Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam popołudniowo:) o matko wieczornie witam (własnie spojrzałam, że już ciemno;))
U nas dzień udany, koleżanka z chłopakiem wpadła do nas posiedzieliśmy, pogadaliśmy:) teraz zjedliśmy kolację i zaraz uciekam do wyrka:)
Andzia mam nadzieję, że to rozwolnienie Zosi to jednak po antybiotykach! Marysi życzę zdrówka, no i mam nadzieję, że Stasia chrostki to "tylko" jakieś uczulenie czy coś a nie półpasiec!!! Ehhh kobietko normalnie już nie wiem co mam ci pisać, niech pójdą już te wszystkie choróbska od was!!!
Justynka super, że niedługo masz urlop i sobie odpoczniesz!! Podziwiam Cię, że dajesz radę małym się opiekować i do tego pracę masz na zmiany!
Veronica super, że Marcelkowi nic nie jest po bebiko, ale obserwuj bo to nigdy nic nie wiadomo...no ale przecież wiesz najlepiej co dla Marcelka dobre!
Cafe a ty babulcu gdzie się podziewasz??? Pewnie pisałaś, ale ja nie pamiętam:lup:

Małemu strasznie ciężko dzisiaj było zasnąć... płakał rzucał się... coś musiało go męczyć...ale za to w dzień był kochany bardzo:)

Dobry wieczó...
Ł. dziś wrócił o 13, pozniej pojechaliśmy nad morz na spacerek...i lody:) a na wieczór poszliśmy do brata na grilla, także dzień udany:)
Magdaślicznie wyglądałąś, młoda para również...dobrze że chociaż troszeczke się pobawiliście, Michaś widze na drugim zdjęciu jadł i zapijał Smirnoffem:))
a spacerówke kupiliśmy Chicco Multiway.
Veronica u mnie od kilku dni jest to samo z jedzeniem u Amelki, mleko pije kaszki też troche zje, ale z obiadkiem jest strasznie kiepsko, kombinuje jak moge, gotuje jej moją zupe, daje słoiczki z różnymi smakami... może da się wcisnąć kilka łyżeczek i to wszystko. W porównaniu z tym co jadła wcześniej to kropla w morzu, niewiem co jej jest...czyżby to zęby...
Andzia a może Zosi tą sraczke teściówka przyniosła, czy raczej nie???

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Andzia tule mocno!! Sil kochana i oby jutro bylo lepiej!!!:36_1_67:
Justynka ja tez podziwiam,że wszytsko tak ogarniasz...
Anielinka ja kombinowalam, że przez zeby ten wstret do obiadków a wydaje mi się, ze łyżeczka po prostu podraznia dziąsła i dlatego nie chce...zobaczymy jutro...
Gosiamm obserwuje cały czas...ale póki co jest ok...w razie "w" mam jeszcze opakowanie nutramigenu, ja zmienilam bo lekarka na ostatnim szczepieniu sugerowala, żeby sprobować...
Normalnie dzisiaj maly cały dzień taaak jęczał,ze bylam u schylku wytrzymałości i ciepliwości...nie wiem dlaczego taaaka newrwowa jestem...z tego co pamiętam to w pracy tez bylo cięzko z dzieciakami i to 30 naraz ale jakos lepiej dawalam rade i znosiłam wszelkie histerie itp. tak totalnie bezz nerw!! Oby jutro bylo lepsze...G wyjeżdza a ja sama...i mam masę rzeczy do zalatwienia,az mi sie nie chce wstawać!!
Andzia przepis:
skaldniki/;
-mięso z kurczaka(2 filety)
-2 cebule
-1 papryczka chili albo kika suszonych
-przyprawa curry
-paprtyka ostra szczypta i papryka slodka szczypta
-oliwa
-przyprawa warzywko
-sol, pieprz do smaku
Mięso na paseczki,podsmażamy na oliwie i obspujemy cuury, podsamażamy, dodajemy cebulę, dusimy, póxniej reszte przypraw, podajemy z risootoo albo kaszą kuskus :). Potrawa dosyć ostra!!
Dobranoc, zmykam...

Witam wieczornie!
Andzia z tym rozwolnieniem to tez od razu pomyslalam o tesciowce!!!
Mam nadzieje, ze jednak noc bedzie ok i jutro po wszelkich dolegliwosciach nie bedzie sladu!

Justynka a ja nie uwazam, ze przeplacilam za sukienke. na zdjeciu tak dobrze jej nie widac. Przymierzalam ich mnostwo i niestety w tych tanszych gorsze bylo wykonczenie i material juz nie taki super. No, ale i tak w wielu miejscach nie bylam i moze jednak znalazlabym cos tanszego :(

A ja jeszcze nie napisalam, ze na weselu tak zalowalam, ze nie moge sobie pozwolic na drinka.
Pan mlody to najlpeszy barman w Polsce (mistrzostwo Polski) sprzed kilku m-cy!!! Nie chodzi tu rzucanie butelkami, ale o robienie drinkow i znajomosc sztuki barmanskiej. Oprocz, typowo rozstawionej na stolach wodki byl bar i tam barmani od niego z knajpy robili super drinki, kolorowe, jakie tylko sie zamowilo! No i byl pokaz barmanski - rzucanie butelkami, ogien itp. Suuuuper!

magda slicznie wygladalas....bardzo mi sie podoba....i naprawde szkoda,ze nie mogliscie zostac dluzej:(
andzia no nie moge..... daj znac jak nocka....mooooooooocnoooo trzymam kciuki,zeby to nie bylo nic powaznego....:36_3_15:
anielinka ale zazdroszcze ci morza.....my mielismy jechac....ale nie buylo pogody ....a teraz oczywiscie pogoda sie robi to my srednio z kasa....(przyznam sie ,ze pieniadze ktore mielismy na wyjazd poszly na nowy komputer:( )
vercia pochwaly sie nalezaly na pewno....jak slysze co ty potrafisz zrobic to :o_master:
goska olek marudzi a raczej krzyczy co wieczor i w nocy tez budzi sie doslownie z krzykiem....wiec jestesmt totalnie niedospani - wczoraj padlismy uwaga.....o 20.30!!!:36_19_1:

Witam!
U nas wstretna pogoda, leje i chyba za cieplo nie jest. mam nadzieje, ze sie przejasni.
U nas nocki ostatnio w miare, tzn. pobudki co 3 h. Michał tez budzi sie ostatnio z krzykiem, az ciezko go uspokoic, wlasciwie tylko cycek go uspokaja :(

Gosia brawa dla Kubulka za tak pieknie przespana noc!
Chcialabym tak chociaz raz. Najgorsze, ze Michał teraz wstaje 6-6.30 i nie moge odespac rano jak kiedys.

Witajcide!! Zosia najlepsze życzenia:36_3_1:
U nas nocka tez ok! dalam młodemu kołderke i spal do 6-30:uff: G pojechał...a ja wywinelam numer, nieeezlky numer...bosze jaka ja jestem bezrozumna!! Wzruciąlm dzisiaj rano pranie , biale reczy...a wczoraj wieczorem jak ogarnełam chatę to wzrucilam rozowy dywanik do pralki, dzisiaj jak wlączyłam pralke to wyciągnęlam wszytko ró,zowe:lup: w tym moja ulubiona biała kurteczka :lup::lup:Ja mam chyba ahdh!! latam, i nie myśle w ogole!!! dobrze, że bielizna barwnika nie przyjęła, bo dostałam od G. :uff:
Zrobilam sobie racuchy z jablkami na sniadanie i wcinam!! Zapraszam :).

Moje bestie zasnęły, nie wierze, ze razem!!!
Nocka do d..., spałam max 2 h, Magda ja nie wiem jak Ty dajesz rade tak codziennie. Marysia tak płakał, ze trzeba było ją cały czas nosic.
Zosia nadal ma rozwolnienie, dzwoniłam do lekarki, kazała obserwowac, czy nie ma objawów odwodnienia itd:lup:
Jestem wykończona dziewczyny. Psychicznie nie tak bardzo, bo juz sie przyzwyczaiłam, ze u nas wciaz pod górke, ale fizycznie ledwo daje rade...

Vercia ale sie nasmiałam z tej pralki, sorry:D

Witajcie kobitki!!!
U nas była dziś pobudka o 5...ledwo co wstałam bo tak spać mi się chciało, ale wypiła butle i spałyśmy do 9...u nas pogoda okropna, ciemno i deszcz leje:(:no1:
Magda a ten fotelik to w sklepie kupujecie?, bo my naszą spacerówke obejrzeliśmy w sklepie, a zamówiliśmy przez allegro bo była o 130 zł tańsza:) a te foteliki coneco zenith też oglądałąm, bardzo fajne też mi się podobają...no ale to chyba w przyszłym miesiącu, bo i tak niewiem jak przeżyjemy do piątego:36_6_5:
Vercia no to nieżle załatwiłaś to pranie:( ja też bym się wkurzyła...
Andzia trzymaj się dzielnie dobra kobieto!!!
Biore się za zamówienie zaproszeń, bo widziałam takie na allegro ze zdjęciem dziecka...
acha a jak kupywałyście świece i szatke to jaki jest koszt w sklepie? bo też patrzałam na allegro, to koszt z przesyłką za obie rzeczy to ok. 50 zł...więc niewiem czy mało czy dużo...

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif