Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

cafe82
andzia to jedyne rowne ciuszki jakie maja:)
na razie nic nie kupujemy,na wiosne pokupimy takie same ale w roznych koloroach

magda bidny tata...no ale musza konkretnie pobadac a to potrwa
a jak mama?

Najgorsze, bo tata powinien w weekend wracac do Niemiec do pracy i boi sie, ze nie bedzie mial juz do czego wracac :( Ale najwazniejsze oczywiscie zdrowie i bedzie lezal tyle ile trzeba.
No, a z mama to doł na maksa :(

Witam!
No wkońcu miałam co poczytać, ruch tu od rana niesamowity :yipi:

Justynka odpoczywaj i się oszczędzaj, to ostatnie już chwile, więc wyluzuj ze sprzataniem itp.

Magda ale super z tym zwolnieniem, napewno Tobie i Miśkowi wyjdzie to na dobre, a i P. pewnie na tym tez skorzysta :Oczko:
dla taty duuuzo zdrówka!!! oby udało się to ciśnienie uregulować!

Andzia zdrówka :Całus: ale pobalowaliście! podziwiam za wytrwałość :Oczko:
a z propozycji t. skorzystaj, a co...:Oczko:

Gosia zapomniałam wczoraj napisać, śliczne fotki :yes: ty jaka laska w tej kiecce:), chyba znowu nowa fryzurka, co?;) A Kubulec wydoroślał!

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

juz namazałam na boku , bełkot okrutny .. wybaczcie ..
Magda szkoda Twojego taty ale jest pod opieką i to najwazniejsze , mama przerozona napewno ale to tylko dla dobra taty i lekarze napewno wiedzą co robią , oby udalo sie jakoś unormowac to cisnienie :*
Andzia ale te Twoje dziewczyny to bustrzachy :D boki mozna zrywac :d a T . ? szok ! wycieraj gila i baluj póki masz okazję :))
Justyna Ty sie tu nam nie rozkładaj jeszcze masz czas :) a Olem sie nie martw napewno sobie poradzi :)
Anielinko a ma kto sie zajac Amelką ? mam albo T ? napewno jakoś to o garniesz i najwazniejsze ze ju zzaczynasz ta rehabilitację moze naprawde Ci pomoze , za co mocno trzymam kciuki :)

http://suwaczki.maluchy.pl/li-21790.png

anielinka
Magda P. miał tą rehabilitacje? jak jego noga?

ja od dziś zaczynam jeździć na te zabiegi, codziennie mam na 16, najgorszy jest ten tydzień, bo Ł. pracuje do wieczora, więc codziennie musze kombinować z dojazdem i opieką dla Amelki :Padnięty:

P. chodzil teraz do rehabilitanta prywatnie. znal juz go wczesniej, wyprowadzil troche sportowcow z kontuzji. No i po 3 wizytach jest mega poprawa. Woda zeszal, temp. w kolanie juz normalna, a P. wysiedziec w domu nie moze, juz chce biegac :) Jutro idzie chyba ostatni raz :)
A Tobie zycze tez takich efektow :)

magda_79
anielinka

ja od dziś zaczynam jeździć na te zabiegi, codziennie mam na 16, najgorszy jest ten tydzień, bo Ł. pracuje do wieczora, więc codziennie musze kombinować z dojazdem i opieką dla Amelki :Padnięty:

P. chodzil teraz do rehabilitanta prywatnie. znal juz go wczesniej, wyprowadzil troche sportowcow z kontuzji. No i po 3 wizytach jest mega poprawa. Woda zeszal, temp. w kolanie juz normalna, a P. wysiedziec w domu nie moze, juz chce biegac :) Jutro idzie chyba ostatni raz :)

no to super magda , ale az w szoku jestem ze tak szybko udało sie to wszystko rozpędzić :)

magda_79
anielinka

Magda a P. miał jakieś zabiegi robione na sprzęcie? czy tylko ćwiczenia z rehabilitantem?
mowisz że po 3 razach i taka juz poprawa, szok! mam nadzieje że i mnie pomoże...bo jak nie, no to wiadomo co mnie czeka ::(:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

andzia
Ja położyłam laski, jak się obiad ugotuję to chociaż na chwilę się legnę, bo ledwo dycham:Kiepsko:

Magda super, że już jest taka poprawa u P:great:
ANielinka trzymam kciuki, żeby i u Ciebie były tak szybkie efekty:Całus:
Co to za szopki u t?
Anouk po co Ci koperta?:Oczko:
Idę zaraz na bok

koperta ? a bo wiersz dla ksiundza napisąłam :DDDD hyhyhhyh na datek afkors ;)

Anouk
andzia
Ja położyłam laski, jak się obiad ugotuję to chociaż na chwilę się legnę, bo ledwo dycham:Kiepsko:

Co to za szopki u t?
Idę zaraz na bok

Hihi:)
U nas ksiądz kiedyś zbierał kasę na remont dachu i wyobraźcie sobie, że łaził po kolędzie ze starą belką i pokazywał ludziom jak wygląda ten dach, żeby tylko kasę zebrać. I zaszedł do mojego kolegi, chciał go wziąć na litość, wyciągnął tą belkę a mój kolega mówi: Łe to jest nic, by ksiadz widział jak mój dach wygląda, strach sie bać:) I księdza zamurowało:)

anielinka
magda_79
anielinka

Magda a P. miał jakieś zabiegi robione na sprzęcie? czy tylko ćwiczenia z rehabilitantem?
mowisz że po 3 razach i taka juz poprawa, szok! mam nadzieje że i mnie pomoże...bo jak nie, no to wiadomo co mnie czeka ::(:

Wczesniej chodzil na rehabilitacje ze sprzetem, jakie ultradziwki czy cos, nie wiem nawet! Pomagalo na chwile. A teraz mial to jakos uciskane, za kazdym razem w roznych miejscach, musze sie go podpytac, bo dokladnie nie wiem.

andzia
Anouk
andzia

Co to za szopki u t?
Idę zaraz na bok

Hihi:)
U nas ksiądz kiedyś zbierał kasę na remont dachu i wyobraźcie sobie, że łaził po kolędzie ze starą belką i pokazywał ludziom jak wygląda ten dach, żeby tylko kasę zebrać. I zaszedł do mojego kolegi, chciał go wziąć na litość, wyciągnął tą belkę a mój kolega mówi: Łe to jest nic, by ksiadz widział jak mój dach wygląda, strach sie bać:) I księdza zamurowało:)

:sofunny::sofunny::sofunny:

anielinka
Anouk
oo to moze bratowa własnie pomoze jak mama nie bedzie mogła .. a jak u T kwasy to faktycznie nie ma co se głowy zawracac .. a ile czasowo bedą trwac te zabiegi Anielinko ?

Same zabiegi trwają pół godziny + dojazd, więc niecała godzinka i spowrotem.

To nie tak źle, na pewno jakoś to wszystko ogarniesz:yes:
Ja właśnie dzwoniłam się zarejestrować na popołudniu i dzisiaj tylko przyjmuje taki jełop, więc sama nie wiem czy jest sens w ogóle jechać...:Kiepsko: