Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

he he, ja usiadłam a wszystkie zmykają....ale i ja idę spać bo świeże powietrze na mnie tak działą że wieczorami jestem padnięta na maxa...
Magda oby nocka nie była taka zła i żeby Michałek dał troche pospać!!!
Veronica no mam nadzieje że jutro będziesz w lepszym nastroju!!!
Andzia gratuluje kolejnych ząbków...u nas nie widać jeszcze...też coodziennie sprawdzam i nic....
Dobranoc!!!

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Witam porannie:)
Beata gratuluje ząbków!
Andzia i dla dziewczyn gratuacje za zębole:)
Czy tylko ja i Magda jesteśmy bezzębne????
Magda mam nadzieję, że to awizo to nic złego, no i że Michałek dał mamie pospać!
No i nie wiem co miałam dalej poodpisywać....

Ja wstawiłam mleko skondensowane, muszę umyś dwa okna które mi zostały. Niby chciałam myć okno tylko w salonie, ale pozostałe te mi się nie podobają:/ No i sprzątanie mnie czeka...ehhh:/ Ale na razie staram się o tym nie myślec i piję kawę:)

Anielinka jak jechałam z Kubą pierwszy raz do rodziny P. gdzie musieliśmy spędzić noc też się bałam, ale było całkiem całkiem... Co prawda ciężko mu zasnąć w innym otoczeniu, ale wtedy lulam go w wózku i jak zaśnie to przenoszę gdzie indziej:) Teściowa kupiła mu łóżeczko turystyczne to Kuba był taki zafascynowany tą siatką, że zamiast spać ciągle ją drapał i w łóżeczku podskakiwał;) to wtedy też najszybciej było wrzucić go do wózka ululać i przełożyć do łóżeczka... Troszkę się bałam czy jak wrocimy do domu nie będzie chciał zasypiać w swoim łóżeczku, ale moje obawy były niepotrzebne:)

i ja witam

beata sil sil sil :36_3_15:
andzia gratuluje zabkow
madga a co to za awizo??mam nadz,ze jednak nic złego
goska ja wczoraj umylam kolejne dwa okna.....jeszcze 2 i beda wszsytkie....:)
widze,ze zapowiada sie dzien na pelnych obrotach..niech kubus sie spisuje i da mamie porobic wszsytko

my za chwile jedziemy....jesczczce namowilam K na targ staroci,bo tam w okolicy jest wlasnie w czwartki....

udanego dnia babeczki

U mnie nocka ok, za to od rana-masakra!!!!!!!!! Non stop ryk, marudzenie, stękanie, jęczenie-łeb mi pęka. Teraz zjadły z łaską kaszkę i 10 minut juz wyja w łózeczkach-nie zdziwie sie, jak sasiedzi zaraz wezwa policje!!!!

Veronica współzuje nocki i zęba, oby ból szybko minął.
Gosia ambitne plany na dzis, mam nadzieje, ze uda sie wszystkie zrealizowac:)
Cafe miłego dnia!!!!

I ja sie witam!
Rano pojechalam na poczte i na szczescie to nic takiego :)

Vercia wspolczuje nocki i bolu zeba :((( Oby dzisiejszy dzien byl lepszy!
Gosia Amelka jeszcze bezzebna :)
Cafe, Gosia Wy ciagle okna myjecie :hahaha:

Ja dzisiaj nie sprzatam, mama wziela wolne i zaraz po nia jade i na dzialke!
P. mial po pracy do nas dojechac, ale powiedzial, ze wroci do domu i posprzata w tym czasie, zeby w weekend byl luz! To mi sie podoba :)

O nocy nie ma co mowic, taka jak u Verci :(

O matko jaka jestem zmachana! Okno w sypialni umyte, część placka zrobiona, łazienka wysprzątana, druga pralka chodzi już nawet nie wiem co jeszcze zrobiłam, a czego jeszcze nie zrobiłam!! ale syf w całej chacie nadal panuje!!! Jak chce się lepiej poczuć to wchodzę do łazienki i się pocieszam, że mało bo mało ale zawsze coś;) mały leży i się bawi co chwile kwiknie ale jak widzi, że nie przychodzę to bawi się dalej, a więc wychodzi na to że nic mu nie jest tylko wymyśla:)
P. obiecał, że wróci wcześniej:) i alleluja!
Ja czekam na kuriera, mam nadzieję, że na razie nie przyjdzie bo bym go musiała w łazience przyjąć;) bo gdzie indziej to się zabić można:)
Magda dobrze, że na poczcie nic złego nie czekało!
Amelcia witamy w gronie bezzębnych:)
Dobra lece dopóki mały daje mi sprzątać:) buziaki:)

ooo jaka tu dziś cisza...
Dzień dobry wszystkim!!!
A ja właśnie wysprzątałam chate, zrobiłam pranie, umyłam okno w pokoju, bo ostatnio Ł. coś tam kopał pod tym oknem, a ja dziś otwieram...a tu masakra centymetr kurzu na nim:)
u nas nadal piękna pogoda, zero wiaterku, czekam aż Amelka się obudzi i pójdziemy na dwór, dziś na obiad zapiekanka, bo to szybko się robi...a wysilać też mi się nie chce z obiadami w taką pogode:)
Andzia współczuje tego wrzeszczenia, a u mnie póki co to taka cisza że słychać jak pszczoły brzęczą za oknem:)
Veronica co z tym zębolem twoim, może trzeba do dentysty iść bo będziesz miała cały weekend do d... przez niego...ja dwa lata temu byłam na pogotowiu z zębem 1 maja....ehhh wcale to nie było przyjemne o godz. 22 siedzieć u dentysty gdzie wszyscy dookoła świętowali i grillowali:(
Magda całe szczęscie że te awizo to nic złego... a Amelka jeszcze bezzębna:)
Gosia miłego uwijania się przy sprzątaniu:)
Wszystkim życze udanego dnia i miłych spacerków:) do wieczora...

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Anielinka miłego spacerku...
Ja mam na obiad 4 sery z brokułami...
Nurofen zadzialał i narazie nie boli, wizytę mam 15 maja u dentystki....i mam zamiar wytrzymac do tego terminu...bo ząb jest do usunięcia i w zasadzie martwy ale jak ostatnio czyścila kamien to mi zajechala cale dziąsla i teraz mi podchodzi ropa kolo tego zęba :(....w razie czego mam jeszcze antybiotyk :).
Marcel nadal wyje i marudzi a taka piekna pogoda...
Na dodatek popstrykałam się z G.....dopiero co wrócił wstal i pojechał....i tyle gadania....rano mały wyłja położylam go do lóżeczka bo juz miałam dośc i poszłam do kuchni a G. mowi, że wali mi na łeb!! I dlaczego jest ser bialy na śniadanie....wk...się!! Cala noc nie spala,, wstawałam z bólem zęba inic nie jęczalam nawet...a rano zero wsparcia..zamiast wziąc malego na chwilę to mi wali na leb!!! ehhh...szkoda gadać...nie gadam z nim i już....!!!
Jeszcze muszę zakupy zrobic z marudą....:(.
U mnie dzisiaj 25 stopni, ubralam malego w body kr rekaw i koszulke kr rękaw mam nadzieję,że nie przegięlam...
Milego dnia

Witam wieczornie!!
U nas mimo wszystko poludnie bardzo milospędzone:). Caly dzień na werandzie,oboje z Marcelem się opaliliśmy:). Póxniej z G. zbiorowy wyjazd do fryzjera :oczko: Nietsety jedyny fryzjer na jakiego się załapalismy to męski a ten obciął G. mi nie chcial obciąć grzywki bo nie potrafi...buuuu...Marcel o wiele spokojniejszy na dworze...na całe szczęście...
wrzucam foty

Ale ciiisza :)
Dopiero polozylam Michała. Co za dzien! Od rana na dzialce, musze potem foty wrzucic, bo dzisiaj hitem byla hustawka, ktora kupil dziadek. Potem obiadek u rodzicow. Biegiem do domu, przebieranie i grill u znajomych. Maly dawal rade. Jak zwykle rozdawal usmiechy na lewo i prawo, ale po kapieli padl :)

Vercia zdjecia Marcelka suuuper! Jakie ma juz "dorosle" buciki! No i jest pieknie opalony!
Jak zab? Oby wytrzymal do 15 maja!!!

Witam
Chociaz raz nie mialam za duzo do nadrabiania, widac ze wolne
pojechalam dzisiaj z A na zakupy spozywcze i chyba wiecej nie bede jezdzic, wygodna sie zrobilam i wole jak on sam kupuje, bo mnie przerazaja ceny i ilosc ludzi szczegolnie dzisiaj przed wolnym wrrr, i najgorsze ze nie mialam duzo czasu dla mlodego
my starzy w domu a corcia poszla sobie na ogrodek i grilowanie
Magda Michalek wydlada super na hustawce, ja wczoraj hustalam Bartka n takiej zwyklej i tez mial radoche a jak mocno trzymal sie lancucha
Vercia Marcel maly kowboj, pasuje mu ten kapelusik

http://parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/P9280406.JPGhttp://suwaczki.maluchy.pl/li-31234.pnghttp://s2.pierwszezabki.pl/009/0092369a0.png?3641

dzien dobry

juz nie wiem jak komplementowac ......marcelek przystojniak....no i michas oczywiscie tez.....musimy pomyslce o hustawce,na pewno duzo radochy ....
andzia jak minal dzien?
goska plan wykonany?
rena o zakupach nic nie mow....tez nie lubie....na szczescie robimy raz w tyg ....

no coz....wiadomo,ze nasz dzien zaczal sie godzine temu....po drzemce pakuemy sie i mykamy na dzialke....beda moi rodzice ,siostra wiec duzo chetnych do opieki na olkiem....ja mam zamiar zabrac ksiazki i sie pouczyc....

Witam!!
Cafe Oluś boski!!! I ta grzywunia..hmmm
Magda Michaś widać miał duz frajdę na hustawce...jak zwykle przystojniak :).
Magda ząb nie wygląda najlepiej, troche spuchnęlam, wzięlam resztki antybiotyku...zawsze to coś..mam na jakieś 3 dni...wiadomo jak nie zejdzie ropień sam to w poniedziaalke musowo dentysta...brrr....
Ja wrzuciłam sobie farbę na leb i czkeam na efekt...
Cafe chciaalm Ci jeszcze powiedzieć, że bardzo ladnie wyglądasz w tej nowej fryzurce..i jaka opalona...wow!!!
My wczoraj z G. pokłociliśmy się...miał zrobić zakupy jakieś..bo lodówa pusta...a on zamknal sie w biurze z kolegą i jak już przyszedł to ledwo, ledwo...chrabia pier.....Dzisiaj na sniadanie musialam robić nalesniki bo nie mam chleba ani nic do chleba...pierdzielę to!! Rano jak tylko wstał Marcyś to wrzuciałm go do lózka G. i wysząłm z poduszka do drugiego pokoju...wyspać się!! G.ledwo wstal o 7 rano,przebral go, nakarmił...a o 9 blagał, żeby mógł pospać pół godz...:sofunny: ale ja nawet się nie ruszałam...mam to gdzieś, niech sobie zobaczy jak wygląda mój dzien od 7 rano!!!Zamierzam sie fochać ikoniec!!

mlody spi i spi....ja juz wszsytko przygotowalam wiec zagladam do was
vercia....mnie tez wkurza jak K sobie spi a ja nie moge dospac.....ale ja slysze kazde szurniecie olka a K vzasem placzu nie slyszy:36_19_2:
a co do fryzury...zdecyowanie lepiej sie w niej czuje....no i myje.troszke pianki i tyle....a wczesniej musialam prostowac zeby nie wygladac jak lew