Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!
Ja już po przymiarce:) Sukienka pasuje idealnie tylko przy biuście muszą trochę wszyć:) Jak mnie zesznurowały to nawet talia mi się odnalazła :hahaha:
Magda gratuluje zdania testu nasza strażaczko!!! A co do Michałka, to on smoczka nie chce??? Ja wiem, że nie chciałabyś pewnie teraz wprowadzać ale może to jest jakieś wyjście..
Andzia ale kicha z tymi noclegami...

Bedziemy probowali z butla, ale to juz za mada bestia i nie da sie go tak latwo oszukac.

My po spacerku, zlapala nas ulewa, ale jak juz bylismy przy samochodzie.
A przed chwila Misiek prawie sam usiadl. Zatrzymal sie w momencie z ktorego przy cwiczeniach sam juz siada, ale byl na nierownym i sie przechylil. Normalnie przestalam oddychac jak to robil. Juz wiem, ze teraz to pewnie kwestia kilku dni :yuppi:

Magda :brawo: dla Michałka za coraz lepsze siadanie :brawo: zobaczysz niedługo będzie ciągle siadał... mój Kuba teraz siada jak zasypia, jak zmieniam mu pieluchę, co chwile... w ogóle ma ostatnio tylllllle energii!!!:36_2_25:

A co do pokazania zdjęć ze ślubu to się jeszcze zastanowię, bo wy takie chude glisty wszystkie, że mi wstyd...

Hej laski,
u mnie masakra, dziewczyny dają taaakiego czadu, marudza, nie śpią, jestem wykończona. A miałam odpocząć przez ten tydzień:Kiepsko::Kiepsko::Kiepsko:
Popołudniu poszliśmy do znajomych na gofry, siedzieliśmy na tarasie, a dziskusy wariowały. W pewnym momencie Maryśka wstała przy stoliku i zrzuciłą szklankę, oczywiści sie zbiłą, kalecząc jej stópke. Achhh. Oczyściłąm ranki, krew za długo nie leciała, ale trezba sie było zaraz ewakuowac, bo wszedzie pełno szkła...normalnie nie mozna nigdzie z nimi pójść:cry::cry::cry:

A noclegu nie znalazłąm, wszedzie wolne dopiero w sierpniu. Jedynie to Niechorze, ale 350 zł to troche mi duzo...
Jeszcze jutro bede dzwonic, a jak sie nie uda, to zarezerwuje pierwszy tydzień sierpnia w Dzwirzynie, domek dwupokojowy za 190 zł. A tak sie juz napaliłam...Tym bardziej, ze teraz ładna pogoda...

gosiammm
Magda :brawo: dla Michałka za coraz lepsze siadanie :brawo: zobaczysz niedługo będzie ciągle siadał... mój Kuba teraz siada jak zasypia, jak zmieniam mu pieluchę, co chwile... w ogóle ma ostatnio tylllllle energii!!!:36_2_25:

A co do pokazania zdjęć ze ślubu to się jeszcze zastanowię, bo wy takie chude glisty wszystkie, że mi wstyd...

Durna babo!!! Bedziesz pieknie wygladac i bez zdjec to mi sie nawet nie pokazuj!!!

A co do energii to Michał tez ostatnio ma jej tyyyyle! Normalnie jakas metamorfoza, jakby ktos mi dziecko podmienil :)

Gosia to musialy byc jednak placki odchudzajace ze ladnie wygladasz, a tak serio to mowilam ze w pieknej sukni slubnej nawet kilogramy znikna bedzie super
Magda brawa za postepy Michalka, zobaczysz z e lada chwila bedzie siedzial i smigal na czterech a moze od razu na dwoch :smile_move:, to pogody na jutro
Andzia dobrze ze Marysi nic sie nie stalo, to rozrabiaka jedna

http://parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/P9280406.JPGhttp://suwaczki.maluchy.pl/li-31234.pnghttp://s2.pierwszezabki.pl/009/0092369a0.png?3641

http://www.nadmorzem.net/
Magda ja korzystałam z tej stronki, ale widze, ze większosc sie powtarza.Niemniej jednak dziękuje za dobre checi:Kiss of love:

rena a to łobuz z Bartka:) Czuje, ze by sie szybko dogadał z moimi zołzami. O ile by się ich nie wystraszył:lol:
Niektóre dzieci dziwnie na nie reaguja, dwie takie same istotki atakujące z dwóch stron:Oczko:

Magda ja tez bardzo chciałabym sie z Wami spotkac. Juz sie strasznie napaliłam. Nie ukrywam również, że licze na Twojego P., co by zaraził mojego K. miłością do sprzątania:Oczko:

A Michaś pewnie byłby w szoku. Ja czasem mam wrażenie, że jak któraś z dziewczyn przegląda się w lustrze, to sobie myśli:"Znowu ta siora. Nawet do kibla za mną przylazła:Oczko:"

andzia
Magda ja tez bardzo chciałabym sie z Wami spotkac. Juz sie strasznie napaliłam. Nie ukrywam również, że licze na Twojego P., co by zaraził mojego K. miłością do sprzątania:Oczko:

A Michaś pewnie byłby w szoku. Ja czasem mam wrażenie, że jak któraś z dziewczyn przegląda się w lustrze, to sobie myśli:"Znowu ta siora. Nawet do kibla za mną przylazła:Oczko:"

Hehe! Moze P. jakies fluidy przesle :hahaha:
Ja nie moge narzekac, odkad ma wolne to ani razu nie odkurzalam. Oczywiscie dzielimy sie praca, ale o nic nie musze prosic i jest o wieeeele latwiej jak razem wszystko ogarniamy.

Mi sie snilo kilka dni temu, ze jestem w ciazy i mam miec blizniaki, a konkretnie dziewczynki. Hihihih! I wiem, ze szybko do Ciebie dzwonilam, zebys wozka przypadkiem nie sprzedawala :hahaha:

magda_79
andzia

Hehe! Moze P. jakies fluidy przesle :hahaha:
Ja nie moge narzekac, odkad ma wolne to ani razu nie odkurzalam. Oczywiscie dzielimy sie praca, ale o nic nie musze prosic i jest o wieeeele latwiej jak razem wszystko ogarniamy.

Mi sie snilo kilka dni temu, ze jestem w ciazy i mam miec blizniaki, a konkretnie dziewczynki. Hihihih! I wiem, ze szybko do Ciebie dzwonilam, zebys wozka przypadkiem nie sprzedawala :hahaha:

:whistle::whistle::whistle::whistle::whistle::whistle::whistle::whistle::whistle::whistle:

A P. zazdroszcze!!!