Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Hej!
U nocka w standardzie. Ledwo na oczy patrze. Mlody teraz odpsypia. JAk sie obudzi to jedziemy do moich rodzicow, P. pojechal na mecz. Jeszcze przed wyjsciem zdazyl mnie wkurzyc. Cos nam sie ostatnio nie uklada :(((

Gosia, Vercia pieknie wygladalyscie!!!

Gosia powodzenia na rekonansie :)

Cafe jak zoladek? Lepiej?

Vercia jak sie czujesz? Zauwazylam nutke zalu, ze tesc nie przyszedl :hahaha:
Super, ze G. tak Was obkupuje!

Andzia jak tam wczorajsze wyjscie?

Rena odpoczywaj! Zagonilas mloda do sprzatania???

My po spacerku...w sumie to jak się szykowalam to byłam w dobrej formie...ale jak oblecialam miasto i wrocilam to od razu temp 38 :(...spacer musial być bo ten moj bąbel zwariowałby w domu...teraz nie może wysiedzieć...
Nawet obiadu nie chciało mi sie robić...zrobiłam rosól a dla młodego, młode ziemniaczki z maslem i koperkiem...chyba dokuczaja jemu zeby bo o wszystko trze buzią i wszystko do niej wklada...
Magda witaj w klubie ja tez nie wyspana i juz mam wory pod oczami...nawet nie amm jak odespać...G. mial mieć wolne ale przyjechal jeden, drugi klient i d...a!!!
Jka bylan na mieście to kupiłam mlodemu fajna pidżamę do spania...bo nie mam spiochów już na niego.....

Cześć wszystkim...
u nas nocka stadard...czyli ok:) dzionek świetny, pogoda ładna, co prawda nie jest tak gorąco jak ostatnio, ale słonko świeci i i nie ma wiatru...
Magda to tak jak u nas, też nie za bardzo ostatnio się układa, jeszcze ze sobą nie gadamy, tylko jakieś tam...podam weź Amelke itp. ehh ci faceci...
Veronica no, no no...niezły zestawik ci mąż zafundował:) suuuper masz, tylko pozazdrościć...
Gosia jak tam przymierzanie poszło???masz coś na oku?
Andzia hoop hoop...jak tam wypad? udał sie?

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Witam popołudniowo:)
Cholercia napisałam posta i mi się skasował:/
Ja się zakochałam! W sukience się zakochałam!! Na mierzeniu nie było tak źle! Sukienka taka jak sobie wymarzyłam ale niestety troszku droga:( będę kombinować żeby mieć taką ale tańszym sposobem (mama będzie maltretować jedną krawcową która szyje suknie ślubne żeby mi uszyła:))... Suknia w miarę prosta ale szczegóły robią ją wyjątkową - cała z tafty w kolorze ecru, na biuście koronka z kryształkami swarovskiego, piękna. Szkoda, że nie mam żadnego zdjęcia żeby wam pokazać... W piątek jestem jeszcze do jednego salonu umówiona na przymierzanie i zobaczymy może tam coś też wpadnie w oko...

Witam po dniu koszmaru zebowego!
MAM DOSYC!!! Caly dzien ryk lub marudzenie, spacer pol godziny i wracalam z malym na reku. Jutro bede miala niezle zakwasy od noszenia tego kolosa. Szkoda mi go potwornie :((( A zebow dalej brak!

Gosia widzisz, a tak sie martwilas. To przez to, ze tak mocno trzymalysmy kciuki za ten rekonesans :))) Szkoda, ze nie masz zadnej fotki tej sukni!

