Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

polatała troche po wczesniejszych postach , ale znów nie do nadrobienia , tyle tego jest :))
Cafe gratuluje zebolków , rosna Olkowi w błyskawicznym tempie :)) u nas wyłaza po 2 co 3 miesiace :))
Gosia poka poka swoje projekty :)) uwielbiam takie slubne pierdołki :)) swój slub sama zorganizowałam do A do Z i naprawde miałam w tym mega frajde :)) jeszcze po slubie zapitalałam do schroniska , bo zamiast kwiatów goscie mieli przyniesc karme dla zwierzaków ;) taki miałam poryty pomysł , najbardziej smiać mi sie chciało jak nasi znajomi poprzychodzili do kosciaoła z 10 kilowymi worami suchej karmy :DDDD
Andzia Ty to sie zawsze masz kobito , trzymam kciuki zeby Zosio-Marysiowy sen wrócił do normy , no i pewnie teraz too czy masz naookoło głowy jak panienki "biegają "
Veronica oby to faktycznie była tylko 3 dniówka :) u nas 3 dniówka była piecio dniowa , wiec sił duzooo , bedzie dobrze :)
Beatka wspólczuje Ci bardzo , bo przygotowania dokomunii to katorga podobno , i nie wiem jak jest u Was ale u nas zawsze kobity sie zala ze nic nie mozna do konca sprawniei szybko zorganizowąc bo inne baby maja własne pomysły i zawsze jest jakiś problem , oby juz było po ....ale napewno wszystko fajnie wypadnie :)
Madzia oby to był juz faktycznie zebol i zeby wszystko wróciło do normy :)

http://suwaczki.maluchy.pl/li-21790.png

cafe82
Anouk
dobryyyyyyyyyyyyy :)) doczłapałam sie z kawą do Was :))

noooooooooooo andzia cie wywołała babo:brawo::taniec1:

planujemy 17 sie spotkac....dacie rade??

jeny ja to bardzooooo chętnie , ale tym razem napewno nie dam rady bo troche daleko ... 400 kilosów .... no i z kasa w tym miesiacu tez lipton , juz płacimy karta kredytową .... musielismi zappłacić za Oc i Ac a ze jestesmy swiezymi kierowcami to 2000 nas to wyniosło ... ale nastepnym razem nie ma bata :))

gosiammm
A do tego boję się ciąży!!!! Matko z Kubą to jakoś to było, a teraz wiem, że o wiele bardziej będę się wszystkim denerwować. A jak znów mi się skapnie kolkowy dzidziol to depresja murowana!

i ja sie boje....ale wole miec to juz z soba....
jutro załatwiam instruktora....:)jestem umowiona z kolezanka,ktora wlasnie zdala i jezdzila z ponoc z fajnym...jest bardzo zadowolona....sprobuje zatem....

gosiammm
A do tego boję się ciąży!!!! Matko z Kubą to jakoś to było, a teraz wiem, że o wiele bardziej będę się wszystkim denerwować. A jak znów mi się skapnie kolkowy dzidziol to depresja murowana!

mysle ze nerwy sa napewno bo sie wie co i jak juz , ale Gosia pociesz sie ze znasz juz " instrukce obsługi " dzidziolów :)) ja uwazam ze przy 2 - m dzieckujuz jest łatwiej i człowiej jakos tak na luzie podchodzi i juz tak bardzo sie wszystkim nie przejmuje :)

widziałam jeszcze ze rozmawiacie na temat ciuszków ^^ u nas ostatnio odkryłam nowo otwarty sklep PEPCO , naparwde maja niedrogie rzeczy i do tego masa promocji , a w sklepie jest wszystko , dla dziecka , mamy , taty do domu i ceny naprawde kuszace ^^ za sandałki Julkow tylko 14 zł :) bodziaki po 4 zł było w promocji , zobaczcie strone moze Wam sie na cus przyda i moze jest i u Was ten sklep

Anouk ja nadal twierdzę, że nie znam instrukcji obsługi mojego dzidziola, no może teraz już lepiej się dogadujemy, ale jak był mały???? Dał mamie pożyć pierwsze 2-3 tygodnie dzięki czemu zaczełam wierzyć w to, że jestem w gronie tych szczęśliwców, którzy mają grzeczne dzieci, aż Kuba pokazał swoją prawdziwą twarz i się zaczeło...;)

anouk powiedzmy,ze jestes usprawiedliwieona....domyslam,ze 400km to cala wieeeeelka wyprawa a i finansowo rozniez obciazenie...ale nast razem nie odpuszcze!
masz racje....ja bardziej boje sie samej ciazy ....zeby byc do konca na chodzie,zeby moc zajac sie olusiem....no ale jak bedzie to zobaczymy....

papapap Cafe miłego :)
a Julka oki , nadal jezdzimy na rehabilitacje .... i z biodrem jeszcze sie okazło ze na 100% nie jest okej , lekarz zalecił wielogodzinne lezenie na brzuchu .... pfffffffffff jakona na brzuchu sek i kula sie tylko po całym pokoju i zadek podnosi do góry .... teraz jak zaeczła siadac to brak szans nalezenie na brzuchu , a na wielooogodzinne to wogóle ... poza tym to fajna babka z niej , non stop uchichana , spi piknie , je super i wogóle sam miod wychowawczy :))

Poszły bestie do łóżek.
Dziewczyny ja osiwieje!!! Na spotkanie przyjade siwe, takżejak zobaczycie gdzię siwy łeb z wielkim wózkiem, to będę ja-Matka Polka!!! K...mać!!!
Jedna w jednym pokoju powyrzucała wszystkie gazety spod stołu, druga STasia klocki porozsypywała, bięgnę za jedną, to druga już w kiblu papier rozwija, za chwile tamta na podłogę, głową o panele i ryk, nie zdazyłąm uspokoic, to druga bach, głową w zabawki:glass:
Chętnie bym je komuś oddała na podchowanie i odebrała, jak beda juz gotowe do pojscia do pracy:Oczko:

Anouk jak fajnie, ze wpadłaś, Twoje posty zawsze wywołują uśmiech na gębię:)
Cafe, Goisa ciążą w ogóle się nie martwcie-naprawde, ja mimo straszenia od połowy ciązy, ze wkazdej chwili moge urodzić, dałam rade. A zapitalałam całe 9 mies. A co do dzieci-to jest łątwiej, ma sie juz doswiadczenia, podchodzi sie do wszystkiego z wiekszym luzem

Dzień doberek...
a mnie dziś znowu jakiś dół dpadł, tzn. senna jestem jak niewiem co...kawe pije może coś pomoże...
Rena dobrze że mama ci troszke pomoże, bo faktycznie podnieść takiego klocuszka to masakra...ostatnio co mnie też tak bolało w krzyżu to niezły wysiłek był przy podnoszeniu Amelki...
Witaj Anouk, fajnie że się odezwałaś, widzę że i u ciebie problem finansowy..ehh ta kasa...
a do Pepco też tam zachodze, jest u nas od niedawna, kupiłam tam 2 bluzeczki takie na codzień za 7 zł. jak za taką kase to suuuuper, no i zawsze do domu jakąś pierdólke...
Andzia oby do wieczora he- he:oczko:
Magda co u was, jak nocka?
Veronica dobrze ze z Marcelkiem lepiej, oby nie wróciła ta cholerna gorączka...

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Wiatm babulce!
Tak sie rozpisalyscie, ze jak skonczylam czytac to juz nie pamietam co mialam odpisac :lup:

Anouk super, ze sie odezwalas! Fajowo, ze Julka taka bezproblemowa :))) Oby tak dalej!
Swietny pomysl z ta karma zamiast kwiatow!!!

Gosia udanych zakupow! Ja tez sie boje drugiej ciazy. Bo juz wiem jak jest i pewnie bede trzy razy bardzie panikowac. Ale tylko ciazy sie boje, bo wiem, ze jak dzidzia jest na swiecie to przy drugiem jest latwiej.
No, ale u mnie z ciaza to nie tak szybko jednak. Musze ssaka odstawic od cyca najpierw i dojsc do siebie :(
Gosia, w odpowiedzi na Twoje pytanie: czuje sie wyspana dzisiaj. Nocka nie rewelacyjna, ale bez dramatow :))))))

Andzia juz Cie widze jak latasz raz za jedna raz za druga! Wierze, ze mozna oszalec!

Vercia dobrze, ze juz z MArcelkiem lepiej. Mam nadzieje, ze temp nie wroci!

Beata wytrwalosci i sil! Niedziela juz niedlugo :)

Rena odpoczywaj!

noo Andzia , wierze ze masz non stop ogień , upilnowca jedno jest ciezko a co dopiero 2 ciekawskich panienek :)) ja pamietam jak moi bracia byli mali , co krok to szok był ....teraz to sie tylko smiejemy z tych opowiesci ale ogólnie jak se przypomne to makabra ... np . jak sie zamkneli w łazience i robili banki z cilitu kamien i rdza .... ale kiedys Ci to kochana wynagrodza ... marne pocieszenie jak narazie co ??? :))
Anielinka witanko , ale sliczna ta Twoja Amelcia :))) a kasa tak sie nie przejmuje , ale szkoda ze se poszalec nie mozna ...