Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

andzia my robimy to kolejne piętro, chlopaki pokój już mama pomalowany jeszcze został jeden do pomalowania i podłogi, as powiem ci ze ta wykonczeniówka tak sie nam dluży ze masakra....

co do dziewczyn i ich sprzatania to ja olkowi kaze sprzatac to ten sie rzuca i mowi ze nie bedzie albo ze pozniej, czasami wyprowadze go do sypialni i mowie ze jak sie uspokoi to ma przyjsc i posprzatac, albo go szantazuje ze jak nie posprzata to wylacze telewizor tak samo robie z jedzeniem i powiem wam ze to działa.

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

Witajcie kobitki!!!
Za nami bardzo dluuugi i leniwy weekend....niedzielę przeleżeliśmy w lóżku w trojkę....Dzisiaj u nas cały dzień lal deszcz.....pogoda koszmarna....ale i tak udalo nam się skoczyć na rowery i w odwiedziny do starych znajomych....G. pod nasza nieobecnośc coś podmalowywuje, kombinuje z ogrodem.....szkoda tylko, że znowu w nocy pracuje....ale coś za coś....
Mei gratki za wytrwałość!!!
Cafe brawo za zorganizowanie!! Pochwal się tą ścianą szubko!
Justynka zaglądaj do nas częściej i jakieś foto pokaż....Olek bez problemu zsotaje w przedszkolu?

Dzień dobry kobietki! Ja za godzinkę zmywam się do domku::):

Cafe no to super wiadomość! A jak teraz cenowo stoi kurs?
Ja z konsekwencją podobnie jak u Ciebie... Niektórych spraw mu nie odpuszczam ale jeśli chodzi o wychodzenie z domu to daję na luz bo nie wyrabiam...

Vercia no to nie taki znowu leniwy ten weekend:Oczko:

Andzia czytam tego bloga i jestem w totalnym szoku - jak zwykle w takich sytuacjach...:Płacz: To po prostu niepojęte...

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

ło no meiciebie sie tutaj nie spodziewalam:Oczko:

nie mam pojecia ile kosztuje teraz kurs

i nie wiem czy zaczynac nowy kurs czy jak
zdawalam 3 lata temu,jeden raz...pozniej bylam w ciazy,musialam na poczatku lezec a pozniej olalam temat

i teraz nie wiem ...na pewno ze 20 godzin musze wykupic
pojezdze troche z K ale to gdzies po polach

Cześć dziewczyny:)
Przperaszam, że znów mnie nie było:( ale nie zabraliśmy kompa do teściów:/
Baaaardzo wam dziękuję za wszystkie życzenia - kochane jesteście :Całus:
My wróciliśmy wczoraj, ale na wyjeździe zaopatrzyliśmy się w farby, tapety i inne pierdołki i od razu zaczęliśmy wczoraj malować:) Stanęło na kolorze - lato rózane (taki bardzo delikatny róż - prawie, że biały, a tam gdzie sa komody będzie tapeta:) Mam nadzieje, że będzie ok...
Dzisiaj ja jadę siebie pomalować:) Mam fryzjera, a więc jak mały się obudzi, biorę go i jedziemy do moich rodziców.... P. dokończy malowanie, a my trochę pobędziemy u mamy:)
Kurcze wakacje się zaczęłu, a ja jak na razzie nie miałam ani jednego dnia żeby posiedzieć i się ponudzić...

Na jutro musimy mieć wszystko posprzątane bo przyjeżdżają do nas na jedną nocke nasze znajome z forum cukrzycowego z Nowego Sącza i Dąbrowy Górniczej - ida na badania do szpitala w Poznaniu, a że nie mają jak inaczej dojechać bo to kawał drogi to je przenocujemy, a że dawno się nie widziałyśmy to tym bardziej się cieszę:)

Cześć:)
Niewyspana jakas znowu jestem, co prawda laski pospały do 6.30, ale ja przez pół nocy przewracałam się z boku na bok. :Padnięty:

