Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

anielinka
Gosia gratki za żebolka...oby ta trójeczka wyszła też szybciutko:)
no i super że jesteś zadowlona z tego wyrwania się z domu:)
a jak Kuba się czuje z babcia??? nie tęskni za Tobą?

Kuba tęskni:( no i ja też tęsknie, ale najgorzej jest jak wychodzę... Ale potem mu humor dopisuje:) Najgorzej było pierwszego dnia, podobno bardzo często zamyślał się i robił się smutny:( A jak wraca to jest taaaaaaaka radość, tak się do mnie przytula:smile_move: że aż trdno to opisać:)

gosia R. stanal na gwozdz i wbil mu sie w stope, wczoraj pojechalismy na pogotowie dostal zastrzyk przeciwtezcowy i tableti jakies tam no i jest poprawa:) to w takim skrocie...

musze uciekac bo moje dziecko robi mi rozne herbatki w foremkach i musze je z nim pic:lup:

troche jeszcze go pomecze i idziemy aaa...;)

dobrej nocki kochane mamuski:)

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

Witajcie!!
Nadrobiłam posty ale wybaczcie jeśli coś pominę.
Dopiero dzisiaj wróciłam z młodym od mamy do domu. Wczoraj odgruzowałam dom na szbko a dzisiaj zlożylismy łóżko i wnieśliśmy meble do sypialni. Ekipa się nie wyrobiła. Jeszcze jutro będzie kleić fototapetę ma korytarz i do sypialni:Wściekły::Wściekły::Wściekły:
Jutro miałam mieć zjazd ale odwołali zajęcia:o_master2: Jestem przeszczęśliwa. Rano przychodzi malarz i do 16 będzie a o 2 mam do odebrania narożnik w Lesznie.
Powodzi u mnie nie było ale wioski 20 km od Góry trochę pozalewało. Najgorzej bełcz, ścinawa i chobienia.
Przez to zabieganie rozchorowaliśmy się wszyscy. Młody kaszle, ma ropny katar:Histeria: Ja mam zatoki a G. to co młody. Ogólnie szpital!!

anielinka
Gosia a Kuba zostaje w domu z babcią? czy go do niej zaprowadzasz???

Anielinka, mama p. jest u nas, ona mieszka 100 km od nas, a więc przyjechala do nas na tydzień, a jak będę do pracy chodzić co drugi dzień to tata będzie po Kubę przyjeżdżał i Kuba będzie u moich rodziców, ale tylko w te dni co P. chodzi do pracy:)

KadsioleQ wszystko sobie poukładacie i skompletujecie:Śmiech:
CAFE JAK SIĘ CZUJESZ???
Gosia takie oderwanie od codzienności jest potrzebne każdemu. Fajnie, że jestes zadowolona z pracy.
Uciekam rozpakowywać kartony i szorować kafle. Nieźle mi zajechali podłogę:Wściekły: I łązienkę, wlewając wiadro z zaprawą do wanny:Szok: Wiadomo, jak nikt nie stoi i nie kontroluje to zaraz partaczą!

gosia widze,ze podoba sie w pracy- i fajnie,ze wypoczywasz:Oczko: podziwiam,ze majac tesciowa calay tydz w domu nie zwariujesz:o_master: ale wiem wiem,twoja tesciowka jest fajna,i dobrze ,bo juz myslalam,ze wszsytkie sa raczej srednie
vercia zdrowka dla was a dla ciebie sil - teraz najgorsza robota,bo trzeba wszystko umyc,poukladac ale pomysl jak bedzie slicznie :Kiss of love:
magda wspolczuje bolu,a jak dzisiaj?
andzia a twoj kregoslup?
anielinka a ty jak sie czujesz?

nie spie od godziny:Histeria: a POZNIej wieczorem jestem spiaca! nic dziwnego...ale obudzilam sie i tyle,ile moge przewracac sie z boku na bok?
chlopaki jeszcze spia ale niedlugo pobudka- dzis wszsyscy jedziemy do kobylina,mam amse roboty i musze byc najpozniej przed 8 w sklepie

Witam!

Andzia zdrowka dla Stasia! Ta pogoda taka pokrecona, szybko mozna sie przeziebic!

Bol kregoslupa minal. Ale po wczorajszej silowni boli mnie kazdy kawaleczek ciala. JEdynym plusem jest to, ze dzisiaj rano jak weszlam na wage to bylo 54,7, a ostatnio 55,6 :yuppi:

Snil mi sie slub, ale jkaos dziwny. Chyba strasznie juz to wszystko przezywam.

W srode mam jeszcze przymiarke sukienki, potem lece na probna fryzure, a za tydzien w sobote probny makijaz. Juz bym chciala, zeby byl 19, bo mam dosyc tych przygotowywan :lup:

czesc kobitki:)

a my z plackami magdy od samego rana usmarzylam na sniadanko bo nie bardzo wiedzialam co dac malemu, a placki bynajmniej z checia wcina:)
i mowi ze w srodku jest "bajam" na codzien to znaczy baran, a dzis chyba banan:)
nocka minela spokojnie maly spac jak suselek, spalismy do 7:30:) R.noga nie boli wiec dzis mial lepszy humor no i do tego pogoda ladniejsza swieci slonko, ale widze ze od strony Polic ida chmury...;/
ide nastawic na kawke i wpadam do was;)

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png