Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Ja tak na chwilunię....nie świętuję bo nie mam z kim,..,G. w pracy, będzie za godzinę....muszę kolację uszykować jemu.....ściągalam pliki do pracy i zrobiłam porządki w szuf;adach biurka:Szok: mam tyle do zrobienia na środę, że nie wiem za co się złapać.....te plany i programy mnie wykończą.....jutro od rana będe latac po drukarniach itp. uciekam spokojnej nocki!!!

oj...jakie tutaj pustki....śpiochy wstawać!!!:oczko:
My już od 7 na nogach, wstawiłam nadziewane papryki, z reszty zrobilam kotleciki....młodego rozpiera energia dzisiaj a za oknem leje i wieje....własnie pakuję z szafy swoje letnie rzeczy....musze wyciagnąć trochę cieplejsze rzeczy....młodego sandałyi i spodenki też spakuję....
Anielinka zapiekasz paprykę czy dusisz?? Bo ja mam przepis na duszoną....

Anielinka nie nie wyskakuja mi zadne bledy kochana:0 wszystko jest ok, wczoraj wyslalam ponad 100zdjec i ladnie poszlo:) ja tez czekam na fotke pofryzjerowa:)

Andzia jak tam??? skorzystalas z chwilowej nieobecnosci dziewczynek???

Magda R.ma podly nastroj od wczoraj zaczyna sie martwic tym wszystkim bo z kasa nie jest lekko, a teraz wszystko na jego glowie dzis jest w ogole do kitu ciagle gada ze nie damy sobie rady itd. hja fizycznie czuje sie ok, ale jego zly nastroj i mnie przytlacza;/

cafe jak tam w pracy???

vercia kochana do srody to Ty wszystko bedziesz miala uszykowane jak nic...:) znajac Twoja organizacje:) moja mam papryki zawsze gotuje, ja nie robie bo nie lubie...;/

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

Hej!
Mlody spi, moge zasiasc z kawka. P. jak zwykle na meczu.
Podjechalam dzisiaj z Miskiem do fryzjera dzieciecego, ale nie ma szans sie dotac, trzeba sie wczesniej umawiac. Nic tylko otwierac podobny biznes! Poszlismy tam od razu na spacer i plac zabaw i cale szczescie, ze wyciagnelam Miska do samochodu jak zaczelo iac, po chwile potem bylo oberwanie chmury. Zrobilo sie taaaaak zimno - normalnie jesien.

Dzisiaj Michał nas rozsmieszyl. P. szykowal sniadanie, ja sie ubieralam, a on akurat chcial cos od nas. Wkurzył sie, ze nie ma naszej reakcji, poszedl do swoego pokoju i sie rozplakal. My biegiem do niego, a on nas wypycha z pokoju i mowi: idzcie do swojego pokoiku! :lup:

Andzia ta Twoja siostre to tylko na rekach nosic! Nie wiem jaka u Was pogoda, ale u nas zdecydowanie nie-grillowa. MAm nadzieje, ze imprezka bedzie udana!

Vercia a Ty jak zwykle od rana w biegu!!! Kompleksow mozna sie nabawic!

KAsioleqq no tak, R. sie martwi o swoja rodzine. Ale wierze, ze bedzie ok! Dajcie znac zy wozek kupiony i jaki :)

babeczki, a co dzisiaj taka cisza???

Andziula daj znac jak imprezka sie udala:)

Madzia no ja tez chcialam tam na Dunska pojsc, ale jak mi dali termin na za tydz.to zrezygnowalam, tesciowie jak go zabieraja to w Pyrzycach jest fryzjer dla doroslych i tam strzyga tez dzieciaczki i to za 10zł, Kacper byl spokojny i ladnie siedzial i ja bylam zadowolona z fryzury:)

cafe na nk, Cię widzialam a tu nie zagladasz???:Nono:

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

Witam wiedczorkiem...u nas dziś pogoda nas nie rozpieszczała :Zakręcony: lało co chwile....jesień jak nic...buu
rano posprzątaliśmy chate, poźniej pojechaliśmy na zakupy i kupiliśmy dziś kuchenke i okap:yipi: jutro jedziemy po farbe i trzeba będzie zacząć ten remont kuchni...

Andzia jak imprezka???
Magda uśmiałam się z Michałka :hahaha: mały cwaniaczek:))
Kasioleq i co z tym wózkiem???

