Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo dziękuję w imieniu Twojej synowej:)

Kupiliśmy zołzom znikopisy, takie zwykłe za 25 zł, Stasiu swojego już zajechał, a pamiętam, że bardzo lubił się nim bawić, polecam, naprawdę fajna zabawa:yes:

A Oluś super, podobało mu się? Z kim byliście, bo widzę jeszcze jakiegoś chłopca na zdjęciach?

U nas bardzo leniwy dzień, lało non stop nawet pies nie chciał wyjść na dwór :Zły:

Andzia super ze weekend udany, fotki super, a ty taka chudzina że nie moge się napatrzeć że ty jeszcze się odchudzasz:) i jakie masz juz długie włosy, zapuszczasz?
no i widze że pogoda dopisała, wszyscy w krótkim rękawku...nie wiem kiedy my się doczekamy takiej ładnej pogody, ciągle zimno od tego morza :Wściekły:

Cafe to samo pomyślałam co Andzia, że na każdym zdjęciu jesz :Śmiech: a może jednak....:Oczko:
Olek slicznie wyglada, widze że znowu loczki odrastają:)

Magda biedny Michałek z tymi zębolkami:( zdrówka dla niego:Całus:
a czy ty zmieniałas mu te leki przeciwbólowe? czy ciągle Nurofen? bo może on się przyzwyczaił do niego i mu nie pomaga, co? kiedyś lekarz mi powiedział że co jakiś czas zmieniać dziecku, bo organiz się przyzwyczaja i wtedy lek nie działa, ja na samym początku dawałm nurofen, a poźniej jak widziałam że nie działa to dawałam paracetamol...

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

dzien dobry

przedluzam sobie weekend...ale jak zwykle z przymusu
zdecydowalysmy z siostra ,ze to ona zostanie z olkiem a ja pojade na pogrzeb
ale zamiast pospac to jestem od 5 na nogach

andzia mlody ma znikopis,dostal od gwiazdora i rzeczywiscie bawi sie,rysuje,pisze,tez polecam
w zoo bylismy z bratem K i jego rodzinka
anielinka mam nadz,ze i u was bedzie cieplutko....my juz kilka razy na krotki rekawek chodzilismy

magda,goska jak chlopaki?
magda moze anielinka ma racje?moze na miska nurofen juz nie dziala?

Witam z kawką,,
Stachu jednak poszedł do p-kola, zobaczymy czy coś się z tego rozwinie, oby nie:Niewiniątko:

Anielinka u nas w piątek bylo 30 st., popołudniu pojechaliśmy szybko do Poznania bo letnie buty i ciuchy dla dzieciaków, dzisiaj niestety zimnica:Kiepsko:

Cafe fajnie, że wolne, ale szkoda, że w takch okolicznościach:Całus:

A ja poproszę dziś kciuki za moją kochaną siostrzyczkę, która za 2 godzinki zdaje maturę z polskiego::):

A ja jak zwykle szybciutko :)

Cafe nie moge sie napatrzec na Olka! Jak super wyglada w nowej fryzurce! Zerkam co jakis czas :) A jego mamusia tez super! Hmmm, i to ciagle jedzenie... :hahaha:

Andzia super fotki!!! Jak z Ciebie chudzina! Szoooook! Slicznie wygladasz! No i Twoje chlopaki oczywiscie tez fajowo.

Zołziki powalajace! JAk 2 aniolki :sofunny:

trzymam kciuki za siostrzyczke!

U nas tez zimno i tez nie pada. Mam nadzieje, ze popoludniu jakis spacer zaliczymy.
Noc fatalna, ale tym razem przez moja glupote. Na noc zamowilismy pizze i od 3 do 4.30 mialam rewolucje. Taaak mi sie teraz chce spac.

Fotki z naszego wyjazdu wrzuce wieczorkiem.
Buziaki!

My po długaśnym spacerze, nie jest za ciepło, ale nie wieje, więc przyjemnie się chodziło. Dziewczyny na maxa wybrudziły kurtki, bo rzucały się na ziemie w parku, druge kurtale wybrudzone wczoraj susza sie, wiec nie wiem co założą po południu, a idzimy na kawke do koleżanki.

Magda czekam na foteczki. Biedna jesteś z tymi Twoimi dolegliwościami żołądkowymi:Całus:

My też po spacerze, ciepło nie jest, ale nie wieje więc znośnie...
Amelka śpi więc trzeba się brać za obiad...

Andzia fajnie masz że wychodzisz do koleżanki na kawke, ja właśnie dzwoniłam do Ł. i powiedział że po pracy jedzie na montaż, więc popołudnie czeka nas w samotności, gdyby mi powiedział wcześniej to też bym umówiła się z kumpelą na kawke, bo już jej obiecuje od dawna że wpadne...

Witam!! Fajnie, że odpoczelyście przez weekend.
Cafe fotki super!!! Bardzo aldnie wyglądasz!
Magda, współczuję dolegliwości żołądkowych.
Gosia jak Kubuś się czuje???
Marcela wczoraj ugryzła meszka i spuchło jemu pół twarzy i oko. Wygląda jakby został pobity.::(: Dzisiaj kupiłam wapno w aptece i jakis krem do oka. Tragedia!!!! Tak mi go szkoda!
My wczoraj mielismy gości, moją rodzinkę i popilismy trochę. Usmialiśmy się po pachy:Śmiech: Gorzej było wstac dzisiaj na paktykę ale spotkała mnie miła niespodzianka. Na miejscu okazało się, że babka kazała mi wrócić do domu. Za duzo dzisiaj praktykantów. Jutro już idę na pewno.
Skorzystałam z okazji, ze mama została z malym i skoczyłam do Leszna. Zrobialm zakupy spozywcze w Piotr i Paweł. Super sa te delikatesy! Przynajmniej mozna kupić jakąs wyszukaną przyprawę, warzywo czy coś. No i kupiłam szparagi. Nie mam pojęcia co sie z nimi robi. Andzia help!!! Napisz jak je ugotować.

G. w wyniku pracy weekendowej musiał dac mi kieszonkowe:Spoko::36_3_1: W wiekszości sklepów są już przeceny od 30-50%. Kupiłam sobie płaszcz i bluzkę. :Śmiech: I zapisałam się do fryzjera na środę. Na zmiane image. Znudziły mi się długie, czarne kłaki. Chcę coś zwiewnego i trochę inny kolor. No, zobaczymy. Nie znam tego salonu fryzjerskiego, więc nie wiem czego się spodziewać. Wlosy nie głowa, jakby co odrosną!!!:whistle:

Hej Veronica:)
No to fajnie że udało się z tymi praktykami:) a tego sklepu u mnie nie ma, ze szparagami Ci nie pomoge, bo nigdy nie robiłam, ale Andzia je robi i może pomoże :Oczko:
a z tym uczuleniem Marcela byłaś u lekarza??? kurcze strasze jest takie uczulenie, szczególnie jak teraz taka pora roku się zbliża, może by coś dał żeby zapobiec takim opuchliznom...kurcze sama nie wiem...