pare metrow jechal sam. Co dla niego to mega wyczyn. I chyba taki kupimy. Kosztuje cos kolo 100 zl.

Hej kobitki!
Magda wszystkiego najlepszego :Całus:Magda, Marce juZ nie WSPOMINA o wypadku i nie mówi, że go cos boli. Teraz te warstwy głębiej się zrosły, więc rana nie wygląda tragicznie, został strup. Wczesniej przypominała jakbyś sobie ostrze noża kawałek wbila w skórę.
Biedna ANdzia, jeszcze to rzyganie...ehh.....mam nadzieję, że odpocznie trochę na wczasach i bez przebojów wróci. Dobrze, ze z noga lepiej.
Cafe chłopaki cudne! mI AŻ SERCE SZYBCIEJ BIJE, JAK WIDZĘ taka sliczną trójeczkę. :Śmiech: Fajnie, ze spotkanie udane. Olek może zwraca na siebie uwagę...ale pewnie przejdzie jemu to "dzikowanie".
Magda super z kupą, wielkie gratki dla Michała:brawo:

Ja dzisiaj wstałam o 11...wiem, wiem lepiej się nie przyznawać. Nie pamiętam kiedy tak się wyspałam. Do tego w końcu dostałam @, a dzisiaj ostatni dzien przerwy....dziwne to ale grunt, że jest. Wstałam z jakimś przyplywem powera bo posprzatałam totalnie kuchnie, łazienkę, umyłam okna i zaraz zabieram się za obiad. Po obiedzie chcę zajechAĆ DO koleżanki i pogadać sobie. Z pogoda i u nas bez rewelacji. Rano nawet bylo słońce, ale na jakieś 30 minut. Teraz jest parno i ponuro. Pewnie lada moment spadnie deszcz.

veronica_20
Magda współczuję upadku Michala.......a na świeżo zawsze trudno ocenić ranę......całusy dla Michałka!
Pizza mniam....narobiłaś mi ochotę! U nas wyszło słoneczko:yipi: Zjedliśmy obiad, młody dał sie przekonac i normalnie zjadł cały obiad. W zamian coś sobie kupi na zakupach. Uciekam...Milego dnia :Całus:

U nas tez Michał je normalnie jak cos potem jest w zamian :hahaha:
U nas tez slonecznie! I cieplutko. Andziowi naprawde maja szczescie z pogoda, bo ostatnio byla koszmarna.

A my spędziliśmy bardzo fajny dzień:) Kuba rano stwierdził, że chce do dziadzi i do Emilki no to pojechaliśmy... Wzięliśmy dziewczynki na plac zabaw, potem mama wzięła dzieci na działkę, mały nie chciał ze mną jechać do domu i tata stwierdził, że wieczorem go nam przywiozą, a więc wróciłam do domu sama... i czekam na małego dziada pewnie jakoś po 19 przyjadą....

Mały wybiegał się dzisiaj za wszystkie czasy:) Odebraliśmy go po 19 u nas na działce:) Na końcu położył się na trawie twierdząc, że bardzo go bolą nogi:) i pierwszy raz mu w to uwierzyłam;) ALe gdybyście widziały jak on przy wszystkim na działce pomaga... nie pozostaje nam chyba nic innego jak tylko jakieś gospodarstwo kupić;) Jutro jestem umówiona z koleżanką na pogaduchy:) A więc dzień jakoś zleci:)