Dziewczyny, jak Wam mija weekend? MAm nadzieje, ze lepiej niz mi!

witam wieczorkiem
rano poszlam na krotki spacerek, mloda w tym czasie posprzatala, chociaz nie obylo sie bez marudzenia, popoludniu poszlam z A i mlodym na spacerek do takiej nowej knajpki, mini golf jest i takie tam a drogo ze hoho i wrocilam prawie zgieta jednak za dlugo jak na mnie
Gosia super ze jakas kiecka wpadla ci w oko, czasmi tak jest ogladasz iles a jedna jest ok
Vercia do lozka marsz!
Andzia dzisiaj tez mialas wychodne
Magda,Anielinka pogodzenia z mezami zycze
Magda normalnie nawet sobie nie wyobrazam takiego dnia, jak mi cie szkoda bidulko, alez uparte Michalek ma te zebole

http://parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/P9280406.JPGhttp://suwaczki.maluchy.pl/li-31234.pnghttp://s2.pierwszezabki.pl/009/0092369a0.png?3641

U nas sobota przebiegła w miarę spokojnie:) co prawda mały po popołudniowej drzemce miał jakąś depresję poporodową ale na szczęście później wrócił mu humor:)
Magda ja nie wątpię, że wasze kciuki w poszukiwaniu sukni pomogły najbardziej:) tylko dlaczego ona taka droga???? Zdjęcie sukni mam ale robione z ukrycia;) i nie bardzo widać co i jak:/
Dzisiaj Piotrek był na egzaminie u.....księdza:) heheheh przed bierzmowaniem:) bidak się stresował a ksiądz się okazał jak wszyscy na szczęście w naszej parafii całkiem do rzeczy:)

Czesc baburki:)

Zyje, zyje, ale ledwo.
Wczorajszy wieczór przefajny w przefajnym towarzystwie, ale wróciłam po 2-giej troszeczkę podpita, a wstałam o 6-tej kaczor mnie męczył cały dzień, w dodatku pozarłam sie z K., o gówno jak zwykle i cały dzień siedziałam sama z dzieciakami...ach, szkoda gadac.
Popoludniu poszlismy na Plac Zabaw i przepekalismy tam prawie 4 godziny...
Stachu wariował z kolegami na zjezdzalni, w pewnym momencie tak zjechał, ze w połowie się przekręcił na brzuch i wylądował centralnie buzią w piachu. Masakra, myslalam, ze zawału dostane, podbieglam do niego, buzia cała w piachu, jak ja otworzył, to zobaczyłam tylko białe kulki, byłam pewna, ze zeby mu wypadły, a ten miał tik taki w buzi. Mówie Wam...

Juz ledwo na oczy widze, a musze jeszcze posprzatc cała chate, bo uwierzcie mi, mam taki syf, ze rzygac sie chce. Masakra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wszedzie okruszki, sruszki, podłoga sie klei do butów, bleeeeeee.
a w ciagu dnia nie jestem w stanie nic zrobic!!!

Anielinka Amelka po prostu przepiękna, wygląda jak z Zurnala:D Sukienka miodzio!!! Normalnie oczu oderwac nie mogłam.
Jak sytuacja z ł?

Veronica zdrówka dla Ciebie.
G. jak zwykle rewela z prezentami:)
I śliczne zdjecie, ja tez juz sie przyzwyczaiłam do Ciebie w ciemnych włosach.

Cafe
zdrówka dla Was!!!

Gosia super, ze sukienka wybrana. Wczoraj była tez moja kumpela, która ma ślub w sierpniu i opis Twojej sukienki jest bardzo podobny do tej, którą ona opisywała, tez z kryształakmi Svavorskiego, delikatne naramki, odkryte plecy. Ona zamawiała ja w Poznaniu na Strzeleckiej.
A fotke z cywilnego pamietam:)

rena odpoczywaj Kochana, zeby ból juz Cie nie nawiedzał.
Fajnie miec starsza córke, która troche w domu pomoze.

Magda :Całus:
Strasznie mi Cie zal...trzymam kciuki, zeby te zebicha w koncu wylazły.
Michał idzie z Wami na wesele?

Beata trzymam kciuki za Wasz jutrzejszy Wielki dzień. Oby pogoda dopisała i wszystko poszło po Waszej myśli.
No i najlepszego dla małego Komunisty.

Andzia foty super! Mialas piekna sukienke! Taka wlasnie bym chciala!

