Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Jej, poszlam Michała polozyc i sama zawislam. NAwet nie zasnelam, ale nie moglam wstac. Oczu nie moglam otworzyc. Chyba jeszcze jestem oslabiona :lup:

Andzia dzieki, z noga P. lepiej, ale jeszcze nie na tyle, zeby mogl wrocic do treningów :(

Anielinka ja Michałowi juz tyle razy pokazywalam jak wydmuchiwac nos, ale ja grochem o sciane :lup:
A do tego jest na etapie, ze jak mu powiem: jak wydmuchasz nosek to nie bedzie katarku. a Michał: ale ja chce katarek!
Albo:
Michał: jestem duzym chlopcem.
Ja: Musisz cos w koncu zjesc, zeby byc takim duzym
Michał: ale ja nie chce byc duzy. Chce byc maly

No i wez tu gadaj :lup:

andzia
anielinka
Właśnie znalazłam taki sam podest na all za 11 zł. a za przesyłke 9,50, więc chyba nie jest źle...

No nie jest źle, ale ludzie mają pomysły, sprzedawać drozej niż w sklepach:Szok:

My po obiadku, ogarniam kuchnie, dopijam kawkei zmykamy na spacer, Stasiu idzie z nami:D

I ja musze rozejrzec sie za takim podestem, bo ciagle dzwigam Michała. U nas nistety tez Ikei nie ma. Buuuu :(((

Andzia ale Stasiu dzielny z tym spacerowaniem! Brawa dla niego!

magda_79
andzia
Magda Michał ma obłędne teksty:hahaha:

Słuchajce, jak dobrze pójdzie to ja w niedziele będę w Ikei, mogłabym Wam kupic te podesty i wysłać jeśli chcecie.

Kochana jestes, ale skoro sa na all po 11 zł to chyba na to samo wyjdzie, a Ty tylko robote dodatkowa bedziesz miala jakbys juz i bez nie miala za duzo :36_3_15:

Nie to nie bez łachy:Oczko:
A tak serio to naprawde noł problem:)

magda_79
Czytałyscie o tym ataku na biuro PIS w Łodzi??? JEdna osoba nie zyje!
To efekty siania nienawisci przez Kaczynskiego.

A jeszcze on sie wypowiada, ze to przez Tuska! Masakra!

Czytałam, masakra:Histeria::Histeria::Histeria:
Ja nie rozumiem jak były premier może strzelac takimi tekstami, on nie poda ręki prezydwntowi, bo prezydent jest be. Nosz ja pierdziele, jak się chce bawic w polityke, to niech się wykaże choć odrobiną kultury, bo to co ostatnio sobą prezentuje zakrawa o jeszcze większą wiochę niż Lepper, Begger i Chojarska razem wzięci!!!

andzia
magda_79

Ja nie rozumiem jak były premier może strzelac takimi tekstami, on nie poda ręki prezydwntowi, bo prezydent jest be. Nosz ja pierdziele, jak się chce bawic w polityke, to niech się wykaże choć odrobiną kultury, bo to co ostatnio sobą prezentuje zakrawa o jeszcze większą wiochę niż Lepper, Begger i Chojarska razem wzięci!!!

JA jestem tym zalamana! To da mnie po prostu nie do ogarniecia co ten idiota wyprawia i wygaduje. Cale szczescie, ze sam sie pograza. A jeszcze bardziej przerazajace sa te tlumy, ktore z takim uwielbieniem za nim ida!!!

magda_79
andzia
magda_79

JA jestem tym zalamana! To da mnie po prostu nie do ogarniecia co ten idiota wyprawia i wygaduje. Cale szczescie, ze sam sie pograza. A jeszcze bardziej przerazajace sa te tlumy, ktore z takim uwielbieniem za nim ida!!!

I to jest największa paranoja, człowiek, od którego czuć nienawiść z kilometra ma w sobie poparcie tysięcy"katolików"

Andzia dzięki za propozycje, ale Magda ma racje nie będziemy Ci głowy zawracać:) a za przesyłke i tak pewnie tyle byś zabuliła co na aukcji...
a co do wystawiania na all drożej niż w sklepie to wogóle nie rozumiem, to samo jest z ciuchami z H&M, na all jest przynajmniej o 5 zł drożej niż w sklepie, a do tego dochodzi jeszcze przesyłka- przegięcie!!!

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Ale tu cisza, znowu ja Matka Polka mam najwięcej czasu na pisanie:Oczko: Ja nie wiem:Oczko:

Za nami fajowe popołudnie, najpierw przyjechała babcia z ciocią, ale siedziały dosłownie pół godzinki, szybka kawka, bo gdzieś się śpieszyły, przywiozły mi zapas jajek, pomidorów, ogórków i rzodkiewek:D
Jak pojechały to ubraliśmy się i poszliśmy do parku, Stasiu zmęczył się na maxa tym spacerem, ale dał rade.
Wróciliśmy i zadzwoniła koleżanka czy moze wpaść na kawe z Jagodą-koleżanką zołzinek. I posiedziały do 19-tej, dzieciaki zjadły razem kolacje, potem szybkie kąpanko i spac. Ja skoczyłam jeszcze do sklepu i nic już dzisiaj nie robie:)

Anielinka też mnie strasznie wkurzają te ceny na all, ale jak ktoś ma daleko np do h& to nieświadomy kupuje. Gdyby były takie same ceny jak w sklepach to przebolałabym tą wysyłkę i na pewno coś kupiła, ale tak to niech się bujają.

Justynka nawet nie wiedziałam, ze są wyższe te podesty, nie widziałam nigdy, a też by mi się przydał.