Vercia wiem, że sa różne dzieci, ale musze być bardziej konsekwenta w stosunku do dziewczyn, bo one sobie z mojego gadania kompletnie nic nie robią. Gdyby tych zabawek do sprzątania było więcej, to bym im pomogła, ale lezało ich dosłownie 5 na krzyż, laski weszły do pokoju i się na nie patrzyły, albo siadały na podłodze i w ogóle nie zabierały się do sprzątania. Powatarzałam cały czas, ze jak chcą iść na plac to muszą je odłożyć na miejsca, mówiły tak tak, ale nic z tym nie robiły. Wydaje mi się, że takie 3-latki powinno rozumieć zależność skutkowa, jeśli coś zrobię dobrego to będzie nagroda, jeśli złego to będzie kara. Moje laski tego jakby nie czają:Rozgniewany: W końcu po ponad 2 h przybiegły uradowane, że posprzątały, więc pochwaliłam i poszłyśmy na ten plac. Wieczorem odkryłam, że wszystkie te leżące na ziemi zabawki upchnęły pod swoje pościele

Cafe ja kurs robiłam 10 lat temu, a z tego co zdążyłam się dowiedzieć licza się wszystkie robione po 1998 roku. WIęc luzik, wystarczy, że dokupisz tylko kilka godzin, jedna godzinka kosztuje ok. 50 zł, więc 20 to chyba za dużo. Lepiej poćwicz najpierw z K. takie ogólne obycie z samochodem, a później z instruktorrem pojeździj po egzaminacyjnych trasach.

Gosia o widzę, że i u Was malowanko:)
Super ze znajomymi:great:

hej!
Bylam u P. na egzaminie. Ufff, juz z glowy. ZDAŁ! Ale byl okropnie zestresowany i jest z siebie niezadowolony, bo stres go zzarł i nie odpowiadal tak jak chcial. A ja mam to gdzies, wazne, ze juz ma wakacje. Adrenalina zejdzie i tez bedzie sie cieszyc!

U nas intensywnie, wczoraj zaliczylismy ostatnie zajecia. Mlody dostal dyplom i czekoladki :) Szkoda, ze to juz koniec. Bylo super, poznalam fajne mamuski, Michał uwielbial tam chodzic.
A ja pozniej wyrodna matka, zamiast zabrac dziecko do domu, bo nie spal w dzien to pojechalam na moja kochana siatkowke :lup: 1,5 h pogralam i od razu lepiej :) A mlody jakos dal rade!

Mei ale podjelas dzielna decyzje ze smoczkiem. rozumiem Twoje wahanie, bo sama nie lubie robic nic za plecami Michała, ale chyba trafilas na dobry dzien :)
Do do P. to no comments, ale wazne ze jakos spedza czas z Filipem!

Cafe fajnie z prawkiem!!! Bedziesz bardziej niezalezna. super!

Gosia u Was widze, ze tez bardzo intensywnie. Super! Tez czelam na fotki poremontowe!
Udanej wizyty u fryzjera i wizyty znajomych :)

Vercia u nas tez po dobroci Michal wiecej zrobi, ale nieraz nie wytrzymuje i dre pape. To tez jest skuteczne.

Andzia od rana usmialam sie z dziewczyn, ze schowaly zabawki pod posciel. One sa niesamowite!
U mnie taki szantaz zazwyczaj dziala, ale musze powtorzyc Michałowi kilka razy. Po ktoryms razie juz wykrzyczanym przeze mnie laskawie cos zrobi, ale ile sie przy tym jeszcze nagada :lup:

Andzia zapomnialam napisac, ze i jak czytam bloga o malej Laurce i tez mnie powalila ostatnia informacja. Co prawda juz wczesniej podejrzewalam, ze cos jest nie tak, ale nie az w takim stopniu.
Tego nigdy nie zrozumiem, dopiero co gosciu w tv mowil o swojej milosci do corki i faktycznie pomagal przy niej, a teraz nagle nawet bedac wdomu nic nie pomaga, nie wspiera finansowo. Nie do ogarniecia temat dla mnie :(