Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Gosia ja tez sie zgadzam z dziewczynami, będziesz slicznie wyglądala!! Ja szlam do ,slubu w ciązy i wydawalo mi sie, że wyglądam, grubo, brzydao, spuchnieta a zdjęcia wyszly rewelacyjnie i nic nie było widac...:oczko:
Magda wzięlam oscillococinum....ale i tak czuję się okropnie....
Maruda zasnęła....od 17 non stop jęczal:noooo:
Gosiamm jak Kubus czuje się w chodaku??? chodzi po całej chacie?? u nas w chodaku jest regulacja prędkości i musiałam dzisiaj ustawic na najwolniejszy!! nie nadażalam za nim ganiać!!!
a...i dzisiaj był debiut-owsianka ze sliwkami...zjadl ze smakiem:yipi:

witam wieczorkiem

hmmm....poczytalam ale kurcze niewiele pamietam:36_11_13:

zdroweczka dla verci i magdy:36_3_15:
no i dla ciebie rena:Kiss of love:

vercia .... bielizna....hmmmm......bedzie sie działo:hahaha: a na slubie wygladalas pieknie
aaaa no i nasza mala krolewne widzialam....anielinka amelka miodzio...:36_2_25:

goska marudzic mozesz,prosze bardzo ale na pewno znajdziesz cos dla siebie....i bedzie pieknie....(najwaznijeszy odpowiedni kroj....no i zebys czula sie swobodnie)

Vercia pięknie wyglądałaś:) ja cywilny ślub brałam w lipcu i wyglądałam już jak do porodu:) wrzuce za chwilę zdjęcie... A Kuba w chodaku czuje się coraz pewniej w sumie dzisiaj drugi dzień w nim siedział i coraz bardziej kuma o co w nim chodzi:)
Cafe ja też się ciesze z powrotu lata:) odrazu człowiekowi lepiej!

hoop hoop gdzie jesteście???
a my wrociłyśmy z imienin...ja obżarta fuuuj...pipijam gorącą herbatkę na lepsze trawienie...
mój pan dalej się nie odzywa...więc ja też nie...i basta!!!:36_2_14:
Veronica ślicznie wyglądałaś, tylko tak dziwnie z tymi blond włosami, bo już się przyzwyczaiłam do oglądania w tych ciemnych:))
Gosia tak jak dziewczyny piszą, napewno będziesz świetnie wyglądała, bo każda panna młoda ślicznie wygląda:)) tak dla pocieszenia-ja jak brałam ślub to też byłam gruba...a na fotkach było nieźle..:)

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Witam:)
:kawa::kawa::kawa:
U nas nocka ok, tzn mały spal do rana, ja nie,bo miaąłm zatkany nochal...:zły:
G. wrócil i faktycznie kupił bieliznę i obkupił nas troje na lato...:).Jak na faceta calkiem fajne rzeczy kupil, i jak on to mówi: staraąłem się zestawami ...hihihi...i tak mam niebieskie spodnie, żólta bluzka iniebieska torebka :;):.
Nic mi się dzisiaj nie chce!!
Magda ja knocka??
Rena jak się czujesz??
Co u pzoostalych???

Witam porannie:)
Ja już kawę wypiłam i teraz sprzątac próbuję... mam mało czasu bo o 10 jedziemy szukać sukienki:)
Dziewczyny, a jak tam nocka u was?
Kuba spał ładnie... mówię wam nie wiem kiedy zęby będą, był czas kiedy wydawało mi się, że ma białe pod dziąsełkiem, robił często kupki, marudził w nocy i wtedy myślałam że zęby idą a teraz... nic!!!

czesc kobitki

goska udanego przymierzania...i nie zakladaj z gory ze nic nie znajdziesż! no i czekam na relacje co i jak....
rena sama sobie kup i juz:hahaha: jak plecki?
vercia marcelek juz wrocil do zdrowka?
andzia a ty jak po wychodnym??

bidnego K jeszcze meczy....a i ja dziaiaj od rana na kibelku:36_19_1:....ehhhh....

Cafe zdrówka!! Mam nadzieję, że Olkowi nic nie będzie!
Veronica super że Marcelek nie ma już gorączki:)
Rena dobrze, że plecy już lepiej:)
Nawet nie wiedziałam, że Andzia miała wychodne:) ale przynajmniej jest usprawiedliwiona, że porannej listy obecności nie podpisała;)
A ja czekam na bratową i mamę a mam stresa przed tym mierzeniem sukien jakbym na jakiś egzamin szła:lup: