Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

andzia
Gosia do września już nie tak daleko, a przynajmniej będziesz robić to co lubisz i może uda się wkręcić i po stazu zostaniesz na dłużej.

Taaaak tylko, że nam są pieniądze teraz potrzebne.... do września mi się nie uśmiecha być na bezrobociu:/ Do września to my musimy coś wykombinować bo jak nic nie zrobimy to już nawet nasze wszystkie debety sięgną dna i nie będzie skąd brać kasy:/ Zresztą co to są za procedury???? Jakieś głupie szkolenia w UP potrafią robić i kasę na to mają;/

Witam...
ja już po lekarzu, jednak udało się w tej państowej poradni, byłam 8 w kolejce, ale poszło dosyć szybko, lekarz który powinien przyjmować od 8 był o 9.15...przegięcie...dostałam jakieś tabletki na te zapalenie żyły i dodatkowo skierowanie na usg żył, czy przypadkiem nie mam żylaków :lup: terminy ponoć są kosmiczne, więc pewnie prywatnie pójde, choć mamm nadzieje że i tam nie będe musiała czekać...

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

U nas dziś pogoda piękna, błękitne niebo, słonko świeci, ptaszki ćwierkają...ahh tak lubie :Śmiech: ide zaraz zrobić kawke i pójdziemy na dwór, Amelka troche pobawi się w piskownicy, a ja zrelaksuje się na leżaczku :Oczko:

Magda dobrze że dajesz sobie spokój z tą dietą.../ kawał chłopa z Miśka i ja musze zmierzyć Amelke:)
Andzia jak tam dziś plecy???masowanie pomogło?:))
Gosia z UP przegięcie...oni wtych urzędach to zawsze maja czas :Szok:
Kasioleq dobrze że z babcią już lepiej...a babcia nie ma kogoś jeszcze z rodziny???, by pomóc się nią opiekowac, bo wam to pewnie będzie ciężko, małe dziecko, praca...

gosiammm
andzia
Gosia do września już nie tak daleko, a przynajmniej będziesz robić to co lubisz i może uda się wkręcić i po stazu zostaniesz na dłużej.

Taaaak tylko, że nam są pieniądze teraz potrzebne.... do września mi się nie uśmiecha być na bezrobociu:/ Do września to my musimy coś wykombinować bo jak nic nie zrobimy to już nawet nasze wszystkie debety sięgną dna i nie będzie skąd brać kasy:/ Zresztą co to są za procedury???? Jakieś głupie szkolenia w UP potrafią robić i kasę na to mają;/

Chciałam tylko pocieszyć:Całus:

Kasioleqq dobrze, że z babcią lepiej, a jak mama i jej noga?
ANielinka a masz żylaki? Bo to chyba widać no nie? CHyba ze mogą byc jakieś niewidoczne?
Bidulka jestes, mam nadzieje, ze uda się szybko wszystko wyleczyć:Całus:
I prześlij słonka, bo u mnie co chwila pada. Siostra wzięłą przed chwilą zołzy na spacer, ale pewnie za długo nie pochodzą, bo już idą chmurzyska.

andzia
gosiammm
andzia

Chciałam tylko pocieszyć:Całus:

Wiem Andzia wiem, dziękuję :Całus:
Ale ja mam nerwa dzisiaj:( Wiesz masz rację 4 miesiące do września to nie jest długo, ale dla nas to są 4 miesiące bez pieniędzy:(dlatego chciałam ratować się stażem bo nie mogę podlapać normalnej pracy...a oferowanie stażu za 4 miesiace to jakieś przegięcie... a nie zdziwiłabym się jakby we wrześniu stwierdzili, że im już się kasa na staże skończyła:/

hej kobity:)

ale tu cisza...;/
my właśnie wróciliśmy od R. siostry, nie nawidzę tam chodzic ale dzis bylo fajnie dzieciaki fajnie sie bawily a nam tez dobrze sie gadalo, pewnie dlatego ze bardzo dawno sie nie widzielismy:)
nawet fotek nie mialam czasu robic tylko jedna mi wyszla:) zaraz wrzuce:)

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

Anielinka babcia, miałą czworo dzieci, ale troje już nie zyje zostal tylko moj tata...a jedyna wnuczką jestem ja...wiec zostalismy jej tylko my a ze moj tata nie ma cierpliwosci do niej i nie potrafi z nia rozmawiac wiec wszystko spada na mnie...;/co prawda dzis byl u niej tata wiec ja dzis odpuszczam, ale jutro musze pojechac i pogadac z lekarzem...choc tata mowi ze jest duzo lepiej, nie bylo jej lekarza prowadzacego wiec nie mogl z nim porozmawiac, a dyzurny oczywiscie nic nie wie na jej temat...

super ze udalo Ci sie w panstwowce...no i obys szybko zalapala sie na usg:)

