Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

gosiammm
Ja kupiłam te buciki: Buty dla dziecka, buty dziecięce - GULIANA - sklep internetowy: wzór 466 Jak dla mnie solidnie wykonane i Kubie dzisiaj wygodnie się w nich chodziło:) No i cena nie najgorsza;)

Butki fajne i wygladaja na wygodne. Ja na razie napalilam sie na te z Baty, ale musze najpierw podejsc tam i obejrzec na zywo.

a Kuba juz w wiosennych butkach smiga? My jeszcze w zimowych.

cafe82
magda_79
Cafe a jak u Was? JAk Olek?

olek chyba lepiej,chyba,bo w ciagu dnia wszsytko dobrze ale za to w nocy poplakuje bidulek-nie wiem co jest
poza tym troszke nam schudl a do konca tyg ma byc na diecie....

z my na pelnych obrotach,K bedzie dopiero jutro

i nie moge doczekac sie spotkania z andziowymi:Śmiech:

Michał tez tak poplakuje. Nawet dzisiaj przy usypianiu nagle sie rozplakal i to nie tak histerycznie tylko tak zalosnie, pochlipywal, a mi serce pekalo. Tulilam go az usnal. Nie wiem dlaczego :(

Z Andziowymi w ten weekend???
Powtarzam sie, ale Wam cholernie zazdroszcze!

Gosia faktycznie macie dylemat, trzymam kciuki, żebyście podjęli dobrą decyZję...a ze stażem fajny pomysł...i zawsze parę groszy wpadnie;) zdrówka dla Kubulka;***Gosia bratanica zabójcza;)))
cafe zdrówka dla Oleczka;***
Andzia zdrówka dla Stainka:***
Magda dobry pomysł, żeby nasze chłopaki się spotkały na męską pogawędkę:)
a Ty babo jedn nie gadaj takich głupot ja też nie gotuję dwóch dań i żyjemy:)

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

magda_79
gosiammm
Ja kupiłam te buciki: Buty dla dziecka, buty dziecięce - GULIANA - sklep internetowy: wzór 466 Jak dla mnie solidnie wykonane i Kubie dzisiaj wygodnie się w nich chodziło:) No i cena nie najgorsza;)

Butki fajne i wygladaja na wygodne. Ja na razie napalilam sie na te z Baty, ale musze najpierw podejsc tam i obejrzec na zywo.

Dzisiaj jak przyszły po domu mu troszkę ubrałam, żeby zobaczyć czy będzie mu wygodnie:) Na dworze ciągle w zimowych...
A nie pisałam wam, że moje dziecko to w ogóle nie chce w domu za rękę chodzić:/ ciągle po kolanach... jak stoi i mówię do niego: chodź do mamusi po nóżkach, to on się perfidnie śmieje, klęka i idzie do mnie na klęczkach... a na klatkę jak wyszliśmy to wiedział, że nie wolno po kolanach i tam to za rękę prawie biegł:) dobrze, że klatkę mamy dużą:) Chyba w piątek wybiorę się na kontrolę... tylko ciekawa jestem jakiego mamy lekarza:/

gosiammm
magda_79
gosiammm

Dzisiaj jak przyszły po domu mu troszkę ubrałam, żeby zobaczyć czy będzie mu wygodnie:) Na dworze ciągle w zimowych...
A nie pisałam wam, że moje dziecko to w ogóle nie chce w domu za rękę chodzić:/ ciągle po kolanach... jak stoi i mówię do niego: chodź do mamusi po nóżkach, to on się perfidnie śmieje, klęka i idzie do mnie na klęczkach... a na klatkę jak wyszliśmy to wiedział, że nie wolno po kolanach i tam to za rękę prawie biegł:) dobrze, że klatkę mamy dużą:) Chyba w piątek wybiorę się na kontrolę... tylko ciekawa jestem jakiego mamy lekarza:/

Oj, to ten Wasz Kuba chyba Was w konia troche robi :)
Mysle, ze ma jakas blokade i tyle. Jak sie przelamie to zacznie biegac. Wydaje mi sie, ze gdyby bylo inaczej to i na dworze by nie chodzil za reke.
Ale zawsze warto przejsc sie do lekarza, zeby sie uspokoic.

magda_79
gosiammm
magda_79

Oj, to ten Wasz Kuba chyba Was w konia troche robi :)
Mysle, ze ma jakas blokade i tyle. Jak sie przelamie to zacznie biegac. Wydaje mi sie, ze gdyby bylo inaczej to i na dworze by nie chodzil za reke.
Ale zawsze warto przejsc sie do lekarza, zeby sie uspokoic.

No robi... Jakiś trudny egzemplarz nam się trafił:Oczko: