Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

andzia
Słyszałyście coś o tej stronce?
Odchudzanie, skuteczna dieta odchudzająca, diety, ćwiczenia, fitness, nadwaga ? Vitalia.pl
Kolezanka mi ostatnio mówiła i chyba sie skusze i wykupie sobie dietke na miesiac. Zrobiłam darmową analize, chciałabym zgubic 5kg, wyliczyli mi, ze mam na to 2 miesiace.

najpierw objada się lodami i frytkami a teraz myśli o diecie :Oczko: :hahaha::hahaha::hahaha:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

anielinka
andzia
Słyszałyście coś o tej stronce?
Odchudzanie, skuteczna dieta odchudzająca, diety, ćwiczenia, fitness, nadwaga ? Vitalia.pl
Kolezanka mi ostatnio mówiła i chyba sie skusze i wykupie sobie dietke na miesiac. Zrobiłam darmową analize, chciałabym zgubic 5kg, wyliczyli mi, ze mam na to 2 miesiace.

najpierw objada się lodami i frytkami a teraz myśli o diecie :Oczko: :hahaha::hahaha::hahaha:

Wiadomo:Oczko:

czesc babolki

dzis pobudka o 4:lup:
k do pracy a ja juz sie nie kladlam
ogarnelam kuchnie i tyle

poczytalam ale nic nie pamietam:Szok:tylko marudzaca andzie:Oczko: kobito z czego ty sie chcesz odchudzac?? nie bierz zadnych srodkow,moim zdaniem wszsytkie zawieraja jakies swinstwa
goska milego weekendu u tesciow...ty to chyba jedyna nie narzekasz na tesciowa

dostalam okres i powiem wam,ze jestem zawiedziona:le: szczerze,a to dlatego,ze niepotrzebnie sie troche nakrecilam:(

Witam!

Cafe tulam! Czlowiek bez sensu sie nakreca, a potem jest smutno! Ale co sie odwlecze ... Bedzie dobrze i niedlugo bedziemy zachwycac sie mala Basia :)

Andzia wspolczuje nocy!
Co do Vitali to ja sie tam kiedys zalogowalam i sa tez fajne grupy dyskusyjne. jakos razem latwiej. Tez myslalam o wykupieniu tej diety, ale boje sie, ze wydam kase, a potem nie ebde sie stosowala do zalecen :(

Ale sie nasmialam z tekstow dzieciowych :hahaha:
Warto je zapisywac, bo potem sie zapomina. Pamietam jak droczylam sie z moja chrzesnica jak miala wlasnie ok. 3 lat. No i nie chcialam jej odpuscic, w koncu ona siadla popatrzyla tak na mnie i mowi: " no ja rozumiem, bo jestem mala, ale Ty taka stara i taka glupia" :sofunny:
Powalila mnie wtedy i nie wiedzialam co powiedziec.

Cześć MAgda:)

Fajnie, ze Michał dał sie wyspac:yes:
Kłuja mnie rozwala, ja jak byłam mała mówiłam na choinke chochina, kazałam sobie odciąć gałązke i z nia spałam::):

Powiem szczerze, ze nie potrafie sobie wyobrazic CIebie nie dopinajacej sie w spodnie. Naprawde.
A na diete sie zdecydowałam i wykupie, 50 zł na miesiac to nie jest jakiś duży wydatek, zobaczymy co z tego będzie.
Oczywiście mogłabym ograniczyć słodycze, nie jeść wieczorami itp., tez bym pewnie schudła, ale potrzebuje jakiejś większej mobilizacji. Obliczyli mi diete, ze bede chudła 0,5 kg tygodniowo, wiec bez zadnych drastycznych spadków, dzieki czemu mam nadzieje tę wagę utzrymać dłuzej

czesc dziewczyny, no ja juz wstalam po nocy.....trzeba ugotowac jakis obiad a tak mi sie nie chce....

no wczoraj dowiedzialam sie ze druga dziewczyna u nas w pracy jest w ciazy a jak jest sie w ciazy nie mozna pracowac na noc wiec teraz bedziemy obskakiwac caly czas nocki no chyba sie zastrzele....i jeszcze jedna sie stara o dziecko i jak jej sie uda to chyba bede siedziec caly czas w pracy....

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

w zwiazku z tym ze mamy juz dwie ciezarne a nie chca nikogo przyjac to sie nie nastawiam na zadne wyjazdy bo pewnie nie dostaniemy urlopow, tylko patrzec jak jedna pojdzie na l4 bo juz jest w 4 miesiacu a druga jest po powaznym wypadku samochodowym i boli ja caly czas glowa tak bardzo ze bierze tabletki bardzo silne a wiadomo ze w ciazy to lepiej nic nie brac wiec bedzie siedziec w domu......

musialam sobie troszke ponarzekac....

ale zeby nie bylo ciesze sie jak cholera ze sa w ciazy.....

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

Justynka o matko! Nie ma wyjscia jak tylko tez zajsc w ciaze!!!

Andzia no milo, ze nie wyobrazasz sobie mnie niedopinajacej spodni, ale niestety ja tyje przede wszystkim w udach i przez nie portki mi nie wlaza :((((
Kusisz mnie ta dieta. Tez mam ochote wykupic, tylko w przyszlym m-cu, bo teraz jestesmy splukani :(

Ja czekam na to, zeby snieg sie stopil, 5 min naa piechote od domu mam stare boisko i tam mnostwo ludzi biega. Juz tam raz bylam.

Justynka pomyślałam dokładnie tak jak Magda, trzeba szybko zajść w ciąże::):
A za nocki więcej Wam płacą?

Magda
w sumie to mogłąbym CI przesłać tą moją diete, ale ona jest indywidualnie dopasowana do kazdego, kolezanka, która mi ja polecała mówiła, ze zaznaczasz jakie jedzenie lubisz, czy masz czas gotoac itd, wiec chyba lepiej, zebys miała jednak swoja.
Ja tyje najbardziej w brzuchu i biodrach.

Andzia dieta jak jest indywidualna to bez sensu ja stosowac. Tym bardziej, ze lwasnie ja czesto nie mam czasu gotowac itp. Zamowie sobie. Ale dzieki za dobre checi :))))

Justynka ja po doswiadczeniach z poprzedniej firmy wiem, ze trzeba patrzec tylko na siebie. Moze brzmi to troche egoistycznie, ale w pewnych sytuacjach nie mozna inaczej.
Wiec trzymam kciuki za dzidziolka :)

andzia
magda_79
Andzia dieta jak jest indywidualna to bez sensu ja stosowac. Tym bardziej, ze lwasnie ja czesto nie mam czasu gotowac itp. Zamowie sobie. Ale dzieki za dobre checi :))))

)

Dlaczego???

Jejku, dopiero widze jak bez sensu napisalam :lup:
Chodzilo mi o to, ze skoro jest to dieta indywidualnie dostosowana do Ciebie to nie ma sensu, zebym ja ją stosowała :)

magda_79
andzia
magda_79

)

Dlaczego???

Jejku, dopiero widze jak bez sensu napisalam :lup:
Chodzilo mi o to, ze skoro jest to dieta indywidualnie dostosowana do Ciebie to nie ma sensu, zebym ja ją stosowała :)

:Oczko: