Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Jedne dzieci szybciej chodzą, inne szybciej mówia.
Stasiu wszystko robił bardzo wczesnie, raczkował, chodził(a raczej biegał), a mówić zaczął dopiero po 2-gich urodzinach. I tez mu sie teraz buzia nie zamyka:)
Czasem potrafi mnie zagiąć takim pytaniem, ze musze odpowiedzi szukac w necie:Oczko:

Hellooo....no i ja sie dzis witam...
u nas slonko swieci, ale wiatr zimny wiele, koncze gotowac nasze obiadki i chyba tez pojdziemy na troche...
Andziagratuluje 1000 stronki, wlasnie tak myslałam ze to ty chyba ja zaliczysz...no i prosze:))
ehhh ja myslałam ze jaK przyjdzie wiosna to juz u ciebie nie bedzie zadnych chorób, no i sie myliłam :no1: szkoda ze na spacerek nie mozesz isc.:( zdrówka dla całej trójcy!!!
veronica a jak u ciebie ze zdrowkiem???
rena jak plecy?
justynko Olus boooski, ale czym ty go karmisz ze taki pyziolek z niego :Oczko:
Magda to dobrze ze sie wygadałas wczoraj, moze to cos pomoze, bo mi ostatnio pomogło i to bardzo:36_6_5:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

anielinka i u mnie wiatr....ale juz ponad 2 h pochodzilismy....
vercia postaraj sie troche przespac ....moze sie uda
magda trzymam kciuki,zebys cos wybrala....a rozmowa na pewno duzo dała....nie ma jak oczyszczenie atmosfery...
andzia dla ciebie niezmiennie zdrowka i sił

moje chlopaki teraz jedza to samo:hahaha: gotowane miecho i ryz:hahaha:....sie wlasnie robia:)gotuje wiecej ryzu bo chce zrobic na deser za owocami...moze mlody polubi....

My już po spacerku, pochodziliśmy dwie godzinki:) mały troszkę się przespał... Nie wiem co on ostatnio kombinuje ale jakiś taki...grzeczny jest;) obawiam się, że jak tylko przyzwyczaję się do tego faktu on znów swoje różki pokaże;)
Cafe przynajmniej nie masz problemu z obiadem:) byle sobie chłopcy z talerzy nie wyjadali;)

Gosia tylko nie mow Kubie, ze jest taki grzeczny, bo pomysli, ze narzekasz :). Spacerki juz bez alarmow?
U nas niestety dalje marudzenie. Dzisiaj pochodzilismy 1 h i juz byla taki spiacy, ze musielismy wracac, bo w wozku nie zasnie.

Cafe moze K. polubi gotowane to bedziesz miala mniej roboty :hahaha:
A Ty to pewnie tylko warzywka i nic wiecej, co?

Hahaha Cafe bo ja Kubę już znam, jak tylko matka do dobrego się przywyczaja to ten fik i już marudzenie włącza:) ale nie narzekam... kochany jest strasznie:)
Magda marudzenie na spacerkach jest....okazjonalnie;) przeważnie jak jest zmęczony... ale że siedzi przodem do mnie to zawsze widzę kiedy zaczyna go męczyć oglądanie, a chciałby się kimnąć i wtedy robię mu oparcie na leżąco i prędzej czy później zasypia:)