Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

anielinka
Magda walcz!!! :Oczko:
u nas zazwyczaj tez ja usypiałam, ale od jakiegoś czasu Amelka też chce iśc z tatą, nawet ostatnio do toalety chce iśc z tatą, ale akurat dla mnie to na ręke::): ale poprostu mysle że w naszej sytuacji jest tak, że Amelka jest poprostu stęskniona za Ł. po całym dniu nieobecności i chce to nadrobic...

Był czas, ze P. tez nieraz usypial Michała, ale juz od bardzo dlugiego czasu ja go usypialam. I bardzo to lubie :lup:
Moze gdybym byla z Michałem calymi dniami to tez byloby mi to na reke, ale mam go tak malo :(

Jeszcze Wam powiem skecz:Oczko:
STachu dzisiaj był mega niegrzeczny, nie słuchał, pyskował, robił na złość itd. Wiem, ze mu sie nudzi w domu, ale mój humor tez był dzisiaj nie ten teges. Przed kolacją kazałam im umyć ręcę, Stachu oczywiście jakieś ale do wszystkiego, wołałam go 3 razy-bo tzreba go podsadzić do umywalki-nie przyszedł. Mówie nie to nie, nie dostaniesz kolacji. Dziewczyny usiadły do stołu, przyszedł K. i pyta: a STasiu nie je? A MAryśka: Stasiu ma focha:hahaha:

andzia
STachu dzisiaj był mega niegrzeczny, nie słuchał, pyskował, robił na złość itd. Wiem, ze mu sie nudzi w domu, ale mój humor tez był dzisiaj nie ten teges. Przed kolacją kazałam im umyć ręcę, Stachu oczywiście jakieś ale do wszystkiego, wołałam go 3 razy-bo tzreba go podsadzić do umywalki-nie przyszedł. Mówie nie to nie, nie dostaniesz kolacji. Dziewczyny usiadły do stołu, przyszedł K. i pyta: a STasiu nie je? A MAryśka: Stasiu ma focha:hahaha:

No nie moge :sofunny::sofunny::sofunny:

magda_79
Bylsmy dzisiaj po dres dla mnie i przy okazji zaliczylismy fryzjera z Michałem. No i szok, bo siedzial grzecznie i bez problemu dal sie obciac. Ostatnio dwa dni go scinalismy z wielkim rykiem.
Szkoda, ze wlosow po P. nie odziedziczyl, takie ma piorka cieniutkie.

Dzielny Misiek. Pokażesz fotke?
Ja chyba tez sie musze przejsc z dziewuchami, próbuje im zapuścić te grzywki, ale przez to codziennie musze im pleść kity, a z tym różnie bywa. Może jednak te grzywy zrobie. Tylko wtedy trzeba regularnie obcinać. Sama nie wiem...

magda_79
andzia

No nie moge :sofunny::sofunny::sofunny:

:lol::lol::lol:

magda_79
Andzia fotke zrobie mu jutro. wrocilismy pozno, od razu kolacja, kapanie i spac.
No iw taki dzien jak dzisiaj nie bawilam sie z nim nawet minuty.

Nie obcinaj dziewczynom grzywek, tak slicznie wygladaja teraz!

Mówisz?

Wy w taką deszczową pogode możecie chociaż po sklepach polatać, a ja z moim inwalidą i dziewczynami skazani na hacjende.
A jak się teście sprawują? Michał kabluje?

Andzia mi sie baaaardzo Twoje lasezki podobaja tak jak teraz!!

Tescie wkurzaja ciagle, nie mam z nimi nic wspolnego, nie mam z nimi o cym rozmawiac. Porazka.
A Misiek codziennie rano mowi: mamusiu, nie chce jechac do babci Tereski!
Potem chetnie tam zostaje, ale codziennie tak powtarza.

A poza tym t wszystko opowiada :hahaha:

Od tego lub nastepnego piatku bede chodzila z Michałem na dwugodzinne zajecia ogolnorozwojowe. Dwulatki z rodzicami. Mam nadzieje, ze beda fajne i zostaniemy tam juz z mlodym