Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

siostra nie dala namowic sie na nalesniki ale o 14 zabrala mlodego na spacer....pozniej przejela go moja mamuska takze do hiszpanskiego mialam luuuuz:taniec1: wiec jak sie wzielam to w 1.5 h posprzatalam i nawet 2 okna machnelam.....
przyszlam,olius wykapany....tatus sie spisal
teraz juz spi ....K za chwile tez zasnie....i ja ziewam - wychodzi codzienne wstawanie o 5.....

Jestem po mega dlugasnych zakupach. ale o tym pozniej!

Andzia nie wiem nawet co napisac o Twojej tesciowej, ona jest kompletnie niereformowalna i bezmyslna!!!!

JAk K. sie czuje?
Co z Twoimi wynikami? Anemia?

Gosia przepiekna sukienke wybralas! Mi tez sie podobaja takie proste bez jakis udziwnien!

Cafe ale mialas dzisiaj luzzz! :)

Vercia wspolczuje kolejnego weekendu bez G. Moze chociaz niedziela bedzie super!

Rena jak kregoslup? Posprzatalas?

no i ja do was w końcu zasiadam...ehh..szkoda gadać...mialam robic pazury ale marcel 5 razy wstał z płaczem:glass: ...przy cieście...rozstroila mi sie gazowka..tzn. gazówka jest na prąd, oczywiście chwilowo zabrali i zwazyla mi sie jedna masa:grrrrrr: poczekalam i zrobilam jeszcze raz! Ciasto gotowe, chłodzi sie w lodówce. Niby bez pieczenia a roboty kupa!!Posprzatałm kuchnię, obżarłam sie krówka, masami i az mnie mdli...bleeee...inic już nie robię!! Najwyżej jakprzyjdzie teść tobędę sprzątala:takwyszlo: Gorzej z pazurami, bo mamy miec gości...ale grunt,ze mam ciasto!!
Andzia wszystkiego naj dla Zosi!! A dlaczego do Instytutu hematologii/?Nigdy nie słyszalam o takim???:noooo:
Gosiamm sukienka piękna!
Magda jak zakupy???
Rena super, że masz pomoc ze strony córy!!!
Cafe fajnie, ze mialaś chwile spokoju na posprzątanie...:)

My jestesmy padnieci. Od 13 do 18.30 jezdzilismy po sklepach. Zle sie z tym czuje, bo mlodego ciagalismy ze soba i nie byl na spacerze :(
Wroxilismy do domu, szybkie ogarniecie Michała, cyc i pojechalam jeszcze do jednej galerii handlowej, bo butow nie moglam znalezc. O 21 wrocilam z butami, nie do konca sa takie jak chcialam, ale lepszy rydz niz nic. Wykonczylo nas to wesele fizycznie i finansowo. Debet u P. na koncie powieksza sie w koszmarnym tempie, u mnie juz pustki :(
Ide spac, bo jutro trzeba wstac bardzo wczesnie, musze sie przeyransportowac do rodzicow, bo tam mam fryzjera na 9 rano. Buuuu!

Skończyłam!!!
Upiekłam Snickersa i bananowca.
Rano mama zabiera mi dziewczyny, a ja bede robic słatki, mięcha itd.

Zosia dziękuje za wszystkie zyczenia. Jeszcze tylko musze ustalic date imienin Marysi:D

Z moimi wynikami napisze, jak sie wszystko wyjaśni, lekarka troche mnie nastraszyła, w pon. musze powtórzyc jeszcze badanie krwi, mam bardzo mocno podwyzszone krwinki białe. I powiększone węzły chłonne:(
Ale bedzie dobrze!!!

Dobrej nocy wszystkim, a Madziowej rodzince udanej imprezki jutro!!!!

Witajcie:)
Magda miłej zabawy:) mam nadzieję, że Michałek da wam się jak najdłużej pobawić! a co do debetów to my Magda też na debecie:/ masakra jakaś:/
Andzia spóźnione życzenia dla Zosi:) i poproszę przepis na bananowca;) ehhh 15 lipca przymiarka mogłabym schudnąć do tego czasu... ale jeden bananowiec nie zaszkodzi:) heheh A co do Twoich wyników, to mam nadzieję, że wszystko w porządku będzie kochana!!! Trzymam kciuki!!!
Cafe fajny dzień miałaś wczoraj! Ja wszęzie wczoraj z małym, co prawda tata się nim zajmował, a mały był taki grzeczny, że nadziwić się nie mogłam:)
Rena miłego wypadu!!!

witam sobotnio

magda udanej zabawy:36_3_15:
andzia a ty babo wreszcie i o siebie zabdaj!i koniecznie daj znac co i jak z tymi wynikami!

ja od dwoch godzin ganiam za olkiem....upodobal sobie najbardziej kanciasta rzecz w calym mieszkaniu....lawe....i ciagle sie na niej wspina:36_19_1:

rena u mnie kwiaty powedrowaly na gore bo tez juz mi mlody podjadal:)

moj tato robil przewczoraj rogaliki.K wrąbał połowę:) ogolnie to nie przepada za slodyczami ale tak mu zasmakowaly ze zazyczyl sobie na weekend.....
ale najpierw musimy jechac na zakupy bo pustki.....
a o kasie to juz nie mowie....dla mlodego zdrozalo doslownie wszsytko...
dobrze,ze teraz za gaz nie bedzie taaaaaaaaaaaaaakich rachunkow

cafe82
gosiammm
Witaj Cafe:)
ale u nas się rozpadało, ale nawet trochę się ciesze, niech popada na nasze warzywka na działce:)

no moi rodzice tez tak mowia:)

wreszcie udalo sie nam spisac...jak za starych,dobrych czasow:hahaha:

Tak:)
a Kuba już śpi ehhh no o której nie wstanie to maks o 8 chce iść spać... może gdybym wyeliminowała tą jego drzemkę tak rano spałby dłużej.... ale nie mam siły z tym walczyć;) może sam się z czasem przestawi:)