Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

dzien dobry

a ja znow urlopuje....ehhhh:( siorce spuchly oczy i dzis do lekarza wiec nie mam co zrobic z mlodym:( juz nie mam sily
nawet wczoraj poklocilismy sie o to z K....bo chcial zeby tesciowa sie nim zajela,ja sie nie zgodzilam i bylo.....ale pogadalismy i sam przyznal mi racje....jakos musimy dac rade...

kasioleqq bardzo wspolczuje ale nie obwiniaj sie kochana!zdrowka dla babci
andzia i dla dziewczyn zdrowka ,fajnie ze K dzis w domu-ale pewnie nie bedzie z niego pozytku skoro ma pracowac:(
anielinka powtorze za andzia,szkoda czasu na klotnie:Kiss of love:
goska ale fajny dzien za wami...komary i u nas atakuja.bleee

Hej!

KAsioleqq jak babcia? Nie obwiniaj sie, bo to nie Twoja wina. Nie jestes w stanie starszego czlowieka do niczego zmusic. Trzymam kciuki za zdrowie babci!
Kacper slicznie juz mowi! Gratki!

Anielinka mam nadzieje, ze juz jestescie z Ł. pogodzeni! Chociaz prawde mowiac ja na Twoim miejscu tez bym sie wsciekla!!!

Cafe co sie stalo siostrze? Kicha z ta opieka dla Olka! Mam nadzieje, ze jakos to poukladacie!

Andzia fotki rewelacja! MAcie super tereny na spacery. No i naprawdeu Was cieplo!

U nas masakra pogodowa. Wczoraj 9 st i wiatr, ciemno, zimno. Momentami troszke wyzsza temp., ale nie odczuwalna. Dzisaiaj od rana to samo. Ryczec mi sie chce :(((

No i zaliczylam falstart dietowy :lup: Do poludnia bylo ok, zaczelo mi sie to podobac. Ale o 15 wpadli do nas przyjaciele z moim chrzesniakiem. No i przyniesli 2 pizze gigant! Nie musze chyba dalej pisac ...
Dzisiaj dieta od nowa, chociaz i tak rano mialam malenki spadek :)
Jutro licze na wiekszy!

A poza tym to u nas ok! Maly gadula, od rana buzia mu sie nie zamyka. Powtarza wszystko po nas. No i dupek zaczal mowic do nas po imieniu :lup: (Maga i Mejek). Mowi juz baaaardzo duzo :)

Witajcie!!
Andzia zdrówka dla was!!
Gosia brawo za nocnik!! Mój młody nie da się posadzic nawet.
Anielinka u nas teraz sa promocje na aparaty stałe. I taki zwyczajny kosztuje 1200 zl - jeden łuk. Droższe sa porcelanowe ok 2000 za luk. I jest mozliwość rozłożenia na raty. Ja już w zeszłym roku dostałam od G. kasę na aparat porcelanowy. Zawsze chcialam wyprostować zeby, tym bardziej, ze mam naprawdę krzywe z przodu i rzadko się uśmiecham::(: Zawsze zazdrościłam prostych i bialych zebów. U nas jest to dziedziczne. Moja babka i mój brat mają tak samo skrzywione. Mamy duże, szerokie zeby. Musiałam usunąć 4 zęby do aparatu. W zeszlym roku usunelam 3, został mi jeden. Mam też kilka do leczenia. Dzisiaj idę do dentysty i chcę, żeby robił po 2 zęby.
Cafe, remont taki totalny mamy. Malujemy korytarz, salon, sypialnie i kuchnię. Dzisiaj przywiozą meble i właśnie zrobiłam miejsce w salonie pod ścianą. Zaczniemy malować za tydzień, bo w taką pogodę nie bedzie schnąć porządnie.
Magda kolory:
korytarz: trawa morska i babie lato
korytarz: śliwka węgierka
salon: rzymski poranek i magnolia
sypialnia: tajemniczy ogród i pastelowa brzoskwinia
kuchnia: cafe latte i biała czekolada
wszystkie z duluxa

Witam...ja dopiero z kawką :)

a ja wkońcu wybrałam się dziś do lekarza z tymi moimi nogami, prawa noga co mnie boli i drętwije to prawdopodobnie od kręgosłupa, więc dostałam skierowanie na prześwietlenie kręgosłupa na 18 maja :Zły: myślałam że to będzie od ręki, a jak bym chciała prywatnie- to taki sam termin :lup:
a z drugą nogą, mam prawdopodobnie zapalenie żył :(( dostałam skierowanie do chirurga, ale tam też był cały tłum ludzi, więc sobie odpuściłam i chcę się umówić prywatnie - poprostu te państwowe przychodnie mnie wykańczają nerwowo, jak wracam od tego lekarza to mam nerwy zszarpane...

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Dopiero mam chwilę:Padnięty:
Byliśmy u lekarza, osłuchowo ok i w ogóle dzieci nie wyglądają na chore, inhalujemy+Zyrtec. Zobaczymy.
Jak wróciliśmy to wpadła do mnie kolezanka z wrzesniowa Jagodą, też dostawały hopla w domu i jakoś razem przepękałyśmy. Na szczęście od pół godziny nie pada i zaczyna sie przejasniac, wiec jest szanas na popołudniowy spacer.
K. w ramach siedzenia w domu pojechał do klienta, Zusu i US:)

u nas z rana świeciło słonko, więc myślałam że będzie ładna pogoda, ale niestety co chwile kropi deszcz, a teraz sie zrobiło tak ciemno że pewnie zaraz lunie :Histeria:

Veronica no właśnie tak myslałm ze są takie ceny na aparaty, ja mam też niestety krzywe zęby i żadko się uśmiecham :Nieśmiały: a u nas w rodzinie wszyscy mają prościutki, no ale wiadomo, wszystko co złe to na mnie spadło :lup:/ a farby do malowania msz super :Śmiech: najbardziej apetycznie brzmią kolory kuchenne :Śmiech:
Cafe a jak twój ząb? nie boli już? a ty już do końca go wyleczyłaś? czy jest do wyrwania?
Andzia a co to za ból pleców? kręgosłup?jedziecie dziś do lekarza z dziewczynami ?

Mlody wstał, wstawiam kawkę.
Anielinka współczuje nerwów związanych z nfz. Ja też nie mam do nich cierpliwości!! Będziesz miała zabieg na te żyły? Moja klolezanka miała w zeszłym roku operację żyły wew.
Mi brakuje na dzisiaj pomysłu. Zaraz wstawię obiad.
Dziewczyny, czy któraś z Was kupowała z neta fototapetę? Widziałam kilka fajnycvh w necie.

ANielinka ojejku, tulam cię mocno:Całus:
A od czego to zapalenie żył? I czym się to objawia?

Mnie kręgosłup napieprza, bo wczoraj na spacerze dziewczyny uciekły mi na stadion takim wąskim wejsciem, w które nie zmieściłam się wózkiem i z połowy tego stadionu niosłam obie naraz do wózka:Kiepsko:Tak myslę, że to od tego. Pozmarowałam Ketonalem, ale nie pomaga:Płacz:

veronica_20

Anielinka współczuje nerwów związanych z nfz. Ja też nie mam do nich cierpliwości!! Będziesz miała zabieg na te żyły? Moja klolezanka miała w zeszłym roku operację żyły wew.

jeszcze nic nie wiem, zobaczymy co powie chirurg, coś nie moge się do niego dodzwonić...
a od czego tej twojej koleżance się to zrobiło?
kurcze mam nadzieje że obędzie się bez żadnych zabiegów..

Anielinka alergia, do tego się nakładają zęby i tak w kółko. Dzisiaj pobadało, to od razu mniej kaszlały i z nosa nie leciało.

Vercia fototapety nie kupowałam. A co do farb, to ponoć trzeba mieć specjalny podkład z Duluxa, to wtedy wychodzi ok. My nie mieliśmy i tam gdzie mamy Duluxa wyszły straszne smugi i nic nie można zmyc, a tam gdzie Decorala, to tylko ścierką machną i plamy schodzą. Widać każdy ma inne doświadczenia::):

andzia

Andzia sama nie wiem od czego się to wzieło, na początku ot tak zaczeło mnie boleć kolano, poźniej spuchło, za kilka dni opuchlizna zeszła z kolana i poszła w kostke, do tego mam strasznie trwardą łydke, jest na niej czerwona, ciepła plama, nie wspomne o bólu podczas chodzenia :Padnięty:

anielinka
andzia

Andzia sama nie wiem od czego się to wzieło, na początku ot tak zaczeło mnie boleć kolano, poźniej spuchło, za kilka dni opuchlizna zeszła z kolana i poszła w kostke, do tego mam strasznie trwardą łydke, jest na niej czerwona, ciepła plama, nie wspomne o bólu podczas chodzenia :Padnięty:

Ojej, współczuje:Całus:
Mam nadzieję, że Cie dobrze zdiagnozują i przestanie boleć.