Poczekj jeszcze troszke i bedziesz miala pomoc przy sprzataniu tak jak Rena :sofunny:

Jak Zoska z Maryska sie wezma do roboty to Ty tylko z nozkami do gory na Parentingu bedziesz siedziec :hahaha:

A na wesele z Michałem. Posiedzimy ile sie da i do domu :((((, bo Michał + mama to jedno! Jakby on bez cyca przezyl. Poza tym jak do tej pory nikt mi w opiece nad nim nie pomogl, wiec lipa.

Witam niedzielnie:)
Andzia wyglądałaś pięknie!! Sukienka śliczna!
Co do syfu w chacie to ja wczoraj tylko po łepkach na szybkiego posprzątałam, nie miałam na więcej siły:p
Veronica, Cafe jak się dzisiaj czujecie?? mam nadzieję, że lepiej!!
Beata mam nadzieję, że pogoda u was piękna i te nasze chmury z zachodu (od rana u nas pada:/) do was nie dojdą!! Trzymam kciuki żeby wszystko się udało!

U nas noc jak zawsze, a więc nie było źle. Moje chłopaki jeszcze śpią (Kuba oczywiście już drzemka) a ja robię pastę jajeczną na śniadanie bo nic na chleb nie mamy:lup:

witam
czesc Gosia
udalo mi sie przetrzymac mlodego w lozeczku do 7 a teraz rozrabia na podlodze, wczoraj troche pochodzilam i dzisiaj troche znow kregoslup czuje
Andzia pieknie wygladalas, szkoda ze jak ja bralam slub nie bylo takich sukienek
Beata udanego dnia, wszystkiego najlepszego dla komunisty, u nas sloneczko wyszlo
Magda wyspana?
Vercia, Cafe jak samopoczucie?

http://parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/P9280406.JPGhttp://suwaczki.maluchy.pl/li-31234.pnghttp://s2.pierwszezabki.pl/009/0092369a0.png?3641

Witaj Rena:)
Chociaż jedna się stawiła na poranną kawkę:)
Zdjęcia śliczne:) Bartuś to niezły słodziak! Cudny ma uśmiech, a jak dumnie siedzi na krzesełku w knajpce, pewnie czeka na swoją porcje lodów;)
Ja paste zrobiłam, a chłopaki jeszcze śpią:) ale niech śpią im się sen należy, a matce święty spokój;)
Ostatnio Kuba zauważyłam, że to jakie sylaby mówi zależy od jego humorku, jak jest zadowolony to mówi babababa, tatatata a jak już jest zmęczony to woła mama mama i jak gdzieś jestem w pobliżu to ręce wyciąga:) aaaa i nie wiem czy wam mówiłam, że powtarza za nami "Kuba" ale mu to wychodzi jak "huba":36_15_9:

Witajcie
dołączamz poranna kawa...ja wczoraj trche odpoczęłam bo G. wziął amlego na spacer....
nockakoszmarna...mały spał ale ja z temp. to zimno, to cieplo, wstalam cala mokra i z kwadratowa glową...
Choc dzisiaj pospalismy do 10!!!! razem we trójke!!
Magda u nas znowu zębowe marudzenie, juz nie wiem jak go zająć, żeby nie ryczał....najgorzej jak jest zmęczony.....zasypia oczywiście z wieeeelkim płaczem...aż mi go szkoda!!
Andzia wygladalas przepięknie!!!!!! A jaka chudzina na fotkach!! Super!! Dobrze, że Stasiowizeby nie wypadły i, że wsio ok :).
Rena Bartuś boski, jak zawsze!!
Magda udanej imprezy!!!
Gosiamm super, ze sukienka upatrzona :;):

Witam i ja:)
Bez kawy co prawda, bo juz dwie wypiłam:Padnęty:
Jakaś przemęczona się czuję i marze o jednym dniu bez dzieci:takwyszlo:

rena Bartuś cudo, buźka aniołka, a w oczkach małe chochliki:Oczko:
Gosia u nas tez od rana popadał, a teraz wyłazi słońce.
Jaką robiłaś paste?
Veronica zdrówka!!! Dobrze, ze G, troche pomaga.

Miłej niedzieli wszystkim!!!