Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

hej. i ja dzisiaj jakas zmasakrowana. Leje, cale niebo zachmurzone i raczej nie wyglada, zeby sie mialo w najblizszym czasie rozpogodzic :((( I tez bedziemy sie kisic w domu w tym syfie.
P. malowal do nocy, wiec nawet nie wiem jaki efekt, ale po pierwszym malowaniu bylo fajnie. W koncu jasniej. Przy okazji machnal tez kaloryfer.

Dzisiaj chyba z mlodym posprzataja i moze bedzie juz lepiej jak wroce do domu.

A poza tym humor do d... Zbliza sie @ i marze, zeby juz przyszla i poszla.
Mlody mi sie zasikal w nocy. Calusienki! Musze go jednak budzic w nocy na nocnik.

Cafe sił na te zebiska mlodych! Na dlugo K. wyjechal? Wcale Ci sie nie dziwie, ze ryczysz. PEwnie robilabym dokladnie to samo :)

Milka i ja nie bardzo wierze, ze charakter zalezy od imienia :)
Co sie dzieje z zebem?

Vercia ale kwitnie Twoje zycie towarzyskie. super!

Gosia w bardzo fajnym miejscu bedziecie! I faktycznie blisko Andziowatych. super, ze uda nam sie spotkac!

Andzia gotowi do wyjazdu? :) Mam nadzieje, ze od poniedzialku bedzie cieplutko i slonecznie!

cafe82
hej magda

a u nas odpukac nie pada

wspolczuje zasikania!
ty pewnie sie nie wkurzylas,ja bym miala taaaakiego nerwa:Oczko:

hehe! Szczerze? Nie przyszloby mi do glowy, zeby sie wkurzyc :hahaha:
Przebralam, wysadzilam, ogarnelam i spalismy dalej :)
Najgorzej, bo mlody w nocy nie zawola, tak mocno spi, ze nie ma szans. Musze go co noc wysadzac i tyle.

cafe82
a K wroci jutro w nocy albo w sobote
ale bardzo rzadko wyjezdza ostatnio wiec nie bede juz marudzic
damy rade

moja mama wczoraj wpadla wieczorem,przywoza mi jaja ze wsi
i zdziwiona ,ze K nie ma
powiedzialam,ze wyjechal
to stwierdzila,ze zabierze dzisiaj olka na spacer po pracy:yipi:

Dobrze, ze K. na dluzej nie musial jechac.
Widzisz, moze warto czasem do mamy zadzwonic i powiedziec, ze K. nie ma :)

magda_79
cafe82
hej magda

a u nas odpukac nie pada

wspolczuje zasikania!

hehe! Szczerze? Nie przyszloby mi do glowy, zeby sie wkurzyc :hahaha:Przebralam, wysadzilam, ogarnelam i spalismy dalej :)
Najgorzej, bo mlody w nocy nie zawola, tak mocno spi, ze nie ma szans. Musze go co noc wysadzac i tyle.

wiedzialam:yes::yes::yes:

a mnie widzisz takie akcje wyprowadzaja z rownowagi
ale ze mnie matka:Zły:

I ja witam,
od rana mam taki humor, że:Wściekły::Wściekły::Wściekły:
No deprecha jak nic, ledwo oczy otwieram, to juz mi się chce ryczec:Wściekły::Wściekły::Wściekły:

Cafe super, że mama zabierze Olka, a nocki współczuje. Moje laski już od rana robią rozpierduche, leją się, szczypia itp, a mnie naprawde szlag trafia
Magda pokaz koniecznie efekt malowania. my musimy najpierw wygipsowac ściany, później bedziemy malowac, ale to dopiero po urlopie. Ogólnie tez mamy syf jak cholera.
Ja Stacha długo wysadzałam w nocy na szpiku...

cafe82
magda_79
cafe82
hej magda

a u nas odpukac nie pada

wspolczuje zasikania!

hehe! Szczerze? Nie przyszloby mi do glowy, zeby sie wkurzyc :hahaha:Przebralam, wysadzilam, ogarnelam i spalismy dalej :)

Niamartwa się, ze mnie tez:Kiepsko:

cafe82
magda_79
cafe82
hej magda

a u nas odpukac nie pada

wspolczuje zasikania!

hehe! durna babo, jakbym miala oprocz Michała jeszcze dwoch malych brzdacow to tez bym chodzila wk..... :hahaha:
A uwierz mi, ze ostoja cierpliwosci to ja nie jestem.

andzia
I ja witam,
od rana mam taki humor, że:Wściekły::Wściekły::Wściekły:
No deprecha jak nic, ledwo oczy otwieram, to juz mi się chce ryczec:Wściekły::Wściekły::Wściekły:

Cafe super, że mama zabierze Olka, a nocki współczuje. Moje laski już od rana robią rozpierduche, leją się, szczypia itp, a mnie naprawde szlag trafia
Magda pokaz koniecznie efekt malowania. my musimy najpierw wygipsowac ściany, później bedziemy malowac, ale to dopiero po urlopie. Ogólnie tez mamy syf jak cholera.
Ja Stacha długo wysadzałam w nocy na szpiku...

Sił na dzisiaj!!!!

Pokaze pokoj jak go chlopaki posprzataja. Mam nadzieje, ze jak wroce dzisiaj z pracy to juz baedzie wszystko czysciutkie :)

A ja kupiłam gatki w takim zwykłym sklepie z bielizną, 5 zeta za pare. Wcześniej kupowałam z Tuptupa, chyba 10 zł za 3 pary i sa naprawde superowe, ale nigdzie nie mogłam dostac rozmiaru. Lakom musiałam dokupić, bo większośc mają po Stasiu, a do p-kola tak głupio w gaciach z traktorkiem:)