Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie...u nas pogoda też do d... wieje, leje...brrr :snow:, Ł. będzie w domu dopiero koło 20 :(( więc mam nadzieje dziś na wasze towarzystwo :friends_forever:

Andzia co jest kochana? mam nadzieje że już lepiej?:Całus:
Gosia a co to za porządki, czyżby już świąteczne... :Oczko:

a ja właśnie patrze na allegro za zabawkami, bo pewnie niedługo będą się wszyscy po kolei pytać co Amelce kupić pod choinke, a wolałabym jednak coś przemyślanego...ale i tak nie mam pojęcia co by ją mogło zainteresować:)
Andzia a jak licytacja stoliczka?

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Już mi troche lepiej, ale co się nawkurzałam, to moje!!!
Od samego rana wszystko pod górke...
K. zostawił przy drzwiach wyjściowych śmieci do wyniesienia i reklamówke z chlebem starym-zawsze poiweszamy takiej pani na płocie dla kur. Nie pierwszy raz to zostawił. No i te dwie małpy oczywiście wszystko rozsypały:Wściekły::Wściekły::Wściekły:
Teraz mój kochany mąż ma ,śmieci i chleb na biurku, może w końcu nauczy się je systematycznie wynosic, a nei zostawiac przy drzwiach:Wściekły::Wściekły::Wściekły:

Anielinka ja chciałam kupic dziewczynom wózki dla lalek. Podoba mi sie tez ten miś, którego pokazywałaś i stolik edukacyjny.
Uwierz mi, że jak pójdziesz do sklepu, to na pewno coś wybierzesz!!!
Fajny jest tez ten warsztat z narzedziami, chyba gosia go ma, super!!!
Zjeżdzalania do kulek tez super.
No ja to bym chciała wszystko, tylko nie wiem za co i gdzie to pomieszcze.

Dla Staśka chcemy kupić laptopa i oczywiście traktpora, bo w liście do Mikołaja były same traktory, z pługiem, z bronami i Bóg wie z czym jeszcze:Histeria:

Nareszcie moge usiasc. Mlody spi, ale dzisiaj znowu mial problem z zasnieciem. Standardowo mecza zebole, a do tego ma nosa zapchanego i ciezko mu sie oddycha. Zasnal dopiero u nas w lozku, ale udalo mi sie go przeniesc do jego lozeczka.

P. na treningu, a ja powinnam zabrac sie za prasowanie. Ale chyba na jutro to przeloze :)

Ja tez zawsze dzieciakiom starszym kupuje gry, puzzle itp. Mojemu chrzesniakowi, ktory w marcu skonczy 6 lat jeszcze nie kupilam "normalnej" zabawki :) Ciagle gry i zabawki edukacyjne :lup:

Andzia jakie Stasiu ma ulubione gry? Co prawda jest mlodszy o rok od mojego Kacpra, ale skorzystam z Waszej podpowiedzi.

I ja dopiero zasiadłam, dzieci mnie dzisiaj wykończyły, ale pozytywnie.
Cała trójka sie dzisiaj bardzo fajnie razem bawiła, STasiu był psem, szczekał i gonił dziewczyny po czworakach, te oczywiście uciekały i piszczały jak szalone. Potem był kotem, biegały za nim i wołały cici cici, dawały mu miski, zeby pił mleko, no komedia. !,5 godziny tak szaleli, pozniej Stachu rozłozył wielka kołdre na ziemi i wszyscy padli na niej jak muchy:D

Magda z ostatnich hicioró moge polecic: Pedzace żółwie i Piranie atakują. Obie sa od 5 lat bodajże. A jeszcze niedawno kupiliśmy mu Rummikub Junior, też fajne!!!