Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

cafe82
magda super misiek wyglada w nowej fryzurce....zazdroszcze,ze usiedzial i ze pani fryzjerka mogla tak fajnie go obciac....olek w zyciu nie usiedzi dlatego nawet nie idziemy

Gdyby Michał mial takie wlosy jak Olek to tezb ym nie szla do fryzjera. Niestety ma proste jak druty, wiec smiesznie by wygladal po moim obcieciu.
Fakt, ze musialam sie naskakac nad nim, ale jakos wysiedzial i bez problemu pani go obciela.

Ja na szybko bo zaraz mój dzidziol z kąpieli wyjdzie... Mój komputer padł na dobre:/ i teraz P. dzieli się ze mną swoim komputeram i nie chce mnie wpuszczać często:( bo ma swoje do zrobienia:(
Cafe współczuje przebojów z zębem!
Kasioleqq na zdjęcie zagłosuje jutro bo dzisiaj już trzy głosy oddałam:)

no i lece....

magda dzięki Ci dobra kobieto...:) trochę techniki i człowiek się gubi:) chodzimy na Kadłubka do dr Sobczyka fajnie tam jest taka sympatyczna atmosfera...:)

kobiety lecę muszę podjechać do babci zawieść jej zupę i zobaczyć jak się czuję strasznie źle z nią...;/

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

kasioleqq
magda dzięki Ci dobra kobieto...:) trochę techniki i człowiek się gubi:) chodzimy na Kadłubka do dr Sobczyka fajnie tam jest taka sympatyczna atmosfera...:)

kobiety lecę muszę podjechać do babci zawieść jej zupę i zobaczyć jak się czuję strasznie źle z nią...;/

Hehehhe! To mamy tego samego lekarza :hahaha:
A ze milo to potwierdzam :)

Zdrowia dla babci!

cafe82
magda_79
Musze kupic Michałowi czarne adidasy. Przydadza sie, a poza tym zalozy je na nasz slub do garnituru, bo przeciez nie bede go wciskac w jakies eleganckie buty.
Znalazlam takie same jak ma biale :)

NIKE R 25 NOWA KOLEKCJA 2010 (1009121254) - Aukcje internetowe Allegro

super te butki

ja szukam sandalow ale nie mam pojecia jakie mam kupic

Ja tez juz rozgladalam sie za sandalami, ale te wszystkie dzieciece jakos mi nie podchodza.

Moje chłopaki pojechały na zakupy, a ja musze ogarnać syfilizm.
Maryśka bardzo brzydko kaszlała wieczorem...ehh

Kasioleqq
dobrze, że z Kacprem lepiej!!!Z zębem rzeczywiście nieźle, ja mam w ogóle fatalne zęby, poza tym jedynkę mam sztuczną:Szok:, bo w liceum koleżanka mi ja wybiął krzesłem:Szok: To jest dopiero wstyd, co???

Cafe odpocznij kobieto!!!

Magda butki fajne, my kupiliśmy zołzom w końcu sandały z befado, bo stwierdziliśmy, że nie stac nas na dwie pary z Bartka:Kiepsko:

Gosia a czy Ty nie miałaś nowego komputera? Tak szybko się popsuł?

W ogóle to Magda i Kasioleqq, że Wy się jeszcze nie umówiłyście na wspólny spacer, to ja nie wiem:Oczko:

cafe82
kasioleqq zdrowka dla babci
goska ojojoj bida z tym kompem:(
magda a bo mam wyrzuty sumienia....caly dzien a ja ani z dzieciekim aktywnie nie spedzilam czasu ani w domu nic zrobilam

Nie zawsze sie da aktywnie i w biegu. Jeden dzien odpoczynku nikomu krzywdy nie zrobi, a trudno z bolacym zebem latac za dzieckiem.