Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Cafe ty to chociaż wiesz czemu mały narzeka, a mój narzeka już baaardzo długo, a zębów nie widać!!!! tzn na miejscu jedynki na dole jest biała kreska pod dziąsełkiem ale jest ona już z miesiąc!!! Może małemu nie może coś się przebić???? Ja już nie wiem!!!! Wysiadam dzisiaj normalnie, jestem na skraju wytrzymania!! Ciągle myślę o Andzi - kobieto jak ty dajesz radę???????????????????????????
A do tego nowy blender nie działa:/ zamiast marchewki było mleko:/

Dziewczyny chce zmienić wózek (jestem zdesperowana, chciałam dokupić wózek-parasolkę, ale mały i tak będzie jeździł tyłem do mnie - bo nie znalazłam takiej z przekładaną roczką), znalzałam dwa wózki:
- piewszy BEBE CONFORT LOOLA-godna polecenia (611446811) - Aukcje internetowe Allegro nie wiem cafe czy ty nie masz podobnego,
- drugi SPACEROWY CONECO ASTRAL 2009 2 KOLORY GWARANCJA (607653250) - Aukcje internetowe Allegro w tym drugim jest podejrzanie niska cena;) nie ufam takim rzeczom zwłaszcza po zakupie dzisiejszego blendera;)

andzia
Ja tylko podpisuje liste obecnosci i zmykam dalej do moich bieżączków. Jestem wykonczona tym tygodniem, czy to mozliwe, zeby 7-mniesieczne dzieci nie potrzebowały w ogole snu w ciagu dnia??????????????Wysiadam.
Jak sie ze wszystkim wyrobie, to zajrze wieczorkiem.
A tymczasem buziole dla wszystkich

andzia ty sie nie wyrabiaj tylko myk do lozka...wypoczac!:36_3_15:

Witajcie kochane!!
Witaj KasioleQ i Maria po dlugiej nieobecności!!
Cafe gratuluję zabka!!
Magda, Gosiamm u nas nadal masakra zębowa !!1:36_11_13:
Gosiamm ja mam blender ale wclae nie używal bo uważam,ze niepotrzebny jest. Ja gotuję wszystko i rozgniatam zwyklaym widelcem, dodaję więcej wody, trochę masła i jest takie lekko papkowate.:)
My dzisiaj mielismy wycieczkowy dzień. Rano chcialam jechac z G. gdzie rozglądnąc się za wózkami bo ma wolne ale oczywiście G. nie ma czasu , musi to i tamto, może w sobotę pojedziemy. Nie wytrzymalam, wkurzyłam się, zapakowalam mlodego, wzięlam kasiorę i pojechałam sobie do Wrocka pooglądac wózki i kupiłam spacerówkę Inglesina espresso :). Bardzo mi się podoba,lekka, sklada się jedną ręką, zwrotna i dzisiaj testowana, jak dla mnie super!!! Inglesina Espresso

Gosiamm oglądałam też wózki Coneco i Graco i powiem Ci, że może fajnie wyglądają ale jak babka je wyciągnęła i dala się przejechać i porozkladac sobie to nie najlepiej się sprawują. Chcialam też X baby Smart ale ładnie wygląda tylko na fotce, w rzeczywistości bardzo maly i taki sobie. Mi zalezalo głównie na parasolce ale takiej lepszej.
I tak wrócilismy o 16 do domu z zakupów, po drodze mały zrobilkupola i musisałam stanąc w lesie i go przewinąc bo darl się w niebogłosy!!

Wózek spacerowy Inglesina Espresso AN6 | Bambino - wózki, foteliki, kojce, monitory oddechu, zabawki
Dostałam nawet rabat - 60 zł bo wózek stal an wystawie i był lekko przykurzony ale już go wyprałam :) i gwarancja na 2 lata!
Gosiamm Lolla up to wózek solidnej firmy, napewno lepszy do tych zwykłych :).

Andzia zastanawiam się skąd Ty kobito masz tyle sił i cierpliwości. Ja dzisiaj mialam już dość wszystkiego, Marcel w zasadzie od południa co 20 minut płakal, nawet nie chcial jeść.

no vercia masz podziekowanie, ktorych nigdy za wiele :)

mala zasnal dzisiaj po wielkich trudach i znow strasznie trze poliki, chyba nastepne zebole sie pojawia wkrotce
Cafe gratulacje dla olusia za nastepnego zeba
Andzia odpocznij sobie dzisiaj
Gosia wspolczuje dlugo pojawiajacych sie zabkow, niech juz wrescie sie pojawia
Magda buziaki, dobrze ze z noga lepiej
Anielinka bierz tabletki i lepszego samopoczucia

http://parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/P9280406.JPGhttp://suwaczki.maluchy.pl/li-31234.pnghttp://s2.pierwszezabki.pl/009/0092369a0.png?3641

Witam sie i ja!
Rena super, ze wyniki Bartka ok. A zelazo mu nie zaszkodzi.
Kasioleqq witaj spowrotem i naprawiaj tego kompa!
Cafe gratulujemy kolejnego zabka!
Gosia chcialam spytac jaki blender kupilas, ale juz nie spytam :). Robi sie chlodniej, wiec zawsze mozesz poudawac, ze zima wrocila i zostawac w domu!
Vercia u nas tez zebowy koszmar w toku. Jesczze, zeby cos bylo widac, a tu nic. Ale mialas dzisiaj wyprawe. Zaraz obejrze wozek. Tez chcemy dokupic drugi.