Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

ogarnelam troszke....wszedzie pelno kurzu....skad to cholerstwo sie bierze? musialabym ze 3 razy dziennie odkurzac a i ta pewnie nadal by sie kurzylo!

musze olka dostarczyc do mamuski bo dzis hiszpanski...a na razie to niiic mi sie nie chce:lup: musze jesczcze jakis obiad mlodemy skombinowac.....dzisiaj kuskus...z krolikiem....mam nadzieje,ze krolika nie mozna przedawkowac:) nie mam innego miesa....a kurola to nie chce za czesto dawac bo nie mam pewnnego zrodla...i cieleciny nie moge dostac...

Ja też trochę ogarnęłam, wstawilam pranie...Cafe nic mi nie mów o kurzu, my mieskzamy w domku parterowym a na podworku mamy czarną szlakę bo poki co nie mamy kasy na laubruk :(. Obok warsztat i jak tylko przejedzie samochód to aż czarna chmura leci....jak otworze okna to mam czarne parapety :(.
Ja kupuje kurola i indyka...cilęciny u mnie nigdzie nie ma...królik tylko mrożony....do tej pory po kurolu nic nie było małemu....

Cafe ja też nie jestem przekonana...ale G. sam kupił i szkoda, zeby stalo w kącie...w sumie to staram sie nie wsadzac malego na cały dzień do chodaka...mlodemu się strasznie podoba i odkąd chodzi w chodaku to jakis sztywniejszy się zrobil i na nogach stabilnie stoi...ale nie ma co przesadzać...po mojemu to on nie bedzie raczkowal bo leń jest...