Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

rena bidulo....a przecibolowego cos dostalas?nie dziala?:36_3_15:
goska mi najabrdziej podona sie zielone...baaaardzo ladne

i u mnie krzyki....mlody marudzi....ehhh.....jak nie ma K to widze,jak bardzo mi pomaga przy olku....ze czesto wyrecza....
a olek tak szybko sie przemieszcza ze trace juz cierpliwosc....co to bedzie jak zacznie chodzic to nie wiem:36_19_1:....wspina sie dziad jak tylko sie czegos uczepi....

rena_674
cafe nie umiem za dlugo stac
dobrze ze chociaz bartka nie mam przez pol dnia, on tez taki czepialski, i najchetniej bierze w lapy to co nie moze

dokładnie...moj tez....rojber....a jak mowie mu setny raz,ze nie wolno to smieje sie w głos...

no a powiedz co z tym bolem....dali tydzien wolnego i co dalej??

Hej kobietki!!!

Ja tak szybko, bo mam jeszcze kupe roboty. Jutro ide do fryzjera, a wieczorem mam wychodne:Oczko:

Moze zaczne od złych wiadomości-nie mogę do Was dojechać 17-go:cry::cry::cry::cry::cry::cry:
Stasiu ma występy w amfiteatrze, w związku z tym konkursem, w którym miał 3 miejsce, no i wybaczcie, nie mogę:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Dzień nam minął całkiem, całkiem...jest pogoda, są spacery, więc jakoś idzie!!!
Odwiedziłą nas parkowa koleżanka ze swoją córeczką Jagódką, też wrześnióweczka. Jagódka taki sam oszołom jak moje zołzy, więc było wesoło. A popoludniu poszłam jeszcze z całą trójcą na Plac Zabaw. I dzień jakoś zleciał:Padnięty:

Tak szybko, to co pamiętam:
Veronica kurcze u mnie nie ma takich kaszek, ale musze je gdzies upolowac. A co do okresu, to ja we wtorek biore ostatniego tabsa i w piątek ok. 10-tej rano mam okres. Jak w zegarku. Czyżby Agatka?:Oczko:
Jak tam Marcel?

rena współczuje strasznie bólu, szkoda, ze nie przepisała Ci zadnej masci, na pewno szybciej złagodziłaby objawy.

Gosia :o master:
Zaproszenia piękne, najbardziej podoba mi się to trzecie.
Zgłoszę się do Ciebie, jak bede miałą kolejne zadanie plastyczne do przedszkola, ja mam do takich rzeczy dwie lewe.

cafe
ja tez mam dosc tego przemieszcania sie, włążenia wszedzie, biegne za jedna, a druga juz rojbruje!!!

Justynka
fajna sukienka, ale nie na mnie:Oczko:
Co z psem?

A to moje zołzy z koleżanka:http://m.forum.parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/Obraz_0902.jpg

Andzia dziewczyny suuuuuper:) a co do spotkania, to poprostu trzeba będzie przełożyć... Pytanie tylko - na kiedy????
Magda mam nadzieję, że nocka jednak nie będzie taka zła, jak wskazują na to dotychczasowe pobudki...
Kube przed snem energia rozsadzała... podskakiwał w łóżeczku, wymachiwał rękami i płakał... ale teraz w końcu padł... zawsze jak tak ciężko zasypia to potem w nocy się budzi, zobaczymy jak będzie dzisiaj...

Dziewczyny, jeśli udałoby się przełożyć spotkanie np. o tydzień, to byłoby super:Całus:
Ale jak nie da rady, to trudno:(

Magda bidulko kochana, właśnie ta kolezanka od spacerów ma podobne problemy w nocy jak Ty(chociaz nie az taki hardcore), tez karmi cycem i mała najdłuzej przespała 4 h ciągiem

andzia zjdecie swietne...i fajny dzien za toba.....towarzystwo mialas i ty i dziewczynki:)
a co do szparagow to nie mam pojecia...

wykapalam mlodego i minute po wyciagnieciu go z wanny dzwonek- znajomi wpadli na herbate:36_19_2: ale co tam....szybciutko sie uwinelam i godzinke posiedzielismy:)kolezanka ma termin na 21 maja wiec jest o czym gadac....
olek padl szybko choc z krzykiem na ustach a ja wzielam sie za nauke...