Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Anielinka a jednak rwa::(:
A nie promieniuje CI przy tym ból na noge? Bo tak ponoć jest. Pamietam jak mój tata miał rwe to po prostu wił się z bólu i lezał kilka dni w łóżku. Oby zastrzyki pomogły szybciutko!!!I mam nadzieję, ze u chirurga nie bedzie kolejek, a tam nie ma zapisów na godziny? Masakra to wszystko::(:

andzia
Anielinka a jednak rwa::(:
A nie promieniuje CI przy tym ból na noge? Bo tak ponoć jest. Pamietam jak mój tata miał rwe to po prostu wił się z bólu i lezał kilka dni w łóżku. Oby zastrzyki pomogły szybciutko!!!I mam nadzieję, ze u chirurga nie bedzie kolejek, a tam nie ma zapisów na godziny? Masakra to wszystko::(:

Andzia boli mnie zaczynając od prawego biodra, pośladek, udo i ból idzie właśnie też przez całą noge ... tylko że ból jest, ale nie taki żeby nie mogła się poruszać...może różne są rodzaje bólu...ja mam też nadzieje że zastrzyki pomogą

co do chirurga, to u nas nie wyznaczają godziny, tylko jest określona liczba numerków i jak się przyjdzie za poźno to poprostu cie nie przyjmą i tyle...

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

My spędziliśmy miłe popołudnie, po p-kolu zabrałam dzieciaki na lody, os Stasia dostałam już wczoraj laurkę, dzisiaj różyczki, od zołzików też:)
Później poszliśmy do mojej mamy i tez było bardzo sympatycznie:)
Stachu przechwalony, dzisiaj strzelał takimi fochami, że obłęd, nie popisał się w Dniu Mojego Święta.

A jutro mamy rocznicę ślubu i nie mam żadnego pomysłu. Zrobię jakąś romantic kolację, ale nawet nie bardzo wiem co...

anielinka bidulko,wspolczuje ...moj tata jak andziowy tata -zwijal sie z bolu-co to za cholerstwo sie przyplatalo-oby zastrzyki szybko pomogly
magda wiem,ze latwo mowic ale na pewno wszsytko sobie poukladasz ,i nie stresuj sie kochana za bardzo
andziula :o_master: jakby olek tak mi sie rozbieral to chyba by jechal nago:Histeria:
podziwiam cie
kasioleqq jak noga R?

andzia
Cafe nie ma co podziwiać, dzisiaj K. się wkurzył, obwiązał im te buty taśmą bezbarwną wokół nogi i tak łaziły:Szok:A jaki był bunt, że nie da się zdjać:Histeria:

Jak Twoje samopoczucie?

przepraszam :sofunny: tobie nie do smiechu
K mial dobry pomysl:Oczko:

a samopoczucie srednie
ale przec chwila zzarlam cala sredna pizze:Oczko:
a tak serio to muli mnie ciagle,bleeee

hej babeczki:)

za mna kolejny ciezki dzien, dzis byllismy w auchan, a to na drugim koncu miasta a ja z wozkiem komunikacja miejscka:lup: nie obylo sie bez wiekszych zakupow, ja to mam pomysly, ale ja nie lubie robic zakupow z R. wiec wolalam taszczyc ten majdan zakupow i malego w wozku...
potem przekazalam malego tacie i pojechalam do babci...
remont stoi wiec wzielam sie i wyskrobalam cale okno zeby je pomalowac, niestety nie stac nas na razie zeby wstawic plastiki, wiec beda drewniane:) ale wazne ze sa zdrowe:) - R.spuchla noga, i nie moze chodzic nie chce isc do lekarza ale pewnie jutro sie zbierze bo nastraszylam go ze zakazenie na 100% sie wdalo...jest troche przestraszony ale udaje twardziela...

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

Witam i uciekam!
MAm dosyc, caly dzien w biegu :(

Cafe moze faktycznie te mdlosci to na dziewczynke/dziewczynki??? :)
Tak czy inaczej sił i zeby szybko wszystko przeszlo :)

Andzia i ja wiem, ze Tobie nie do smiechu, ale pomysl z tasma niezly. A skoro skuteczny ... :hahaha:
Biedna Ty z zołziakmi, bo juz jeden rojber to baaardzo duzo!

U nas tak jak u Amelki - Michała rzeczy nie sa zbyt brudne. Czasem cos pobrudzi bardziej, ale na pewno nie codziennie. Na placy zabaw czasem ma taka faze, ze jak nie chce pobrudzic rak to trzeba go wszedzie podnosic, bo raczki lord ma w gorze. A jak ma w piasku to co chwila podchodzi do mnie i wyciera je o mnie. Dzisiaj moi rodzice popoludniu byli z Miskiem i zabrali go na spacer to w szoku jak zaczal co chwila rece wycierac :lup: Nie jest to normalne!

Anielinka oby zastrzyki pomogly!!! Moja mama miala rwe i przez wiele dni nie mogla wstac nwet siku zrobic, bo krzyczala z bolu. Trzeba lezec w odpowiedniej pozycji. no i tez miala zastrzyki.

Kasioleqq goń R. do lekarza, zeby nie zaczelo mu sie to paprzec!!!
Ale sobie wybralas wyprawe! Do Auchan z malym? I sama? :lup: