Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Andzia u Was jak nie urok... Zdrówka dla Stasia, a dla Ciebie niezmiennie siłi cierpliwości! Dobrze, że Marysia nie jest obolała...Siniak w końcu zejdzie, a kiedy do laryngologa?
Wizyty u dentystki i zazdroszczę i nie:Oczko: Też by mi się przydała, ale wołami trzeba mnie tam ciągnąć...

Anielinka trzymam mocno kciuki za tą Twoją nogę! Mam nadzieję, że będzie tak jak piszą dziewczyny, że po rehabilitacji noga dojdzie do siebie i będzie lepiej:Całus:

Cafe fajne wieści ze sklepem! Będziesz się mogła oderwać trochę od domu:yes: Ja już nic nie napiszę że wielka jesteś... :36_6_3: Ale nadal życzę Ci żeby chłopcy pozwalali Wam na więcej snu:Oczko:

Anouk nie połam sobie kopytkóf po drodze:D

Kasioleqq jak nocka? Dzieci dały odpocząć?

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Mei jak Wsze zdrówko? wyszliście już na prostą?

Jak Stasiu jest w domu to mam awanturę za awanturą. Ogólnie jest bardzo chętny do zabawy z dziewczynami i wymyśla im różna atrakcje, ale zawsze z jedną bardziej trzyma sztame, a druga siłą rzeczy jest zepchnięta na bok i wojna gotowa. Przed chwilką Maryśka przyleciała z płaczem: Stasiu nie bawi z Majysią, musie bić Stasia.

Wczoraj byłam z Filipem u fryzjera. Babka przekupiła młodego dwoma lizakami:Szok: Obstrzygła go robiąc mu dwa schody, które zobaczyłam dopiero w domu:Histeria: I chyba muszę to poprawić...
Pojechałam też z siostrą na zakupy. Filip był mega grzeczny (nadal co chwila mnie pyta czy kupię mu diesla...) i udało mi się co nieco pokupić. W kappahl są fajne przeceny. Kupiłam sobie jeansy za 25zł!
Filip się rozgadał trochę...Lubię go słuchać:) Mierzyłam mu sweterek wczoraj i mówię mu: Pokaż się! A on na to: Jestem śliczny!:D Wieczorem ładnie poszedł spać, ale ok 22 obudził się z bólem brzuszka i skupał się na rzadko w gatki:Histeria: Nie wiem nawet od czego to było... Może jogurt mu poszkodził? Na szczęście reszta nocy bez niespodzianek. Najlepsze jest to, że zadzwoniłam po 9 do mamy żeby zapytać jak Filipo się czuje i ich obudziłam!!!:Szok: Chciałabym żeby mu tak zostało:D

Ach zapomniałam... Anouk na badania pójdę w przyszłym tyg, bo muszę odczekać aż organizm wywali ten antybiotyk żeby wyniki były prawdziwe. Dziękuję, że o tym pamiętasz:Całus: :D

andzia
Mei jak Wsze zdrówko? wyszliście już na prostą?

Jak Stasiu jest w domu to mam awanturę za awanturą. Ogólnie jest bardzo chętny do zabawy z dziewczynami i wymyśla im różna atrakcje, ale zawsze z jedną bardziej trzyma sztame, a druga siłą rzeczy jest zepchnięta na bok i wojna gotowa. Przed chwilką Maryśka przyleciała z płaczem: Stasiu nie bawi z Majysią, musie bić Stasia.

Łał! Co za metody:lup: Dobra jest:D :Oczko:

Lekko na pewno nie jest.. I Tobie i im... Wiadomo, zasady pięciolatka są trudne czasem do ogarnięcia nawet przez dorosłego a co dopiero przez dwulatka:Histeria: Fajnie że są chętni do wspólnej zabawy... W końcu się wyrobią:yes:
Będziesz szła ze Stasiem do lekarza? Czy poczekasz?

Hej laski!

Za mna dziś okropna noc :Padnięty: i jestem tak samo wymiętolona jak Anouk:)
Wczoraj poszłam do łózka o 1, bo wogóle nie chciało mi się spać, jak już udało mi się zasnąć , to Amelka obudziła się z kaszlem :Szok: i tak prawie o 3 znowu zasneła, myslalam że już będzie spokój do rana, ale o 5 znowu atak kaszlu i tak do 6, później wstał Ł. bo jechał do pracy, a Amelka już nie chciała spać, tylko chciała mlećko i bajeczke :Padnięty: więc poszłysmy do dużego pokoju, dałam mleko i myślałam że jeszcze się połozymy, ale du** nie chciała iść tylko ogladać bajki :Zły: ale wziełam sobie kołdre i poduche i troche chociaż poleżałam na kanapie...zdecydowanie nie jestem przyzwyczajona do takich nocek :Oczko:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Andzia no to super że jestes zadowolona ze swych ząbków :Oczko: najważniejsze że zaczełaś je robić, a to jest motywujące...
Zdrówka dla Stasia!!!

Cafe Ty pracusiu, podziwiam cię że właśnie rano masz wene, bo ja pomimo tego że tak wcześnie wstałam, to jeszcze palcem nie tknełam :Nieśmiały: a wene to ja zawsze mam najlepsza koło pólnocy :Szok: wczoraj o 21 jeszcze miodownika robiłam, bo dziś gości mam :)
a z ta praca to suuuper! zawsze to troche odreagujesz...a powiedz, przez ten ostatni czas ktoś u Ciebie tam w sklepie pracował? czy stał zamkniety?

Mei fajnie że zakupki się udały! ja tez uwielbiam słuchac Amelke, tym bardziej że teraz tak kombinuje ze słownictwem, że czasem nam aż mowe odejmuje, bo wymysla takie słowa że szok:Szok:

Tynia i co tylko na obiecankach się skończyło???:Oczko: gdzie sie podziewasz kobito? no chyba że teraz masz labe i odsypiasz:)

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

anielinka
Hej laski!

Za mna dziś okropna noc :Padnięty: i jestem tak samo wymiętolona jak Anouk:)
Wczoraj poszłam do łózka o 1, bo wogóle nie chciało mi się spać, jak już udało mi się zasnąć , to Amelka obudziła się z kaszlem :Szok: i tak prawie o 3 znowu zasneła, myslalam że już będzie spokój do rana, ale o 5 znowu atak kaszlu i tak do 6, później wstał Ł. bo jechał do pracy, a Amelka już nie chciała spać, tylko chciała mlećko i bajeczke :Padnięty: więc poszłysmy do dużego pokoju, dałam mleko i myślałam że jeszcze się połozymy, ale du** nie chciała iść tylko ogladać bajki :Zły: ale wziełam sobie kołdre i poduche i troche chociaż poleżałam na kanapie...zdecydowanie nie jestem przyzwyczajona do takich nocek :Oczko:

:Całus:

zdrowka dla amelki
moze uda wam sie odespac w ciagu dnia?