Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

andzia
Gosia a jakoś na szantaż go wziąć?
Pójdziemy na huśtawkę, jeżeli przyjdziesz do mnie sam albo coś w tym stylu?

hehehe nie z nim takie numery:/ On na słowo "sam" klęka na kolana i się śmieje... Dzisiaj wykorzystałam to, że on nie klęknie na gołe kolana;) I jak rozbierałam do kąpieli to zostawiłam mu paputki zdjęłam spodnie... ale on ani myślał o chodzeniu... Stał, drapał się po kolanach i lamentował...

gosiammm
andzia

hehehe nie z nim takie numery:/ On na słowo "sam" klęka na kolana i się śmieje... Dzisiaj wykorzystałam to, że on nie klęknie na gołe kolana;) I jak rozbierałam do kąpieli to zostawiłam mu paputki zdjęłam spodnie... ale on ani myślał o chodzeniu... Stał, drapał się po kolanach i lamentował...

A może warto to skonsultować z psychologiem? Bo w czymś musi tkwić przyczyna jego lęku. Sorki, że tak Ci truję, ale kibicuje mocno Kubusiowi i też czekam na jego pierwsze kroczki::):

andzia
gosiammm
andzia

A może warto to skonsultować z psychologiem? Bo w czymś musi tkwić przyczyna jego lęku. Sorki, że tak Ci truję, ale kibicuje mocno Kubusiowi i też czekam na jego pierwsze kroczki::):

A wiesz, że myślałam o tym ostatnio... może napiszę na początku do psycholog tutaj na parentingu... Bo tutaj nie chodzi tylko o lęk przed chodzeniem... ale Kuba ma pełno jakichś lęków:( Nie usiądzie na nocniku - boi się panicznie... Jak go gdzieś kładę... na czymś czego on nie zna (np. ostatnio przewijak w centrum handlowym - inaczej nie dałabym rady go przwinąć) to on jest cały sztywny.... i on ma takie niektóre lęki, które nie wiem skąd mu się biorą ::(:

gosiammm
andzia
gosiammm

A wiesz, że myślałam o tym ostatnio... może napiszę na początku do psycholog tutaj na parentingu... Bo tutaj nie chodzi tylko o lęk przed chodzeniem... ale Kuba ma pełno jakichś lęków:( Nie usiądzie na nocniku - boi się panicznie... Jak go gdzieś kładę... na czymś czego on nie zna (np. ostatnio przewijak w centrum handlowym - inaczej nie dałabym rady go przwinąć) to on jest cały sztywny.... i on ma takie niektóre lęki, które nie wiem skąd mu się biorą ::(:

Myślę Gosiu, że to jest dobry pomysł!!!I głowa do góry, na pewno będzie dobrze!!!

dzien dobry mamuski moje

dziekujemy za mile slowa,przyznam,ze przeryczalam glupia wieczor po ty jak olka obcielismy:) ale juz jest dobrze i naszym zdaniem zmiana na plus

goska andzia dobrze ci radzi,na pewno warto skonsultowac ...i ja mooooocno trzymam kciuki za kubule
anielinka 9st???mam nadzieje,ze nie sprawdzi sie ta prognoza

przed nami dluuuugi dzien,zreszta caly tydzien intensywny ale niedlugo 3 dni wolnego lalalalala i to mnie mobilizuje do pracy

magda jak michalek?

milego dnia kobitki

wiecie co,wstyd sie przyznac ale dostalam kompa od meza a czasu brak ,wczoraj nawet nie wlaczylam
ale obiecuje poprawe

buziaki

Witam tak szybciutko i uciekam :)

Misiek lepiej, ale gluty dalej wisza.

Andzia jak Twoje laseczki? Ten syrop Dipfergan (nie wiem czy dobrze napisalam) to na co jest? I bez recepty?

Gosia faktycznie moze warto skonsultowac zachowanie Kubusia z psychologiem. Moze jest jakis latwy sposob na przezwyciezenie jego lęków. Bo na pewno tylko o to chodzi z chodzeniem.

Cafe Olek suuuper wyglada w nowej fryzurce! Jak dla mnie fajniej niz wczesniej. Az mi sie zachcialo Miska obciac :)

Justynka przyłączam się z resztką zimnej kawy:)

Magda moje zołzy w nocy spały spokojnie, przynajmniej nie słyszałam, żeby kaszlały, ale od rana troszke churchlaja, zaraz zabieramy sie za inhalacje. A Diphergan jest bez recepty, kosztuje ok. 12 zł. i ma działanie przeciwalergiczne, uspokajające i przeciwwymiotne. Nam lekarz też zawsze zaleca dawanie go na noc przy kaszlu.

Ja zawsze oglądam pogodę na tvn i tam przeważnie się sprawdza, na wczoraj u nas zapowiadali burze... dzisiaj deszcz, ale popołudniu na zachodzie ma się rozpogadzać... i jutro już jakoś 17 st i słońce, a w czwartek jeszcze cieplej (oczywiście piszę o zachodzie Polski) a więc mam nadzieję, że nie będzie tak źle:) Na piątek znów jakiś deszcz zapowiadają, ale mam nadzieję, że pójdzie bokiem:)