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

hehe kasioleqq ...wczoraj bylam i podczytalam tylko:)
szkoda z tym wozkiem,oby te inne okazaly sie fajne

anielinka kiedy zaczynacie ten remont...z jednej strony fajnie,ja tam lubie remonty....najgorsze sprzatanie i ten caly balagan ale cos za cos

magda misiek jest niesamowity:sofunny:

andzia u nas wczoraj sie wypogodzili i bylo nawet cieplo ,mam nadz,ze i u was pogoda dopisala

vercia pozalatwialas wszsytki,co chcialas?

my prawie cala sobote spedzilismy w pracy
K u klienta,ja w sklepie
zakupy i w domu po 18 :Histeria:
ogarnelma lazienke i mlodego pokoj ,reszta zostala na dzis :Szok:

okazalo sie,ze znajomi przyjezdzaja juz na obiad
nie wspomne,ze po pierwsze nie mam jeszcze nic przygotowanego a po drugie pomyslow brak :Histeria:
na szczescie to tradycjonalisci wiec bedzie pare rodzajow miecha,jakies surowki i tyle,wykorzystam wszsytko co znajde :)
pozniej kawka,ciasto i lody
a kolacje serwuje moj mezus :sofunny: czyli wiadomo - pizza

kasioleqq wiem ze latwo sie mowi- nie denerwuj sie,spokojnie:Całus:
powiedz,ze maja ci podrzucic te ciuszki szybko i juz,zobaczysz sobie ,poukladasz po swojemu ... ehhh....nie moge uwierzyc,ze praktycznie w kazdej chwili moze sie u ciebie zaczac...zazzdroszcze z jednej strony :Oczko:

swoja droga,ja naleze do tych osob,ktore wrecz nie znosza wtracania sie,wyreczania na sile....ja musze zawsze wszsytko po swojemu ....i koniec....moja mamuska dobrze o tym wie,i zanim cokolwiek zrobi to pyta 3 razy....a tesciowa w ogole nie proponuje wiec mam z glowy :)
chociaz wczoraj powiedziala,ze chce nam kupic pampersy dla blizniakow i zapytala jakie juz mamy :Histeria: jestem naprawde w wieeeeelkim szoooooku

andzia pytalam sie chyba juz ze 3 razy ,ale powiedz dluugo uzywaliscie jedynek ?a dwojki? wiemwiem,zalezy jak duze dzieci itd ale tak orientacyjnie....
bo moi tez robia zapasy a nie chce przesadzic ,bo co ja z tym pozniej zrobie

cześć dziewczyny....

andzia i jak udala sie imprezka???

cafe no kobiecie w ciazy nie dogodzisz....

magda ten twoj michal jest powalajacy....

veronika gratuluje....

my wczoraj bylismy na malym spocie jak jechalismy to troszke padalo ale pozniej zrobila sie piekna pogoda....dzisiaj niby sloneczko ale jest tak cholernie zimno ze mnie to juz zima smierdzi

ja oleczkowi kupilam w piatek te mazaki zmywalne i ma taka frajde ze chyba dluzej bedzie sie tym bawil....bo tak to kazde zabawki chwila moment i juz go nie interesuja.

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

Cześć,
melduję, że imprezka udana, była kawka i grill na działeczce, później z młodszą częscią gosci przenieśliśmy się do domku i już bez dzieci balowaliśmy do 2-giej
Pogadałam sobie po pijaku z siostrą K. na wiadomy temat, ahc długo by opowiadać, ale ogólne ciesze sie, ze conieco z siebie wyrzuciałam, zresztą to ona zaczeła rozmowę i wiem, ze teraz patrzy na wszystko z zupełnie innego punktu:yes:
A dzisiaj idziemy do babci K. na kawe.

Magda uśmiałam się z Michała:sofunny:
NIezły aparat z niego!!!

Cafe naprawde nie pamiętam jak długo używalismy jedynek, nawet nie pamiętam na jak długo starczała nam paczka, teraz wystarcza na 5-6 dni, wcześniej chyba na krócej. A mleko początkowo starczało na 1 dzień:Histeria:
Udanej imprezki!!!

Anielinka
fajnie, że zakupy udane i fajnie z remontem, nie wiem czemu kojarzyło mi się, ze wy robiliście remonty kuchni przed urodzeniem Amelki?

Justynka
co to za mazaki?

Kasioleqq
kicha wózkiem, mam nadzieje, ze jednak coś znajdziecie!!!