Andzia a dziekuje mama tez w miare chociaz w ogole sie nie oszczedza, a wiadomo ze teraz trzeba szczegolnie uwazac a ona biega jak szalona i czasem noga puchnie i boli, ale ogolnie zlamanie nogi wspomina jako traumatyczne przezycie a teraz jest w raju- sama tak mowi:) no i duzo mi pomaga, tzn.jak pracowalam te ostatnie dni to ciagle zajmowala sie malym, wychodzila na spacery, prała gotowala itd.;)

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

Kasioleq mam nadzieje że jednak z tym wypadkiem to nie będzie prawda, bo inaczej to masakra przecież by była dla tej matki...szok, normalnie nie nawidze tych motorzystów którzy tak zapier... na tych motorach, u nas też jest ich mnóstwo i jeżdzą jak porabani, aż mi ciarki zawsze przechodzą, a Amelka uszy zatyka...
z opieką nad babcią rzeczywiście nieciekawie, no ale dobrze że chociaż ciebie ma- taką dobrą dusze:)

Witam!
Jej, niby w pracy na biezaco czytalam, ale juz pustka :lup:

Andzia jak kregoslup?

Anielinka fajnie, ze juz jedna wizyta u lekarza zalatwiona. Oby z druga tez poszlo tak szybko. No i zeby to nie byly zylaki!!!
A tak poza tym to baardzo zazdroszcze ogrodka, piaskownicy, a najbardziej tego ogrodka :hahaha:

Kasioleqq Kacper to chyba rojber, co? Taka ma minke :)
A o wypadku nie slyszalam. Az mi sie goraco zrobilo, mam nadzieje, ze to nieprawda!!!
Co do babci to i u nas tak bylo. Ja bylam jedyna wnuczka i jak babcia zachorowala to sie nia zajmowalam. Podobnie jak Cafe zmienialam pieluchy, zajmowalam sie odlzeynami, karmilam ...

Justynka tak to jest z tymi dziadkami, ze rozpieszczaja :lup:

Gosia wiem, ze nic Cie nie pocieszy, ale i tka baaaardzo mocno Cie tulam! Czesto o Was mysle i mam nadzieje, ze z praca sie ulozy. I wierze, ze nie ma tego zlego...

A my dzisij w mega biegu. Po pracy pojechalam po recepte do gina na tabsy, potem biegiem po mlodego, na 10 min do domu i do miasta przymierzac obraczki. Obok byl salon z garniturami, wiec P. trafilo sie niezaplanowane przymierzanie. I co prawda planowalismy mniej wydac na garnitur, ale tam mi sie podobaja, panie super pomagaja i do tego sa wszystkie wydtki. A dobry garnitur zawsze sie przyda. Wiec kolejna sprawa z glowy. Potem szukalismy gajerka dla Michała, ale nic nie bylo, Zaliczylismy lody i do domu. Masakra!

A w pracy gralam w ping-ponga godzine i wszystkie miesnie mnie bola. Rozegralam mecz z jednym z facetow. Nie wiem co chca udowowdnic, ze dziewczyne pokonaja??? Ale by mieli radoche. Ten niestety dostal baty :sofunny:

Wiesc sie rozeszla i jutro znowu gram mecz :hahaha:

Eloł:)

Wczoraj pisałam o lekcji pokory, a dzisiaj miałam ochotę udusić dziewczyny żywcem. ZOśka przechodziła samą siebie, marudziła, jeczała, ryczała non stop. Sprawdzałam czy nie ma temperatury, obmacałam ją całą czy ją coś nie boli, już normalnie chciałam do lekarza z nią jechać, bo ileż można płakać. Popołudniu doszło słonko od Anielinki, było naprawdę cieplutko, więc wybyliśmy na dwór i tam zero marudzenia, łopatka w rękę, rowerek, hulajnoga itd i dzieci nie było. Ledwo weszliśmy do domu jazda od nowa. Zwariuję z nimi:glass:

W niedzielę wyprawiam Stasia urodziny i brakuje mi inspiracji kulinarnych. Torta zamówiłam, w kształcie Scooby Doo, jakiś placek do tego machną, ale zupełnie nie wiem co na kolacje, jeśli macie jakś fajny pomysł, to będe wdzięczna:)

Anielinka a ja nie weirzyłam w państwową przychodnie:Nieśmiały:Oby udało się szybko wszystko załatwić!!!

Justynka sił!!!

Kasioleqq dobrze, że babcia ma Ciebie, na pewno opieka nad starsza, chorą osobą nie jest łatwa, ale dasz rade!!! Fotka super!!!

Magda straszny ten wypadek, ale to samochód potrącił, jakiś dupek pijany, brak słów. Dobrze, że dzieciom nic się nie stało.
SUper masz z tym ping-pongiem w pracy, pozazdrościć, szefowa super, jakies zajecia dodatkowe, nono. Dał jutro popalić strażaczkom!!!
A plecy dziękuje, lepiej, ale jeszcze bolą. K. proponuje masaż, ale nie wiem czy mi sie chce dziękować:Oczko: