Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

czesc dziewczyny ja tylko wpadlam sie pożegnać bo dzisiaj wyjezdzamy....

juz jestesmy spakowani tylko mi zostalo spakowac jedzenie do lodówki i kosmetyki olkowi....

ale mowie wam mamyopel kombi i sie nie zmiescilibysmy gdyby nie bagażnik na dach....masakra dlatego mi sie przypomnialo ze nie lubue jezdzic nad morze polskie bo nie wiadomo jaka bedzie pogoda wiec trzeba wziac kupe ciuchów

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

Deprecha pogodowa to mało powiedziane:Kiepsko::Kiepsko::Kiepsko:
ZA mną koszmarne popołudnie, jak wracalismy z p-kola to już zaczynało kropić, a po przyjściu do domu miałam histerie za histeria. O wszystko. I wszystko małpy jedne robią na złość. Moja cierpliwość już się dawno wyczerpała, tak darłam dzisiaj pape, ze az mnie gardło boli:Płacz::Płacz::Płacz:
Na dworze są dużo łatwiejsze w obsłudze, a w chacie już im odpieprza:Płacz::Płacz::Płacz:

Justynko miłego urlopowania i pięknej pogody życze!!!
My też mamy opel kombi i musimy się w niego spakować w piątkę, a wózek zajmuje 3/4 bagażnika, marzy nam się jakiś większy samochód, ale to tylko marzenia.

Magda a płacą chociaż za taki dyżur? Czy to Twój obowiązek obywatelski?:Oczko:
Co to za racuszki z bananami?

Justynka no u nas pogoda nie zacheca do przyjazdu. Dzisiaj bylo 8-10 stopni i mega deszcze. Od jutra niby ma byc lepiej, wiec moze zalapiecie sie na lepsza pogode.

Gdyby weekend byl wolny to na pewno bysmy podjechali do Was, ale mamy rozplanowana kazda minute :lup:

Spokojnej podrozy!

Andzia wspolczuje tego koszmarku z zołzikami! Musi byc Ci cholernie ciezko :(

Nic nam oczywiscie nie placa za taki dyzur. W zwiazku z tym, ze pracuje w strazy, ktora najwiecej dziala przy powodzi to musimy byc w pogotowiu. I nawet pomimo tego, ze jestem cywilem. Zostalam przypisana do grupy logistycznej :)

A racuszki prosciutkie, a moje chlopaki uwielbiaja. Ciasto jak na nalesniki tylko gestsze i jak juz jest gotowe to kroje banany w plasterki i lyzka na patelnie.

cafe82
witam wieczorkiem

kolejny raz prosze o wybaczenie:Oczko:
przyszlam w sumie powiedziec dobranoc
za chwile chyba pojde do kibla ... bleeeee
a w ogole dzis to ma brzuchol jakbym byla w 5 miesiacu:Histeria:

przepraszam ze tak tylko o sobie

Wybaczone :)
A teraz zmykaj sie polozyc.
I pisz jak najwiecej wlasnie o sobie (o Was :)), bo my tu spragnione takich informacji :)

magda_79
cafe82
witam wieczorkiem

kolejny raz prosze o wybaczenie:Oczko:
przyszlam w sumie powiedziec dobranoc
za chwile chyba pojde do kibla ... bleeeee
a w ogole dzis to ma brzuchol jakbym byla w 5 miesiacu:Histeria:

przepraszam ze tak tylko o sobie

Wybaczone :)
A teraz zmykaj sie polozyc.
I pisz jak najwiecej wlasnie o sobie (o Was :)), bo my tu spragnione takich informacji :)

:Kiss of love:

anielinka
Hej Gosia:) czy to oznacza że jesteś zadowolona z pracy???:) no to super, że wkońcu czujesz się spełniona :36_3_15:

Nie tyle zadowolona z pracy co zadowolona wyrwaniem się z domu:) tęsknie za małym, ale widzę, że ta tęsknota bardzo dobrze na mnie wpływa:) i na nasze relacje:) Rewelacja poprostu:) A praca fajna... ale jak pomyślę o zarobkach to się odechciewa... Ale mam nadzieję, ze teraz to już tylko lepiej będzie:):36_2_25:

Madzia sorki, ale bylam u babci pewnie bym wpadla na te racuszki jakbym wczesniej przeczytala ze nas zapraszasz:) ja tak od 15 jestem juz u babci, bo z rana jest z nia moj tata...a ja siedze do poludnia z malym bo potem go tam nie zabieram do tego balaganu...
ale Cie urzadzili z tym, caly dyzurem...a racuszki jutro bede robic:)

Andzia ja glupia zapomnialam ze macie dzis rocznice i nawet rano zyczen nie zlozylam:o_no:
miłęgo wieczorku i romantycznej kolacji:)

cafe pisz pisz kochana jak najwiecej:) ja jestem bardzo spragniona wiadomosci szczegollnie o fasolce:) no i o Twoim samopoczuciu:)

justynka milego wypoczynku i pieknej pogody:)

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

Justynka miłego urlopu!
Andzia wszystkiego naj z okazji rocznicy ślubu!
Magda fajnie, ze udało wam się kupic o tyle taniej obrączki! Już niedługo wasz wielki dzień. Trzymam kciuki żeby wszystko sie udało i nie stresuj się tak wszystkim!
Anielinka doczytałam o rwie kulszowej! Moja bratowa też miała jak Natalka była mała... biedna chodziła po czterach i nie mogła się małą opiekować:( Mam nadzieje, ze zastrzyki pomogą!