Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

cafe82
nie wiem co dzieje sie z tymi dziadkami
kiedys to bylo takie naturalne,ze dziadkowie opiekowali sie wnukami i nie bylo zadnego ale
a teraz?
trzeba sie prosic??

anielinka no mlody oglada coraz lepiej..dobre pol godzinki potrafi usiedziec:yipi:
a zjdecia mam ale pojedyncze...bo juz razem nie sie nie mieszcza:)

andzia teraz co 2 tyg

Moze i ja się doczekam oglądania bajek:)
A zdjecia też miałam w większości pojedyncze. A wiesz jak są ułożone?

cafe82
z tego co pamietam,to i jeden i drugi glowka do dolu...teraz to pewnie juz nie ma szans na jakies zmiany,prawda?

Moje się obracały, w 31 tc były położone miednicowe, a 2 tyg. później już główka w dół i tak zostały do porodu. Mnie akurat bardzo na tym zależało, bo chciałam rodzić naturalnie, ale u CIebie to i tak nie ma większego znaczenia:)

cafe82
ja ogladalam z olkiem ,siedzielismy razem i ogladalismy
jak wariowal,skalal itd to wylaczalam i pytalam,czy bedzie ogladal czym mam wylaczyc
i tak jakos osiagnelismy maly sukces
teraz 2-3 razy po pol godzinki posiedzi

No my czasem włączymy teletubisie, to są tam tylko dwie sceny-filmiki, które je interesują. Poza tym nic.

cafe82
andzia
cafe82
no widzisz..a myslalam,ze juz sa za duze,zeby sie obrocic
tak jak mowisz,dla mnie nie ma to wiekszego znaczenia
ale szczerze,to nie wiem,czy lepiej zeby byly glowka w dol?tak ogolnie?

Nie wiem, nie znam się, ale przy cc to chyba nie ma znaczenia. Ty masz dwa łożyska tak?

tak,i to najwazniejsze

Ja też miałam dwa i nigdy nie przypuszczalam, ze dziewczyny bedą aż tak do siebie podobne. Ciekawe jak bedzie u Ciebie:)

cafe82
ciekawe ciekawe:)
znajoma opiekuje sie blizniakami....jeden jest czarny z ciemnymi oczkami a drugi blondynek z niebieskimi...w zyciu bym nie powiedziala,ze to blizniaki

no ja poznałam dziewczyne z bliźniaczkami na placu zabaw-tez zupełnie różne.
Za to ze mną do podstawówki chodziły bliźniaczki i do dzisiaj ich nie rozróżnam. A najlepsze, ze obie urodziły córeczki w odstępie kilku dni:)

cafe82
cos jest z tymi blizniakami:)
nawet mialam poczytac cos,bo nie wiem nic o blizniakach ale doszlam do wniosku,ze po prostu bede obserwowac

Obserwacja bardzo ciekawa:yes:
Niesamowite, gdy tego samego dnia wychodzą im zeby, gdy tego samego dnia zaczynają raczkowac, równocześnie zaczynają mówić, baaa, nawet kupę robią razem:lol:
A więź która je łączy jest nieprawdopodobna, leją się jak głupie, ale też się jak głupie kochają:yes:

cafe82
jezuuu andziula dziewczyny sa cuuuudneee
jestem zachwycona
my nie chemy ubierac chlopakow rowno ale jak widze jak zolziny sliczne wygladaja....cuuudo

Ja na początku też się nie nastawiałam na równe ubieranie, ale tak mi się to spodobało, że stwierdziłam, iż dopóki nie będą się buntować, to będę je tak ubierała. A teraz np. jak jedna się pobrudzi i przebieram jej bluzki to druga od razu chce taką samą. Mają różne piżamki, jedna ma z myszką, druga z kotkiem i co wieczór jest o nie kłótnia:lol:

andzia
cafe82
jezuuu andziula dziewczyny sa cuuuudneee
jestem zachwycona
my nie chemy ubierac chlopakow rowno ale jak widze jak zolziny sliczne wygladaja....cuuudo

Ja na początku też się nie nastawiałam na równe ubieranie, ale tak mi się to spodobało, że stwierdziłam, iż dopóki nie będą się buntować, to będę je tak ubierała. A teraz np. jak jedna się pobrudzi i przebieram jej bluzki to druga od razu chce taką samą. Mają różne piżamki, jedna ma z myszką, druga z kotkiem i co wieczór jest o nie kłótnia:lol:

no my raczej bedziemy ubierac po prostu w inne kolory
ale czas pokaze
moze byc wlasnie tak,ze sami zaczna sie domagac albo takich samych albo wrecz zupelnie innych